izka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zablysnie, niech Cie aniolek ode mnie uscisnie i przekaże serdeczne zyczenia WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesolych i radosnych świat Bozego Narodzenia życzy Magda i Amir :buzi::x-mas: Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witajcie w Bożonarodzeniowe popołudnie :) Jak tam dziewczyny, brzuchy już pełne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja choć dużo staram się nie jeść czuję ogólne przeciążenie już :) Quote
DORRAG Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Kate I Luka napisał(a):Witajcie w Bożonarodzeniowe popołudnie :) Cześć:multi: Kate I Luka napisał(a): Jak tam dziewczyny, brzuchy już pełne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja choć dużo staram się nie jeść czuję ogólne przeciążenie już :) O bardzo pełny brzuchol:evil_lol: już nic dzisiaj nie zjem:cool3: Quote
DORRAG Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Teraz troszkę foteczek:p i troszkę choinki:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 DORRAG napisał(a):Cześć:multi: O bardzo pełny brzuchol:evil_lol: już nic dzisiaj nie zjem:cool3: hihi, a jeszcze jutro pewnie full jedzenia :p Quote
DORRAG Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Kate I Luka napisał(a):hihi, a jeszcze jutro pewnie full jedzenia :p Nawet więcej niż full:cool3: , a dzisiaj byliśmy u rodziny to jeszcze nam napakowali tyle pysznych rzeczy( pewnie chcieli się ich pozbyć:evil_lol: ) bo sami by tego nie zjedli:evil_lol: . Quote
limoncia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 No odpoczynek po świątecznym obrzeraniu się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Ale piękna foteczka:loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 DORRAG napisał(a):Nawet więcej niż full:cool3: , a dzisiaj byliśmy u rodziny to jeszcze nam napakowali tyle pysznych rzeczy( pewnie chcieli się ich pozbyć:evil_lol: ) bo sami by tego nie zjedli:evil_lol: . Ho ho ^^ ja jade niedlugo do Pl... i obawiam sie ze wroce o pare kilo ciezsza ^^ Rodzinka nie toleruje diet itp... a bycie nie glodnym to juz obraza :eviltong: Quote
DORRAG Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 a_ga.isk napisał(a):Ho ho ^^ ja jade niedlugo do Pl... i obawiam sie ze wroce o pare kilo ciezsza ^^ Rodzinka nie toleruje diet itp... a bycie nie glodnym to juz obraza :eviltong: No to tak jak u mnie w rodzinie, przyjechałam najedzona a oni i tak swoje,nakładą Ci tego jedzenia i co...nie masz wyjścia musisz zjeść:evil_lol: Quote
Agga Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Wciaż chodze po bokserkowych galeriach i podziwiam zdjęcia. Wzdycham z tęsknoty. Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć :) Ja dziś u rodziców... Ledwie zjadłam śniadanie, to mama już wchodziła z kawą i ciastem, tyle co to przełknełam, już stawia obiad do grzania... a popołudniu jeszcze do siostry na urodziny jej bliźniaków... Już padam.... Quote
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 czesc:multi: Kate I Luka napisał(a):Cześć :) Ja dziś u rodziców... Ledwie zjadłam śniadanie, to mama już wchodziła z kawą i ciastem, tyle co to przełknełam, już stawia obiad do grzania... a popołudniu jeszcze do siostry na urodziny jej bliźniaków... Już padam.... :evil_lol: ale ci brzuszek urosnie :turn-l::siara: Quote
DORRAG Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Cześć wszystkim:multi: majoka dziekuję za życzenia:p Agga napisał(a): Wciaż chodze po bokserkowych galeriach i podziwiam zdjęcia. Wzdycham z tęsknoty. To będę trzymać kciuki żeby szybciutko w twoim domku pojawił się mały fafuniasty rozbójnik:p Kasiu ja też powoli już padam... tyle tego jedzenia:razz: No masz racjie Ewa brzuszki ładnie nam urosną:roll: Quote
mar....ka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cholerka, coś aparat sobie przestawiłam i wychodzą mi takie zamglone zdjęcia. Nie wiem jak ustawić, by były jak najostzrejsze:( Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 majoka napisał(a):Cholerka, coś aparat sobie przestawiłam i wychodzą mi takie zamglone zdjęcia. Nie wiem jak ustawić, by były jak najostzrejsze:( no to masz fajny aparat, bo mojego na niepogodę nie da się ustawić:cool1: Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dzieńdoberek:multi:, jak miło poczytać, że nie jestem sama przejedzona:razz::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Cześć wszystkim :multi: majoka ja też ostatnio coś przestawiałam:roll: i jak zrobiłam zdjęcie to tak coś trzasneło...no i aparat już potem nie robił wogóle zjęć, no to wyłączyłam go i się samo naprawiło:razz: ale co to było... to nie wiem i już staram sie nic nie przestawiać tak bez instrukcji. Mam dzisiaj strasznie cieżki dzień bo tak mnie głowa boli że nawet na monitor nie mogę patrzeć, zażyłam sobie tabletkę ale nic nie przechodzi. Ale dzisiaj byłam króciutko w pracy..całe szczęście bo by nie wyrobiła. Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Heloł dziewuszki :) DORRAG napisał(a): Mam dzisiaj strasznie cieżki dzień bo tak mnie głowa boli że nawet na monitor nie mogę patrzeć, zażyłam sobie tabletkę ale nic nie przechodzi. ja też pozatym ze urwanie głowy, to jeszcze mnie brzuch zaczął boleć potwornie. Skręcam się już 2 godziny. Masakra Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ja mam zachrzan do piątku, pracuję w księgowości, do końca roku trzeba wszystko wypchnąć:cool3:, już mam dość, a jeszcze 2 dni przedemną:shake: Quote
Recommended Posts