Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie dziadunio dostanie kojec ,który nigdy był nie uzywany sklecony na prędce dla jakiejś bidy z ulicy .Bida poszła kojec został .Nie jest szczytem marzeń ale w jego sytuacji chyba bedzie ok.Jestem w trakcie odświeżania budy i wyrywania chwastu bo jest równy z ogrodzeniem .
Z karmą sama nie wiem.Zobaczę w jakim on jest stanie i jakie ma zęby .Po obejrzeniu przez weta on zaleci moze coś konkretnego .
JA mogę podawac mu to co moje psy jedzą ,ale myśle ze sucha karma w jego przypadku moze nie byc odpowiednia ...

Ps .Marta sorki ,ale kurcze jakby to powiedzieć to imie ....No takie nie bardzawe ...:oops::oops:
Mnie sie pcha na usta biedny Józio .....:oops:Ale to tylko moja delikatna sugestia .
Staruńki Józio ......

Posted

dusje napisał(a):
kasia, a masz mozliwosc odizolowania psiakow? Mieszkasz w bloku,w domku? Moze napisz cos wiecej o sobie i warunkach,te informacje z pewnoscia pomoga w podjeciu wlasciwej decyzji :lol: Byloby cudownie,gdyby staruszek znalazl bezpieczna przystan i milosc czlowieka :cool3:

mieszkam w bloku, pies ma dostep do kazdego miejsca w mieszkaniu bo mamy rownouprawnienie w mieszkaniu no i mam mieszkanie otwarte tzn. malo scian i drzwi w stylu studio (jest lazienka ale pies w lazience?????)

najwazniejsze, zeby sie zaakceptowaly ...

Posted

zagladam i :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: juz sa dwie oferty domow :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

trzeba go szybko wyciagnac !!!!!
na FB dziewczyny tez dopytuja sie o malego :)

a moze nazwac go Toby -starenki Tobis :cool3:
kto ma jeszcze jakis pomysl ?

Posted

kasia.k3 napisał(a):
mieszkam w bloku, pies ma dostep do kazdego miejsca w mieszkaniu bo mamy rownouprawnienie w mieszkaniu no i mam mieszkanie otwarte tzn. malo scian i drzwi w stylu studio (jest lazienka ale pies w lazience?????)

najwazniejsze, zeby sie zaakceptowaly ...

Kasiu czy mozesz cos wiecej napisac o swojej propozycji ?

Posted

o Mateńko, pewnie, że wzięłabym go natychmiast, tylko wczoraj zgodziłam sie na psiuna z Cieszyna.
Ciapek ma duże kłopoty behavioralne, więc moze kasia.k3????

Posted

Wzięłabym go, tylko obawiam sie o Ciapusia, jesli przyjedzie do mnie.
Poza tym 30-go jadę na urlop i nie wiem czy przeżyliby tam 4 psy, bo zadeklarowałam 2 psy i 2 koty.
Serce mi sie kroi.
Kasiu.K3 weź go jeśli możesz, bo dziadziunio nie może tam zostać.

Posted

Zaplanowane jest zabranie psa ma piątek godz 12 .Tak mogą osoby ,które się tego podjęły .
Ale tu apel do Zamoscia ,moze ktoś zrobiłby to wcześniej ?

Posted

Jo37 napisał(a):
Zapisuję się u staruszka . Może Lolek ?

Loluś, który miał być u mnie na tymczasie, pojechał ode mnie do yuki do Breslau i tam w ciągu 2-3 tygodni znalazł domek i to jaki!!!
Może imie przyniesie szczęście?

Posted

otóż tak:
Korek vel....vel.....TO SUNIA :crazyeye:!i gdyby nie ochota siusiania na trawie w pozycji damskiej dalej by była Korkiem,a siusiak to ...niestety najprawdopodobniej nowotwor lub jakaś narośl na sutkach:( ,nie jest to jakoś wielkie ,tylko właśnie w tamtym miejscu i w sierści .

12-letnia, chudziutka ,brudna ,wielkości Tayki(od IVV),siwiuteńka na pyszczku i śpiewaczka operowa-wysokotonowa.

mam nadzieję że nie mylę się co do tych dźwięków- bo jak dla mnie nie wyglądają one na bólowe ...

do zabrania- tylko i wyłącznie po kwarantannie czyli po 29 czerwca.

bardzo źle się z tym czuję bo zamiast "Korki" byl przygotowany do wyjścia inny mocno kudlaty staruszek ,duży ,smutny ,leżący,opuszczony .....z nadzieją ....:( został :( :( :(

Posted

bardzo źle się z tym czuję bo zamiast "Korki" byl przygotowany do wyjścia inny mocno kudlaty staruszek ,duży ,smutny ,leżący,opuszczony .....z nadzieją .... został

Oj ...to bardzo smutne ale sa jakby dwa miejsce chetne dac opieke staruszkom to moze i korek-dziewczynka :-) i ten drugi psina,znalazlyby miejsce. Jedno tymczasowo u Funi(wielki szacunek za szybka reakcje ) Na karme dla seniorkow i badania u weta napewno sie znajda pieniadze ! A ten drugi starowinka do Kasi.k3 i tez mozna by cos gdzies poszukac na dziadunia jak tak z nim zle ! Jakby to bylo pieknie ......jak myslicie?

Posted

Ludzie nie maja serca... Biedaczek:( Mimo że już mam pieska, bardzo chętnie podaruję Korkowi ciepły dom i troskliwą opiekę:) Bardzo proszę o kontakt z odpowiednią osobą, która udzieli mi bliższych informacji na temat pieska i jego adopcji.