Agucha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zapraszam na bazarek z którego 50% zysku przeznaczam na sterylkę Saby! http://www.dogomania.pl/threads/214569-WIELKA-WYPRZEDA%C5%BB-GARA%C5%BBOWA!-Na-M-B-S.P-i-Sab%C4%99-14.09-30.09-22-00 Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Żadnej z ciotek od Saby nie widziałam na bazarku... a tam puchami straszy! Trzeba by porozsyłać, pozapraszać, popodrzucać... Ktoś chętny do pomocy Sabie??? http://www.dogomania.pl/threads/214569-WIELKA-WYPRZEDA%C5%BB-GARA%C5%BBOWA!-Na-M-B-S.P-i-Sab%C4%99-14.09-30.09-22-00 Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ile wyniesie sterylka Saby??? To istotna informacja...:roll: ------------------------------------------------ [SIZE=3] Miałam pierwsze, poważne i obiecujące zapytanie o Sabcię :smile: Tak sobie piszę... może ktoś przeczyta jeżeli w ogóle tu do Saby zajrzy... :shake::roll: Quote
Noemi1 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ja wreszcie zaglądam, zaraz popędzę na bazar. Agnieszko, czy wiadomo ile będzie kosztowała sterylka Sabci? Quote
baster i lusi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Agucha'][ Miałam pierwsze, poważne i obiecujące zapytanie o Sabcię :smile: Tak sobie piszę... może ktoś przeczyta jeżeli w ogóle tu do Saby zajrzy... :shake::roll: zaglądamy.to trzymam kciuki za ten domek.oby to był ten jeden jedyny co bardzo bardzo pokocha ślicznotkę. Quote
Agnieszka_K Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Agucha']Żadnej z ciotek od Saby nie widziałam na bazarku... a tam puchami straszy! Trzeba by porozsyłać, pozapraszać, popodrzucać... Ktoś chętny do pomocy Sabie??? http://www.dogomania.pl/threads/214569-WIELKA-WYPRZEDA%C5%BB-GARA%C5%BBOWA!-Na-M-B-S.P-i-Sab%C4%99-14.09-30.09-22-00 dziękujemy za bazarek!!!! :Rose: już tam biegnę:) Sabci sterylka będzie kosztowała 200zł Agucha co z tym zapytaniem o nią? Trzymam kciuki! przepraszam, ale ja to w tygodniu ostatnio czasem nie mam nawet kiedy wejść na dogo... Quote
Agucha Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Agnieszka_K napisał(a):dziękujemy za bazarek!!!! :Rose: już tam biegnę:) Sabci sterylka będzie kosztowała 200zł Agucha co z tym zapytaniem o nią? Trzymam kciuki! przepraszam, ale ja to w tygodniu ostatnio czasem nie mam nawet kiedy wejść na dogo... 200zł??? Ja myślałam, że co najmniej 400... Oooo, no to myślę, że się szybko uzbiera ;) Quote
Noemi1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Agucha, a jak szanse na domek dla Sabci? Quote
Agnieszka_K Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 dzień dobry wszystkim i Sabuni trzymam ciągle kciuki za domek! Do Sylwii nikt nie dzwoni... Quote
Agucha Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Noemi1 napisał(a):Agucha, a jak szanse na domek dla Sabci? Agnieszka_K napisał(a):dzień dobry wszystkim i Sabuni trzymam ciągle kciuki za domek! Do Sylwii nikt nie dzwoni... Czekam na decyzję w dalszym ciągu. Quote
Noemi1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Agucha napisał(a):Czekam na decyzję w dalszym ciągu. To ja w dalszym ciągu trzymam kciuki. Mam nadzieję, że zostało mi coś na bazarku :) Jutro sprawdzę, bo dziś padam na twarz. Quote
Agnieszka_K Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 ja już czekam na fanty z bazarku:) mam nadzieję, że nie przegapię i nikt mi nie podkupi:mad: czy coś już z Sabuśkowym domkiem się wyklarowało Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Agnieszka_K napisał(a):ja już czekam na fanty z bazarku:) mam nadzieję, że nie przegapię i nikt mi nie podkupi:mad: czy coś już z Sabuśkowym domkiem się wyklarowało Bazarek kończy się 30 września ;) Porozsyłajcie go trochę, bo jeszcze musimy dozbierać do sterylki. Rodzina zainteresowana póki co się nie odzywa... chyba niepotrzebnie się chwaliłam na zapas... Na drugi raz nic nie powiem dopóki nie będzie 100% pewne. Quote
Agnieszka_K Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 może jeszcze sie odezwa a jak nie to ich strata.... a na bazarku widze ze jeszcze prowadze ;) Quote
baster i lusi Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Agucha napisał(a):Bazarek kończy się 30 września ;) Porozsyłajcie go trochę, bo jeszcze musimy dozbierać do sterylki. Rodzina zainteresowana póki co się nie odzywa... chyba niepotrzebnie się chwaliłam na zapas... Na drugi raz nic nie powiem dopóki nie będzie 100% pewne. bo jak człowiek ma dobrą nowiny to chciałby się nią podzielić z całym światem.Sabunia śliczna i na pewno znajdzie domek. Quote
Noemi1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agucha, nie przejmuj się to nie Twoja wina. A domek w końcu Sabcię znajdzie. Może to nie ten? Quote
Agucha Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agnieszka_K napisał(a):może jeszcze sie odezwa a jak nie to ich strata.... a na bazarku widze ze jeszcze prowadze ;) baster i lusi napisał(a):bo jak człowiek ma dobrą nowiny to chciałby się nią podzielić z całym światem.Sabunia śliczna i na pewno znajdzie domek. Noemi1 napisał(a):Agucha, nie przejmuj się to nie Twoja wina. A domek w końcu Sabcię znajdzie. Może to nie ten? Dokładnie tak jak mówicie - nie dali Sabci szansy - ich strata! Ps. Aga, już nie prowadzisz ;) Quote
Noemi1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Aga ostatnio zarobiona, mało wchodzi na dogo... Quote
Agnieszka_K Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='Agucha']Dokładnie tak jak mówicie - nie dali Sabci szansy - ich strata! Ps. Aga, już nie prowadzisz ;) zauważylam właśnie!!!:mad::mad: zastanowię się czy tak łatwo tą koszulinę odpuszczę;) Quote
Agucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Nieustannie zapraszam na bazarek na sterylizację Saby![/FONT] Quote
Agucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ [SIZE=3]WPŁATY SPOZA BAZARKU [FONT=Comic Sans MS]NA SABĘ[/FONT]: Agata Ch. (FB) - 10zł ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agatko, wielkie, wielkie dzięki!!! Quote
Noemi1 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jak miło, że Sabcią interesują się także ludzie poza dogo :) DZIĘKUJEMY :) Quote
Agucha Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Noemi1 napisał(a):Jak miło, że Sabcią interesują się także ludzie poza dogo :) DZIĘKUJEMY :) Niestety trzeba ich poinformować i zachęcić ;) A na wydarzeniu Sabci nie ma żadnej cioteczki... Quote
Noemi1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Agucha']Niestety trzeba ich poinformować i zachęcić ;) A na wydarzeniu Sabci nie ma żadnej cioteczki...[/QUOTE] Jak to? Ja jestem, jako Anna Pieska :) Quote
Recommended Posts