Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 oooooo, jabłuszko? czy piłeczka? (mój nigdy nie wie czy ma zjeść, czy się pobawić:cool3::evil_lol:) cuuuudny gremlinek:loveu::loveu::loveu::loveu:, to jej pomarszczone czułko jest słodkie Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Imbirkowa :mad: :mad: :mad: chciałam dokładnie takie same komenty do tych samych fotek napisać:cool3: :cool3: :cool3: więc nie będę sie powtarzać Gremlinek cudowny :) A co do aparatu to my mamy taki inny, z nie wysuwanym zoomem, tylko obiektyw jest tak osobno (skomplikowane tlumaczenie, bo nawet sie nie znam by Wam powiedzieć o co chodzi) i nam nic nie zamarza :) Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kurde bo faktycznie nie wiem jak to wyjaśnić, to wam pokazę taki mamy, i tu się nic nie wysuwa :) Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 wow, to wy macie niezły sprzęcior:crazyeye: Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Kasiu to Ty nikona masz, łoł:crazyeye: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Fiona ma zarabisty kolor oczu bardzo przenikliwy :loveu: Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Witaj dbsst w naszej galeryjce:multi: Kasiu ja planowałam zakup nikona ale bałam się że nie będę umiała Go obsługiwać więc wybrałam coś łatwiejszego . Ale może jeszcze kiedyś nikona sobie sprawię:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DORRAG'] Kasiu ja planowałam zakup nikona ale bałam się że nie będę umiała Go obsługiwać więc wybrałam coś łatwiejszego . Ale może jeszcze kiedyś nikona sobie sprawię:evil_lol: no tak... dlatego nasz sprzęt obsługuje tylko Łukasz, i foty Gastka są dawkowane :roll: A aparat, póki mi Łukasz nie nastawi jak mam robić, to nawet nie wiem co przestawić i ustawić by zdjęcie wyszło... Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Kiłi witaj u nas:multi: [quote name='Kate I Luka']no tak... dlatego nasz sprzęt obsługuje tylko Łukasz, i foty Gastka są dawkowane :roll: A aparat, póki mi Łukasz nie nastawi jak mam robić, to nawet nie wiem co przestawić i ustawić by zdjęcie wyszło... To może miałam rację że Go nie kupiłam, bo w moim mam menu w j.polskim a i tak nie za bardzo umiem go obsługiwać:roll: Ale jak się troszkę podszkolę to sobie jakieś lustro kupię:evil_lol: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='DORRAG'] Jakie pomarszczone cudo :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Śliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Cześć dziewczyny:multi: Bardzo dziękuję za życzenia:p Quote
izka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęście i pomyslność, w nadchodzacym Nowym Roku. Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech taneczny, lekki krok, będzie z Wami cały rok, Niech prowadzi Was bez stresu, od sukcesu do sukcesu. Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dziękuję za życzenia:multi: :multi: Quote
Dynia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Witam wszystkich którzy zaglądają do nas:p Jako że w tym roku Sylwester spędzę w domu :placz: to specjalnie nie muszę sie stroić więc mam trochę czasu to postanowiłam wkleić foteczki Fioneczki:evil_lol: Quote
limoncia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają, niech one się Tobie wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni.:laola: :laola: :BIG: Szcześliwego Nowego Roku życzy Limoncia Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Limonciu i Dyniu dziękuję bardzo za życzenia:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochana moja myszeńka... Wiesz, wymieniłabym się z Toba na trochę Gastkiem na Fionkę... ona jest taka Kochana... Taka spokojna, grzeczna, cudowności:loveu: :loveu: :loveu: Nie to co ten nasz chuligan. Siedzę też sama, czekam na Łukasza bo w pracy a ten mi tu szczeka nad uchem, żebym skończyła pisać, i się nim zajęła- serio, jak tylko przykładam ręce do klawiatury zaczyna szczekać, jak go głaszczę, albo z nim wariuję, to jest spokój... Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kate I Luka napisał(a): Wiesz, wymieniłabym się z Toba na trochę Gastkiem na Fionkę... ona jest taka Kochana... Taka spokojna, grzeczna, cudowności:loveu: :loveu: :loveu: Nie to co ten nasz chuligan. No teraz jest grzeczna :razz: ale jak była młodsza to 5 min na dupce nie usiedziała....a z tą wymianą to muszę się troszkę zastanowić:evil_lol: Kate I Luka napisał(a): Siedzę też sama, czekam na Łukasza bo w pracy a ten mi tu szczeka nad uchem, żebym skończyła pisać, i się nim zajęła- serio, jak tylko przykładam ręce do klawiatury zaczyna szczekać, jak go głaszczę, albo z nim wariuję, to jest spokój... Ma rację :evil_lol: co Pańcia będzie siedzieć przy komputerze zamiast sie nim zająć. Moja też nie lubi jak siadam do komputera tylko że ona jak chce zwrócić na siebie uwagę to kładzie się na dywanie i piszczy:razz: A co twój Łukasz tak długo pracuje, nawet w Sylwestra nie dali mu wolnego. Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 DORRAG napisał(a): A co twój Łukasz tak długo pracuje, nawet w Sylwestra nie dali mu wolnego. Aj no widzisz co za cholery z tych szefów... Do 20 stej siedzi w pracy:-( W Wigilię też do 17.30 pracował :shake: :shake: :shake: Quote
Recommended Posts