Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny ,ja dopiero teraz dałam radę wpaść na dogo , narmalnie mam taki dzisiaj strasznie zabiegany dzień. Ale już jestem:multi:

U nas słoneczko świeciło tylko rano, ale i tak było bardzo zimno.

Imbir1 napisał(a):
wow, czy to jest łóżeczko Fioneczki? takie ma wygody, że tylko pozazdrościć:lol:

Imbirku ona w tym koszyku śpi tylko w dzień, a w nocy ładuje nam się do łóżka:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć dziewczyny ,ja dopiero teraz dałam radę wpaść na dogo , narmalnie mam taki dzisiaj strasznie zabiegany dzień. Ale już jestem:multi:

U nas słoneczko świeciło tylko rano, ale i tak było bardzo zimno.

Imbirku ona w tym koszyku śpi tylko w dzień, a w nocy ładuje nam się do łóżka:evil_lol:

ha! skąd ja to znam :mad: :evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):

Piernaty ma iście królewskie:evil_lol::multi: a w nocy Imbir też mi się ładuje do łóżka i spycha mnie:evil_lol:

Dzieńdoberek:multi:

Posted

witajcie wszystkie:cool3:

Imbir1; napisał(a):
Piernaty ma iście królewskie:evil_lol::multi: a w nocy Imbir też mi się ładuje do łóżka i spycha mnie:evil_lol:

Dzieńdoberek:multi:

No a myślisz zę Fiona co robi :evil_lol: jak sie wpakuję do łóżka to dla mnie miejsca już nie ma, muszę spać przy samej ścianie:evil_lol:

a_ga.isk; napisał(a):

O! Lozeczko pierwsza klasa :cool3: Hyhy sama zazdroszcze :lol:

Prawda że fajne:cool3: :evil_lol: sama robiłam, ze starej kołderki:cool3:

Cimi; napisał(a):
U mnie koszyk chyba by nie przetrwał :evil_lol:.

Bo ja mam grzeczną boksie:eviltong: :evil_lol: ( prawie zawsze:cool3: )

Posted

[quote name='bonita']

Zimno w łapeczkę się zrobiło ;).

Pewnie tak bo u mnie dzisiaj tak zimno że przy robieniu zdjęć dłonie mi zamarzły:evil_lol: . A i Fiona długo na polu nie chciała siedzieć, tylko trochę pobiegała i ciągneła do domu.

Posted

Wyjątek napisał(a):
Ja równiez witam serdecznie :)

Kurzce nie moge sie napatrzeć :loveu: Moja Gerosława przy Fionie to taka chudzinka drobinka:razz:

Z Gerusi śliczna panna jest:loveu:wygląda dużo lepiej niż moja Fiona w jej wieku.
Nasza Fiona była takim chucherkiem że aż się bałam by wiatr mi jej nie porwał :evil_lol:

Posted

cześć kobitki:multi::multi::multi::multi::multi:
widze, że pogodę też mieliście dzisiaj wspaniałą tyle, że u nas w słonku cieplutko było:lol:

Imbir jak coś zobaczy to też tak robi:evil_lol:

Posted

Przesliczna ta Twoja Fionka,ma taka slodziutka mordeńke ze tylko miziac caly dzień :loveu: :loveu: :loveu: a uszy no bomba:lol: o jeju jeju:lol: