DORRAG Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Cześć Bonitko:multi: evaxon napisał(a)::evil_lol: kawa tez cisnienie podnosi :evil_lol: A no też racja:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: dopiero mam chwilkę żeby pozaglądać co się u was dzieje:cool3: chyba tyeż sobie muszę podnieść ciśnienie:evil_lol: no to za tą czwartą łapkę Quote
leemonca Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć dziewczynki!!! widzę, że tu libacja :razz:, oczywiście też się przyłączam :razz: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 cześć:p Imbir1; napisał(a):cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: dopiero mam chwilkę żeby pozaglądać co się u was dzieje:cool3: chyba tyeż sobie muszę podnieść ciśnienie:evil_lol: no to za tą czwartą łapkę (no to za 4 łapunię:chlup: :evil_lol: )Ja mam bardzo podniesione ciśnienie, już wiecej nie piję:evil_lol: (dzisiaj:cool3: ) [quote name='leemonca']cześć dziewczynki!!! widzę, że tu libacja :razz:, oczywiście też się przyłączam :razz: cześć:p Jaka libacja:evil_lol: u mnie w galeryjce- niemożliwe:evil_lol: A tak sie dzisiaj chwaliłam że śnieg u mnie sypie, no to już dawno ten śnieg zmienił się w deszcz:shake: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a u nas już nie pada i byliśmy na spacerku dłuuuuugim:multi: Quote
Dynia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 łoł :crazyeye: nieźle imprezujesz :diabloti: , ale to fakt niezaprzeczalny :eviltong: :drink1: :chlup: ŚLEDZIK LUBI PŁYWAĆ :chlup: :drink1: :eviltong: pozdrawiam świątecznie :tree1: :multi: Quote
tygra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć pijacy ! i gratulacje z okazji łąpki Quote
a_ga.isk Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hoho widze ze zabawa w pelni^^ Jaka libacja:evil_lol: u mnie w galeryjce- niemożliwe:evil_lol: Tlumacza sie winni ? :P A tak sie dzisiaj chwaliłam że śnieg u mnie sypie, no to już dawno ten śnieg zmienił się w deszcz:shake: U mnie wogole nie ma sniegu.... w tamtym roku byl az 1 dzien... :cry: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='a_ga.isk'] U mnie wogole nie ma sniegu.... w tamtym roku byl az 1 dzien... :cry: To się ciesz, bo przynajmniej mogliscie spokojnie na rowerach jeździć :eviltong: Pamiętam jakie katusze przeżywałam jako osoba z Polski, nie przyzwyczajona do całorocznych wojaży na rowerze, jak się zrobiło zimno i śnieżnie... Naubierana w pochową kurtkę, czapkę, rękawiczki, i na rowerze we wszystkie kierunki zapieprzałam... :roll: :roll: :roll: Cześć Fionkowe Państwo :multi: :multi: :multi: Quote
a_ga.isk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja na rowerze nie jezdze ^^ Szkole mam 3 min od domu, prace 5 min ^^ a do cetrum autobus... z pod domu :D A pozatym hmm ze nie ma sniegu wcale nie ulatwia jazdy na rowerze, wiatr jest caly czas (brrr) az dziwie sie ze niektorym to nie przeszadza ;) Quote
DORRAG Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Witajcie:multi: Nie wiem ja Wy, ale ja juz padam, wszędzie pełno ludzi, byłam jeszcze dokupić trochę drobiazgów o których zapomniałam. A ile sie nastałam w kolejce to moje:razz: . No i ubierałam dzisiaj choinkę i okazało sie że lampki nie święcą:mad: , jutro muszę kupić. Quote
Cimi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć :multi:. Ja dopiero będę jechać na zakupy :multi:. Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 czesc :) a moja mama kupila kolorowe lampeczki bleeeeeeeeee ja ni elubi etakich lubie w jednym kolorku .. ne i rozumie czemu nie moga byc tamte z zeszlego roku niebieskie przeciez dobre sa:placz: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Cimi']Cześć :multi:. Ja dopiero będę jechać na zakupy :multi:. to się wystoisz za wszystkie czasy... ja wczoraj to przerabiałam... ...a przydały by się jakieś nowe fotencje modelki Fionkowej :siara: :siara: :siara: Quote
DORRAG Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Kate I Luka'] ...a przydały by się jakieś nowe fotencje modelki Fionkowej :siara: :siara: :siara: Ok...jest jedna:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='DORRAG']Ok...jest jedna:cool3: hehe, a kto to jej robił fotę, że Fionka nawet na niego spojrzeć nie chciała :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Kate I Luka napisał(a):hehe, a kto to jej robił fotę, że Fionka nawet na niego spojrzeć nie chciała :evil_lol: :evil_lol: Jej ulubina Pańcia cykała fotki (a kto by inny:evil_lol: :evil_lol: ) Quote
a_ga.isk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Heh u mnie juz choinka stoi ^^ A zakupy czekaja mnie jutro... ale przynajmniej przed swietami autobus jest gratis ^^ Quote
DORRAG Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 a_ga.isk napisał(a):Heh u mnie juz choinka stoi ^^ A zakupy czekaja mnie jutro... ale przynajmniej przed swietami autobus jest gratis ^^ No to życzę Ci udanych zakupów:cool3: Quote
a_ga.isk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dzieki ^^ Ale az sie boje tych kolejek :shock: tak to jest jak sie czeka na ostatnia minute... Quote
Imbirka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ja już też po zakupach, odwaliłam je dzisiaj:cool3:, nie mam siły na nic:mad: Quote
Cimi Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kate I Luka napisał(a):to się wystoisz za wszystkie czasy... ja wczoraj to przerabiałam... A wcale, że nie :eviltong:. W gliwickiej Arenie nie było dużo ludu :eviltong:. Quote
Kate I Luka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Cimi']A wcale, że nie :eviltong:. W gliwickiej Arenie nie było dużo ludu :eviltong:. no to faktycznie miałaś szczęście... ja stałam z moim baaaardzo nerwowym ojcem... i już miałam podwójnie dość: kolejki i jego narzekań :cool3: Doberek Fioneczki Quote
Recommended Posts