Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ale jej śmiesznie uszka stoją, cudna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DORRAG Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cześć dziewczyny :p Ja tylko na chwilę wpadam i lecę jeszcze tylko pozaglądam do waszych galerii :cool3: Quote
Imbirka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ooooo, proszę jaka zalatana koleżanka:roll: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No i już jestem z powrotem:evil_lol: cześć Imbirki:p Cześć Tygra... a czemu Cię tak długo nie było:cool3: Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć:multi: :multi: :multi: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i Udanego Silvestra pozdrowionka i całusy od moich fafloków:loveu: Quote
DORRAG Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 bonita napisał(a): Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i Udanego Silvestra pozdrowionka i całusy od moich fafloków:loveu: Dziękuję Ci Bonitko za życzenia:multi: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale ciekawska minka :biggrina:, cudne zdjęcie!!! Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witamy wieczorkiem a kuku :) [SIZE="1"]a co tam takiego ciekawego było za Tobą? Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tak wyglada zaciekawiony gremlin:loveu: Już chyba wszystkim powiedziałam, ale jeszcze i tutaj oznajmię- u nas sypie sniegiem i juz widziałam pierwszych kulkowiczów:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 hej dziewczyny:multi: Majoka a u mnie nie ma śniegu...nic. A ja dzisiaj odebrałam przepustkę, powiedziałam szefowi że od 1 stycznia zaczynam nową prace, a on na to nic:niewiem: . Dwa lata tam pracowałam i jakoś się przyzwyczaiłam. Tak że dziewczyny zaczynam 2 stycznia o godzinie 6:00 rano:razz: ...oj ciekawe co mnie tam czeka:roll: Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć dziewczyny:multi: u nas dziś też pojawił się śnieżek, ale pewnie jak bede wracać z pracy o już go nie będzie:cool3: kobieto, jak ty na tą 6 rano zwleczesz się z łóżka?:evil_lol: Quote
tygra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='majoka']Tak wyglada zaciekawiony gremlin:loveu: Już chyba wszystkim powiedziałam, ale jeszcze i tutaj oznajmię- u nas sypie sniegiem i juz widziałam pierwszych kulkowiczów:evil_lol: ależ się obśmiałąm z tego tekstu:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 cześć dziewczyny:multi: No właśnie z tym wstawaniem to będzie najgorzej:razz: ale mam nadzieję że dam radę... Jeszcze na dodatek sie przeziębiłam:placz: i mam straszny katar, ledwie żyję:roll: U mnie dzisiaj jest śnieg ale i bardzo gęsta mgła... nic nie widać, jak wracaliśmy samochodem to trzeba było jechać 40 km/g i wszędzie było strasznie dużo ludzi, na samej stacji benzynowej czekaliśmy z 15 min:razz: . Quote
Kate I Luka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Doberek Fionuśki... Zdrowiej kobitko cobyś mi psiureńki nie zaraziła :) Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 kuruj się cobyś miała siłę przekroczyć próg nowej pracy:lol: Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 cześć dziewczyny:p Ja już prawie zdrowa:multi: zarzyłam wczoraj chyba z tone tabletek i dzisiaj już dobrze sie czuję... a skoro mowa o lekarstwach to na ulotce jedej z nich pisało że skutkiem ubocznym mogą być... halucynacje:crazyeye: :evil_lol: No a u mnie jeszcze śnieg leży ale powoli topnieje bo słoneczko mocno świeci. Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DORRAG'] Ja już prawie zdrowa:multi: zarzyłam wczoraj chyba z tone tabletek i dzisiaj już dobrze sie czuję... a skoro mowa o lekarstwach to na ulotce jedej z nich pisało że skutkiem ubocznym mogą być... halucynacje:crazyeye: :evil_lol: No a u mnie jeszcze śnieg leży ale powoli topnieje bo słoneczko mocno świeci. No to ładnie :) Uważaj na spacerkach, cobyś przez przypadek do domu z innym psem nie wróciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć dziewczyny:multi: kiedy będą nowe fotki gremlinka:loveu:? Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Kate I Luka napisał(a):No to ładnie :) Uważaj na spacerkach, cobyś przez przypadek do domu z innym psem nie wróciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No właśnie żeby nie było takich pomyłek za dnia już ich łykać nie będę:evil_lol: zostawie je sobie na noc:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Imbirku wysłaliśmy wiadomość w tym samym czasie:evil_lol: tak więc już Ci odpisuję... postaram sie zrobić jakieś nowe fotki jutro jak będzie ładna pogoda bo jak jest mrozik to mi aparat zamarza:razz: (poważnie mówie:evil_lol: ) i zoom nie działa, jakiś felerny model mi się trafił czy co. A w waszych aparatach też tak jest? A na razie trochę starszych fotek Quote
Recommended Posts