Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Aj no widzisz co za cholery z tych szefów... Do 20 stej siedzi w pracy:-( W Wigilię też do 17.30 pracował :shake: :shake: :shake:

No to nieźle wykorzystują ludzi:diabloti:

A jak tam u was strzelają petardami, bo u mnie już zaczeli, ale ma to szczeście że Fiona sie nie boi ale za to jak tylko petarda strzeli to ona leci do okna i szczeka. Dopiero jak się przyzwyczai to przestaje tak kursować z okna do okna i kładzie sie spać.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORRAG napisał(a):
No to nieźle wykorzystują ludzi:diabloti:

A jak tam u was strzelają petardami, bo u mnie już zaczeli, ale ma to szczeście że Fiona sie nie boi ale za to jak tylko petarda strzeli to ona leci do okna i szczeka. Dopiero jak się przyzwyczai to przestaje tak kursować z okna do okna i kładzie sie spać.

Strzelają, ale takie pojedyncze wystrzały... i póki co Gastek nie reaguje wogóle....

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Strzelają, ale takie pojedyncze wystrzały...

Szczęśliwego Nowego Roku !!!
U mnie też już zaczynają strzelać, pies narazie śpi, zobaczymy co będzie później, ale on raczej nie zwraca uwagi na takie rzeczy :D

Posted

Imbir1 napisał(a):
ty lepiej nam napisz jak było w tej nowej pracy?:lol:

No nawet dobrze:razz: , tylko mam strasznie dużo do nauki... bo potem mam zdać z tego egzamin żebym mogła sama wykonywać te całe analizy. Normalnie nie wiem jak ja się tego wszystkiego nauczę bo to same takie puste regułki,wzory...koszmar (a ile tego jest:shake: )

Posted

DORRAG napisał(a):
Normalnie nie wiem jak ja się tego wszystkiego nauczę bo to same takie puste regułki,wzory...koszmar (a ile tego jest:shake: )

mnie na samą myśl o nauce czegoś takiego głowa boli....

Posted

Kate I Luka napisał(a):
mnie na samą myśl o nauce czegoś takiego głowa boli....

a ja mam takiego lenia ostatnio że nikt do nauki by mnie teraz nie nakłonił:evil_lol:

Posted

Witam wszystkich:multi:

Mnie się też nie chce uczyć:placz: ale co mam zrobić:razz:

Mam prawie cały zeszyt pozapisyway a w poniedziałek pierwszy egzamin, nie wiem jak Ja wyrobie... Jeszcze jutro szkolenie BHP.

No potrzebne Mi to było do szczęścia:shake:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Hoho powodzenia :D ja mam za tydzien i 3 dni egzaminy :cry:

No to będę trzymać kciuki za zdanie tych egzaminów, a bardzo trudne one są?