DORRAG Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Cześć dziewczyny:multi: Ja już w domu:multi: ale jeszcze dzisiaj muszę troszkę posiedzieć w kuchni:razz:ale to potem:evil_lol: No ale na razię trochę Fioniastych zdjęć:p no i choineczka Quote
Kate I Luka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jaka myszka słodka :loveu: :loveu: :loveu: no a choineczka suuuper! Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej:) niech Fionka uważa bo jeszcze bardziej sobie pyszczek spłaczy:pSłodko śpi:loveu: Quote
DORRAG Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='*luthien*']Hej:) Witaj u nas:multi: Quote
Medorowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ale masz ładną choineczkę:multi: :loveu: :loveu: , no i pieska też, ale o tym już wiesz;) Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jak sobie Fioneczka słodko chrapusia:evil_lol::loveu: a choineczka śliczna:lol: Quote
a_ga.isk Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ale ladna choinka ^^ I Fionka tez :D Quote
DORRAG Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Witajcie dziewczyny:multi: Cieszę sie że choinka podoba:p ....a jak tam u Was idą przygotowania do świąt:cool3: bo u mnie pomalutku:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 u mnie powoli stoja w miejscu :evil_lol: w sumie okna umyte , choinka ubrama zostaly jeszcze kurze ( bleee) ,potrawy i wypieki :) jutro zrobie serniczka i pierniczka a mama makowca pewnie bede musiala sledzie zrobic :roll: no chyba ze brat zrobi :p Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2007 roku! Quote
leemonca Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 DORRAG napisał(a):Witajcie dziewczyny:multi: Cieszę sie że choinka podoba:p ....a jak tam u Was idą przygotowania do świąt:cool3: bo u mnie pomalutku:evil_lol: u mnie baaardzooo pomalutku :cool3: dzieńdoberek :multi: Quote
a_ga.isk Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 DORRAG napisał(a):Witajcie dziewczyny:multi: Cieszę sie że choinka podoba:p ....a jak tam u Was idą przygotowania do świąt:cool3: bo u mnie pomalutku:evil_lol: Ha! Ja wkoncu prezenty kupilam :cool3: Teraz oby jutro przezyc... te kolejki po ostatnie zakupy :roll: Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 cześć dziewczyny:multi: Ja tylko na chwile wpadłam i zaraz lece dalej szykować pyszności:cool3: Quote
Magda-Amir Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dobry :grins: a co pysznego gotujesz :cool3: wysciskaj fafloka :loveu: :buzi: Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 dzień dobry:p Magda-Amir napisał(a):dobry :grins: a co pysznego gotujesz :cool3: wysciskaj fafloka :loveu: :buzi: Same pyszności:cool3: : Serniczka, metrowca, makowca, ciasto drożdżowe sałatki i rybka po grecku :sabber: Fafulec wyściskany i wycałowany:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Dziękuję za życzenia :loveu: śliczne:cool3: :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 kurka wodna-metrowiec i ryba po grecku-mniaaam !! U mnie rybe po gr.tylko ja jem,wiec w tym roku jej nie robie....Metrowca jeszcze nie robilam,ale slyszalam ,ze pyszny jest ! Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia ! Niech światłość,którą przynosi Chrystus pomoże pokonać wszelkie trudności i da siłę dla tworzenia dobra ! życzy Iza z rodzinką,Fidelkiem i Kicią Quote
Magda-Amir Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 DORRAG napisał(a):dzień dobry:p Same pyszności:cool3: : Serniczka, metrowca, makowca, ciasto drożdżowe sałatki i rybka po grecku :sabber: Fafulec wyściskany i wycałowany:cool3: mmmm az sie glodna zrobilam :roll: :p faktycznie pysznosci :sabber: :rolleyes: Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Quote
Recommended Posts