Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
i Udanego Silvestra
pozdrowionka i całusy od moich fafloków:loveu:

Dziękuję Ci Bonitko za życzenia:multi:

Posted

hej dziewczyny:multi:

Majoka a u mnie nie ma śniegu...nic.

A ja dzisiaj odebrałam przepustkę, powiedziałam szefowi że od 1 stycznia zaczynam nową prace, a on na to nic:niewiem: . Dwa lata tam pracowałam i jakoś się przyzwyczaiłam.
Tak że dziewczyny zaczynam 2 stycznia o godzinie 6:00 rano:razz: ...oj ciekawe co mnie tam czeka:roll:

Posted

cześć dziewczyny:multi:
u nas dziś też pojawił się śnieżek, ale pewnie jak bede wracać z pracy o już go nie będzie:cool3:
kobieto, jak ty na tą 6 rano zwleczesz się z łóżka?:evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']Tak wyglada zaciekawiony gremlin:loveu:

Już chyba wszystkim powiedziałam, ale jeszcze i tutaj oznajmię- u nas sypie sniegiem i juz widziałam pierwszych kulkowiczów:evil_lol:
ależ się obśmiałąm z tego tekstu:evil_lol:

Posted

cześć dziewczyny:multi:

No właśnie z tym wstawaniem to będzie najgorzej:razz: ale mam nadzieję że dam radę... Jeszcze na dodatek sie przeziębiłam:placz: i mam straszny katar, ledwie żyję:roll:

U mnie dzisiaj jest śnieg ale i bardzo gęsta mgła... nic nie widać, jak wracaliśmy samochodem to trzeba było jechać 40 km/g i wszędzie było strasznie dużo ludzi, na samej stacji benzynowej czekaliśmy z 15 min:razz: .

Posted

cześć dziewczyny:p

Ja już prawie zdrowa:multi: zarzyłam wczoraj chyba z tone tabletek i dzisiaj już dobrze sie czuję... a skoro mowa o lekarstwach to na ulotce jedej z nich pisało że skutkiem ubocznym mogą być... halucynacje:crazyeye: :evil_lol:

No a u mnie jeszcze śnieg leży ale powoli topnieje bo słoneczko mocno świeci.

Posted

[quote name='DORRAG']
Ja już prawie zdrowa:multi: zarzyłam wczoraj chyba z tone tabletek i dzisiaj już dobrze sie czuję... a skoro mowa o lekarstwach to na ulotce jedej z nich pisało że skutkiem ubocznym mogą być... halucynacje:crazyeye: :evil_lol:

No a u mnie jeszcze śnieg leży ale powoli topnieje bo słoneczko mocno świeci.

No to ładnie :) Uważaj na spacerkach, cobyś przez przypadek do domu z innym psem nie wróciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
No to ładnie :) Uważaj na spacerkach, cobyś przez przypadek do domu z innym psem nie wróciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No właśnie żeby nie było takich pomyłek za dnia już ich łykać nie będę:evil_lol: zostawie je sobie na noc:evil_lol:

Posted

Imbirku wysłaliśmy wiadomość w tym samym czasie:evil_lol: tak więc już Ci odpisuję... postaram sie zrobić jakieś nowe fotki jutro jak będzie ładna pogoda bo jak jest mrozik to mi aparat zamarza:razz: (poważnie mówie:evil_lol: ) i zoom nie działa, jakiś felerny model mi się trafił czy co. A w waszych aparatach też tak jest?

A na razie trochę starszych fotek