Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja ma problem żeby z nią jutro do weta jechać....bo nie mam auta,a rowerem w koszyku z nią nie pojadę jeśli się pogoda nie uspokoi-od wczoraj pada non stop....w sumie mogę we wtorek jechać przed odjazdem:) odrobaczona jest-dawałam dziewczynom tabletkę dla niej-wetka powiedziała że dla pewności można powtórzyć.

Posted

mala juz u mnie :)
dzieki fibi ktora sie o nia zatroszczyla teraz ma szanse znalezc super dom:)
fibi tez ja zaszczepila:)
slicznie dziekujemy z mala za wszystko <lizy od gnojka> :eviltong:

szczenior ma jakies 3mc i jest super sympatyczny
jest grzeczna i calakiem posluszna
smyczy nie znala ale doslownie po godzinie sie do niej przyzwyczaila :)
dzisiaj nawet na chwilke ja spuscilam w bezpiecznym miejscu i bardzo ladnie szla przy nodze
z moim psem juz kochaja sie jak wariaty
bawia sie i ganiaja:)todor jest wniebowziety a ona ciagle go prowokuje do zabawy :)
wlasnie leza obok mnie i todor ja lize :)
w domu mi nasiusiala ale z kupa udalo sie zalatwic sprawe na spacerkach takze mam nadzieje ze szybko zalapie o co chodzi
jest slodka bardzo lgnie do ludzi i jest naprawde sliczna :) ladniejsza niz na zdjeciach
postaram sie szybko zrobic nowe foty

z fibi umawialam sie ze dalej bedzie prowadzic ten watek bo u mnie z czasem jest bardzo roznie ale ze swojej strony bede sie starala pomagac

Posted

miałam kłopot mały z tym szczepieniem, ale wetka nie zawiodła:) przyjechała do mnie do domu:)

cioteczko, Twój Teodor jest superoski, więc normalne że mała się z nim prawie od razu zaprzyjazniła:)
i nie obraz się ale króliki chyba jeszcze bardziej zaje... od psa:)

tak, wątek będe prowadzić więc finanse wszystkie też będę ja prowadzić, czyli pierwszą stronę.

wykupimy małej pakiet ogłoszeń na bazarku, moge napisać tekst. tylko jakieś nowe zdjęcia mogłabyś zrobić? bo te pierwsze to lipne trochę są bo telefonem robione.

Posted

zdjecia zrobie najpozniej w piatek i wstawie lub przesle ci na maila jak wolisz :)

co do imienia to ja wole nie wymyslac bo to co ja wymyslam raczej sie ludziom nie podoba:eviltong:
moj maly proponuje koko ....bo tak nazywa kazdego tymczasa:lol:

mnie mala ciagle sie z toba kojarzy i ciagle jak mam ja zawolac mam na koncu jezyka "fibi":p

Posted

o, może być fibi:) tak w ogóle to moj nick jest na cześć mojej jamnisi
[*] która właśnie fibi się nazywała:) ale KOko też ładnie:P
u mnie za to każda tymczasowiczka Sonia się nazywa.

znalazłam już bazarek ogłoszeniowy-35 ogłoszeń będzie miała na początek. dobra, to poczekam na zdjęcia. i wstaw może tu- nie będa musiały dziewczyny do ogłoszeń już zmniejszać sobie.

Posted

oto i mala fibi :)
wyjatkowo grzeczny i karny szczeniak a jednoczesnie radosny i zabawowy
slucha sie pieknie chodzi przy nodze nie ma sklonnosci do ucieczki
kupke robi na zewnatrz z siusianiem jeszcze sie nie udalo:eviltong:
na moje kroliki ktore chodza luzem po domu w ogole juz nie reaguje
2 razy na nie zaszczekala rozstala skarcona i juz wiecej nie probowala :)
ile ja sie napracowalam z moim psem zeby nie meczyl maluchow! a to malenstwo natychmiast zalapalo:-o naprawde jestem w szoku
niewiele tak grzecznych i kumatych szczeniakow jest na swiecie wiec polecam malucha z calego serca :)

Posted

miałam trochę problemów z netem, mam nadzieje że to koniec....
super zdjęcia do ogłoszeń:) jak tylko będzie pakiet ogłoszeń, wkleje linki do pierwszego postu:)

Posted

mala jest super:eviltong:
coraz lepiej wychodzi jej utrzymywanie czystosci na spacerkaach w bezpiecznych miejscach chodzi bez smyczy i bardzo ladnie sie pilnuje :)
przestala juz tak lapczywie jesc jak na poczatku
a mojego todora ma kompletnie zdominowanego:evil_lol:
nawet kosc jej udostepnia z ktora wlasciwie i tak nic nie jest w stanie zrobic:lol: