Merys Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Trzymam kciuki za dziadziusia i rozsylam watek. Quote
Romka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Czyli domek tymczasowy dla Koreczka u Funi już jest? Quote
Jasza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Jestem z FB. Postaram się cos wyskrobac po wypłacie... Zabierajcie dziadeczka... Funia - brak słów. Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 u mnie dziadunio dostanie kojec ,który nigdy był nie uzywany sklecony na prędce dla jakiejś bidy z ulicy .Bida poszła kojec został .Nie jest szczytem marzeń ale w jego sytuacji chyba bedzie ok.Jestem w trakcie odświeżania budy i wyrywania chwastu bo jest równy z ogrodzeniem . Z karmą sama nie wiem.Zobaczę w jakim on jest stanie i jakie ma zęby .Po obejrzeniu przez weta on zaleci moze coś konkretnego . JA mogę podawac mu to co moje psy jedzą ,ale myśle ze sucha karma w jego przypadku moze nie byc odpowiednia ... Ps .Marta sorki ,ale kurcze jakby to powiedzieć to imie ....No takie nie bardzawe ...:oops::oops: Mnie sie pcha na usta biedny Józio .....:oops:Ale to tylko moja delikatna sugestia . Staruńki Józio ...... Quote
kasia.k3 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 dusje napisał(a):kasia, a masz mozliwosc odizolowania psiakow? Mieszkasz w bloku,w domku? Moze napisz cos wiecej o sobie i warunkach,te informacje z pewnoscia pomoga w podjeciu wlasciwej decyzji :lol: Byloby cudownie,gdyby staruszek znalazl bezpieczna przystan i milosc czlowieka :cool3: mieszkam w bloku, pies ma dostep do kazdego miejsca w mieszkaniu bo mamy rownouprawnienie w mieszkaniu no i mam mieszkanie otwarte tzn. malo scian i drzwi w stylu studio (jest lazienka ale pies w lazience?????) najwazniejsze, zeby sie zaakceptowaly ... Quote
IVV Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 zagladam i :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: juz sa dwie oferty domow :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: trzeba go szybko wyciagnac !!!!! na FB dziewczyny tez dopytuja sie o malego :) a moze nazwac go Toby -starenki Tobis :cool3: kto ma jeszcze jakis pomysl ? Quote
IVV Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 kasia.k3 napisał(a):mieszkam w bloku, pies ma dostep do kazdego miejsca w mieszkaniu bo mamy rownouprawnienie w mieszkaniu no i mam mieszkanie otwarte tzn. malo scian i drzwi w stylu studio (jest lazienka ale pies w lazience?????) najwazniejsze, zeby sie zaakceptowaly ... Kasiu czy mozesz cos wiecej napisac o swojej propozycji ? Quote
inga.mm Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 o Mateńko, pewnie, że wzięłabym go natychmiast, tylko wczoraj zgodziłam sie na psiuna z Cieszyna. Ciapek ma duże kłopoty behavioralne, więc moze kasia.k3???? Quote
inga.mm Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No i imie Korek jest do bani. Tobiś jest mięciutkie i przytulaśne. Dla staruszka świetne Quote
inga.mm Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wzięłabym go, tylko obawiam sie o Ciapusia, jesli przyjedzie do mnie. Poza tym 30-go jadę na urlop i nie wiem czy przeżyliby tam 4 psy, bo zadeklarowałam 2 psy i 2 koty. Serce mi sie kroi. Kasiu.K3 weź go jeśli możesz, bo dziadziunio nie może tam zostać. Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zaplanowane jest zabranie psa ma piątek godz 12 .Tak mogą osoby ,które się tego podjęły . Ale tu apel do Zamoscia ,moze ktoś zrobiłby to wcześniej ? Quote
Panca Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 no nieeee..peka mi serce....:((((pojedzie biedak do Funi? Quote
IVV Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 pojedzie najpierw do Funi ,ale czekamy na odpowiedz Kasi Quote
IVV Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 bedzie potrzebne konto do wplat na FB co mam podac ? Quote
inga.mm Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Jo37 napisał(a):Zapisuję się u staruszka . Może Lolek ? Loluś, który miał być u mnie na tymczasie, pojechał ode mnie do yuki do Breslau i tam w ciągu 2-3 tygodni znalazł domek i to jaki!!! Może imie przyniesie szczęście? Quote
sonia71 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 otóż tak: Korek vel....vel.....TO SUNIA :crazyeye:!i gdyby nie ochota siusiania na trawie w pozycji damskiej dalej by była Korkiem,a siusiak to ...niestety najprawdopodobniej nowotwor lub jakaś narośl na sutkach:( ,nie jest to jakoś wielkie ,tylko właśnie w tamtym miejscu i w sierści . 12-letnia, chudziutka ,brudna ,wielkości Tayki(od IVV),siwiuteńka na pyszczku i śpiewaczka operowa-wysokotonowa. mam nadzieję że nie mylę się co do tych dźwięków- bo jak dla mnie nie wyglądają one na bólowe ... do zabrania- tylko i wyłącznie po kwarantannie czyli po 29 czerwca. bardzo źle się z tym czuję bo zamiast "Korki" byl przygotowany do wyjścia inny mocno kudlaty staruszek ,duży ,smutny ,leżący,opuszczony .....z nadzieją ....:( został :( :( :( Quote
Aimez_moi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 O Boziu.....biedactwo...i do tego sunia...... Quote
Ewa osterlin Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 bardzo źle się z tym czuję bo zamiast "Korki" byl przygotowany do wyjścia inny mocno kudlaty staruszek ,duży ,smutny ,leżący,opuszczony .....z nadzieją .... został Oj ...to bardzo smutne ale sa jakby dwa miejsce chetne dac opieke staruszkom to moze i korek-dziewczynka :-) i ten drugi psina,znalazlyby miejsce. Jedno tymczasowo u Funi(wielki szacunek za szybka reakcje ) Na karme dla seniorkow i badania u weta napewno sie znajda pieniadze ! A ten drugi starowinka do Kasi.k3 i tez mozna by cos gdzies poszukac na dziadunia jak tak z nim zle ! Jakby to bylo pieknie ......jak myslicie? Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Soniu to samo myślę cały czas .....Biedak został ....bo szukaliśmy innego .Wrócił znowu i ogarnęła go beznadzieja ..... Quote
kasia_86 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 sluchajcie, trzeba mu na fb koniecznie zmienic dane ze tak powiem, tzn jej :D ja o niej wiem z FB i tam jest caly czas jako chlopiec staruszek Quote
omi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 A na zdjęciu jest suczka (Korek) czy ten staruszek? Quote
sanchezauu Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ludzie nie maja serca... Biedaczek:( Mimo że już mam pieska, bardzo chętnie podaruję Korkowi ciepły dom i troskliwą opiekę:) Bardzo proszę o kontakt z odpowiednią osobą, która udzieli mi bliższych informacji na temat pieska i jego adopcji. Quote
Panca Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 niesamowite ze taka szybka reakcja.. moze uda sie dwie bidy wyciagnac?ale byloby super Quote
Recommended Posts