DORRAG Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kate I Luka napisał(a):Aj no widzisz co za cholery z tych szefów... Do 20 stej siedzi w pracy:-( W Wigilię też do 17.30 pracował :shake: :shake: :shake: No to nieźle wykorzystują ludzi:diabloti: A jak tam u was strzelają petardami, bo u mnie już zaczeli, ale ma to szczeście że Fiona sie nie boi ale za to jak tylko petarda strzeli to ona leci do okna i szczeka. Dopiero jak się przyzwyczai to przestaje tak kursować z okna do okna i kładzie sie spać. Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 DORRAG napisał(a):No to nieźle wykorzystują ludzi:diabloti: A jak tam u was strzelają petardami, bo u mnie już zaczeli, ale ma to szczeście że Fiona sie nie boi ale za to jak tylko petarda strzeli to ona leci do okna i szczeka. Dopiero jak się przyzwyczai to przestaje tak kursować z okna do okna i kładzie sie spać. Strzelają, ale takie pojedyncze wystrzały... i póki co Gastek nie reaguje wogóle.... Quote
monia&Tofi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kate I Luka napisał(a):Strzelają, ale takie pojedyncze wystrzały... Szczęśliwego Nowego Roku !!! U mnie też już zaczynają strzelać, pies narazie śpi, zobaczymy co będzie później, ale on raczej nie zwraca uwagi na takie rzeczy :D Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 dzieńdobry w nowym roku:multi::multi::multi: Quote
DORRAG Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 cześć dziewczyny:p Dopiero teraz wróciłam z nowej pracy i ledwie żyję:tard: Quote
Imbirka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ty lepiej nam napisz jak było w tej nowej pracy?:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 DORRAG napisał(a):cześć dziewczyny:p Dopiero teraz wróciłam z nowej pracy i ledwie żyję:tard: A gdzie jakieś szczegóły??? Czekam z niecierpliwością.... Quote
DORRAG Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Imbir1 napisał(a):ty lepiej nam napisz jak było w tej nowej pracy?:lol: No nawet dobrze:razz: , tylko mam strasznie dużo do nauki... bo potem mam zdać z tego egzamin żebym mogła sama wykonywać te całe analizy. Normalnie nie wiem jak ja się tego wszystkiego nauczę bo to same takie puste regułki,wzory...koszmar (a ile tego jest:shake: ) Quote
Kate I Luka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 DORRAG napisał(a):Normalnie nie wiem jak ja się tego wszystkiego nauczę bo to same takie puste regułki,wzory...koszmar (a ile tego jest:shake: ) mnie na samą myśl o nauce czegoś takiego głowa boli.... Quote
Kiłi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kate I Luka napisał(a):mnie na samą myśl o nauce czegoś takiego głowa boli.... Hihi mnie też;) Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jaka skupiona, aż się czółko pomarszczyło :) Super boksia :) Quote
tygra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Kate I Luka napisał(a):mnie na samą myśl o nauce czegoś takiego głowa boli.... a ja mam takiego lenia ostatnio że nikt do nauki by mnie teraz nie nakłonił:evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witam wszystkich:multi: Mnie się też nie chce uczyć:placz: ale co mam zrobić:razz: Mam prawie cały zeszyt pozapisyway a w poniedziałek pierwszy egzamin, nie wiem jak Ja wyrobie... Jeszcze jutro szkolenie BHP. No potrzebne Mi to było do szczęścia:shake: Quote
a_ga.isk Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hoho powodzenia :D ja mam za tydzien i 3 dni egzaminy :cry: Quote
DORRAG Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 a_ga.isk napisał(a):Hoho powodzenia :D ja mam za tydzien i 3 dni egzaminy :cry: No to będę trzymać kciuki za zdanie tych egzaminów, a bardzo trudne one są? Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jak to dobrze, że już mam to wszystko za sobą :evil_lol: dzieńdoberek!!! Quote
Recommended Posts