Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sanchezauu napisał(a):
Ludzie nie maja serca... Biedaczek:( Mimo że już mam pieska, bardzo chętnie podaruję Korkowi ciepły dom i troskliwą opiekę:) Bardzo proszę o kontakt z odpowiednią osobą, która udzieli mi bliższych informacji na temat pieska i jego adopcji.

byłoby wspaniale:loveu:
Są trzy potencjalne domki więc dziewczyny wybierać co najbiedniejsze i najstarsze i wywozić na spokojną emeryturę

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

omi napisał(a):
A na zdjęciu jest suczka (Korek) czy ten staruszek?

na fotkach jest sunia jako piesek staruszek czyli wyjściowo Korek-mam fotkę w telefonie jak śpiewa gdy już ją/jego miałam na smyczce tylko czekaliśmy na kierownika ale nie wiem czy dam radę z kablem ...

ten drugi który był przygotowany przez pracownika do zabrania -BO MIAŁ BYĆ STARUSZEK PIES-jest duży ale pewnie takie sprawia wrażenie bo kudlaty jasno -brązowy,myślę że na krótkich łapkach , ,smutny,oczka lekko zaropiałe,nawet niekoniecznie interesowało go to że kucalam koło niego mówiąc ...to nie ten :(...za duży ...:( ...kolor nie ten :( ...ale dooopa ze mnie i nie zrobilam fotki ....

Posted

Ale się porobiło; czyli w niedzielę, gdy po raz pierwszy zobaczyłam psa - pracownik miał rację, ze to sunia.
Dzisiaj dowiedziałam sie, ze za wpuszczenie mnie na kwarantannę ma "obciętą" premię w tym miesiącu...
A potem nie wiem jak to wyszło, ze w czasie rozmowy funi ze schronem sunia stała się psem.
No nic; szkoda tylko tego kolejnego staruszka.
Zmieniam zaraz tytuł i tekst na 1 stronie; czyli Korek to sunia - 13 lat z nowotworem sutka

Posted

sanchezauu napisał(a):
Ludzie nie maja serca... Biedaczek:( Mimo że już mam pieska, bardzo chętnie podaruję Korkowi ciepły dom i troskliwą opiekę:) Bardzo proszę o kontakt z odpowiednią osobą, która udzieli mi bliższych informacji na temat pieska i jego adopcji.

Czy jesteś z Zamoscia ?

Posted

Tolu, jak wspaniale, że założyłaś jej wątek. Biedactwo chore, przestraszone, brak słów. I jeszcze musi swoje "odsiedzieć" w schronie.
Jestem pod wrażeniem, że są osoby, które tak szybko chcą dać domek takiej starowince :) Wiara w ludzi powraca ;)

A imię mi się podoba :evil_lol: Kora, Korcia bardzo ładnie ;)

Posted

Konto do wpłat jest na 1 stronie; jeszcze raz podaję tutaj

[SIZE=4]
[SIZE=4][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska ZEA[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700 BGŻ S.A. O/Zamość[/FONT][/FONT]

z dopiskiem: dla Korci

Posted

funia napisał(a):
Szkoda ....Wysprzatałam boks ,wyscieliłam kołderka i postawiliśmy nad budką piekny niebieski parasol .....

Szkoda.
Dla takiej bidy każdy dzien ważny; miałaby ciepełko, dobre jedzonko.
Ehh:shake:

Posted

Tak ,ale ważne ze w schronisku nikogo to nie obeszło ......Szkoda mi tylko pana M.,który za dobre serce i pozwolenie wejscia dostał po ,,głowie ''

Posted

Nie jestem z Zamościa. Czy mam dobrze rozumieć? Koreczka znalazla juz domek? Jesli tak to z pewnoscia znajdzie sie inny starszy piesio który potrzebuje domku pelnego milosci:(

Posted

funia napisał(a):
Tak ,ale ważne ze w schronisku nikogo to nie obeszło ......Szkoda mi tylko pana M.,który za dobre serce i pozwolenie wejscia dostał po ,,głowie ''

???????...

Posted

sanchezauu napisał(a):
Nie jestem z Zamościa. Czy mam dobrze rozumieć? Koreczka znalazla juz domek? Jesli tak to z pewnoscia znajdzie sie inny starszy piesio który potrzebuje domku pelnego milosci:(

Z całą pewnością się znajdzie ;(

Posted

Tola napisał(a):
Ale się porobiło; czyli w niedzielę, gdy po raz pierwszy zobaczyłam psa - pracownik miał rację, ze to sunia.
Dzisiaj dowiedziałam sie, ze za wpuszczenie mnie na kwarantannę ma "obciętą" premię w tym miesiącu...
A potem nie wiem jak to wyszło, ze w czasie rozmowy funi ze schronem sunia stała się psem.
No nic; szkoda tylko tego kolejnego staruszka.
Zmieniam zaraz tytuł i tekst na 1 stronie; czyli Korek to sunia - 13 lat z nowotworem sutka

Tolu -to pewne że ona ma nowotwór :( czy jest dopiero do diagnostyki :(

Posted

sonia71 napisał(a):
Tolu -to pewne że ona ma nowotwór :( czy jest dopiero do diagnostyki :(

Takie informacje przekazała mi wczoraj zadra, ale nie pochodzą one chyba od weta.