Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zablysnie,
niech Cie aniolek ode mnie uscisnie i przekaże serdeczne zyczenia WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witajcie w Bożonarodzeniowe popołudnie :)

Cześć:multi:
Kate I Luka napisał(a):

Jak tam dziewczyny, brzuchy już pełne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja choć dużo staram się nie jeść czuję ogólne przeciążenie już :)

O bardzo pełny brzuchol:evil_lol: już nic dzisiaj nie zjem:cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
hihi, a jeszcze jutro pewnie full jedzenia :p

Nawet więcej niż full:cool3: , a dzisiaj byliśmy u rodziny to jeszcze nam napakowali tyle pysznych rzeczy( pewnie chcieli się ich pozbyć:evil_lol: ) bo sami by tego nie zjedli:evil_lol: .

Posted

DORRAG napisał(a):
Nawet więcej niż full:cool3: , a dzisiaj byliśmy u rodziny to jeszcze nam napakowali tyle pysznych rzeczy( pewnie chcieli się ich pozbyć:evil_lol: ) bo sami by tego nie zjedli:evil_lol: .

Ho ho ^^
ja jade niedlugo do Pl... i obawiam sie ze wroce o pare kilo ciezsza ^^ Rodzinka nie toleruje diet itp... a bycie nie glodnym to juz obraza :eviltong:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Ho ho ^^
ja jade niedlugo do Pl... i obawiam sie ze wroce o pare kilo ciezsza ^^ Rodzinka nie toleruje diet itp... a bycie nie glodnym to juz obraza :eviltong:

No to tak jak u mnie w rodzinie, przyjechałam najedzona a oni i tak swoje,nakładą Ci tego jedzenia i co...nie masz wyjścia musisz zjeść:evil_lol:

Posted

Cześć :)

Ja dziś u rodziców... Ledwie zjadłam śniadanie, to mama już wchodziła z kawą i ciastem, tyle co to przełknełam, już stawia obiad do grzania... a popołudniu jeszcze do siostry na urodziny jej bliźniaków...
Już padam....

Posted

czesc:multi:

Kate I Luka napisał(a):
Cześć :)

Ja dziś u rodziców... Ledwie zjadłam śniadanie, to mama już wchodziła z kawą i ciastem, tyle co to przełknełam, już stawia obiad do grzania... a popołudniu jeszcze do siostry na urodziny jej bliźniaków...
Już padam....

:evil_lol: ale ci brzuszek urosnie :turn-l::siara:

Posted

Cześć wszystkim:multi:

majoka dziekuję za życzenia:p

Agga napisał(a):

Wciaż chodze po bokserkowych galeriach i podziwiam zdjęcia. Wzdycham z tęsknoty.

To będę trzymać kciuki żeby szybciutko w twoim domku pojawił się mały fafuniasty rozbójnik:p

Kasiu ja też powoli już padam... tyle tego jedzenia:razz:

No masz racjie Ewa brzuszki ładnie nam urosną:roll:

Posted

majoka napisał(a):
Cholerka, coś aparat sobie przestawiłam i wychodzą mi takie zamglone zdjęcia. Nie wiem jak ustawić, by były jak najostzrejsze:(

no to masz fajny aparat, bo mojego na niepogodę nie da się ustawić:cool1:

Posted

Cześć wszystkim :multi:

majoka ja też ostatnio coś przestawiałam:roll: i jak zrobiłam zdjęcie to tak coś trzasneło...no i aparat już potem nie robił wogóle zjęć, no to wyłączyłam go i się samo naprawiło:razz: ale co to było... to nie wiem i już staram sie nic nie przestawiać tak bez instrukcji.

Mam dzisiaj strasznie cieżki dzień bo tak mnie głowa boli że nawet na monitor nie mogę patrzeć, zażyłam sobie tabletkę ale nic nie przechodzi.

Ale dzisiaj byłam króciutko w pracy..całe szczęście bo by nie wyrobiła.

Posted

Heloł dziewuszki :)

DORRAG napisał(a):

Mam dzisiaj strasznie cieżki dzień bo tak mnie głowa boli że nawet na monitor nie mogę patrzeć, zażyłam sobie tabletkę ale nic nie przechodzi.

ja też pozatym ze urwanie głowy, to jeszcze mnie brzuch zaczął boleć potwornie. Skręcam się już 2 godziny. Masakra