Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć:p

Kate I Luka napisał(a):

i też się męcze z odstawieniem tego i owego....Ale co tu jeść... cały dzień w pracy, potem wracam, to wypadałoby ten obiad jako kolacje zjeść... no wiec jem o 18 stej czy 19 stej i to chyba mój największy problem. Bo tak to wogóle chleba nie jem - śniadania nie jem, kolacji już potem oczywiście też nie... Jedynie co w pracy - to 2 bułeczki kajzerki z czymś...
No i fakt... bez bicia przyznaję się: do kawy w pracy prawie co dzień pączek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Co to taki malusi pączek ma kalorii:evil_lol:

A jak ja chodziłam jeszcze do szkoły to też nigdy nie jadłam śniadania, dopiero jak wracałam około godziny 15:00 to wtedy szturmowałam lodówkę:evil_lol: . No ale wtedy to chudziutka byłam:p .
Bo ja mam tak że jak sie stresuje to mogę wogóle nie jeść, bo nie jestem głodna,a jak nie mam żadnego stresa to wtedy mam apetyt:roll:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny przestańcie, ja przez pół roku brałam "enkorton" to jest steryd, rozfasowałam się po tym strasznie:cool3::mad:, mam 164cm i w tej chwili już 59kg:cool3:, ważyłam 5 kg więcej, a jeszcze ze 3kg powinnam zbić, ale jakoś nie mogę, stanęłam w miejsu i nie mogę ruszyc, całe szczęście, że waga nie idzie spowrotem w górę:cool3:

Posted

No dobra już dzisiaj nic o odchudzaniu:evil_lol:

A choineczki już macie ubrane:cool3: bo ja w tym roku nam sztuczną a ona sobie jeszcze na strychu leży:evil_lol:

Posted

A my w zeszłym roku na nowym mieszkaniu mieliśmy sztuczną... taką może 50 cm... i stała na parapecie :D
Teraz parapet odpada, z racji, że to miejsce Gastona :p
Żywej pewnie mieć nie będziemy, większej sztucznej pewnie też nie... Więc znów ta malutka pozostaje... I chyba w sobotę będę ubierać.

Posted

a ja dopiero w wigilie w tym roku ubieram :) i bede miec taka realna:D 1 raz zyciu :cool3: jest taka mala sktomna w doniczce bo potem bedzie wsadzona na dzialce :cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):
A Ja ubiorę ją jutro albo w czwartek,
a My mamy zawsze jedno miejsce gdzie stawiamy choinkę w kąciku koło ściany .

A jak psina z choinka ? :) Bo u mnie to eghem musiala zostac odzielona...:diabloti:

Posted

cześć dziewczyny:multi: u nas pada śnieg:multi: :multi:

[quote name='a_ga.isk']A jak psina z choinka ? :) Bo u mnie to eghem musiala zostac odzielona...:diabloti:

Fiona nie zwraca uwagi na choinkę( całe szczeście )bo jak mieliśmy kota to on uwielbiał z rozbiegu wskakiwać na nią a ona się wtedy przewracała:evil_lol:
I nic innego nam nie pozostało tylko wiązaliśmy chioneczkę do haka na ścianie:evil_lol: .

Kasiu ale ładna choinka:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']4 łapy, 4 łapy :p widzę

No to co dziewczyny :cool3: opijamy tą czwartą łapunię:evil_lol:
Ps. Bo jak nie łapunię to zawsze sie znajdzie jakaś inna okazja do świętowania:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
No to co dziewczyny :cool3: opijamy tą czwartą łapunię:evil_lol:
Ps. Bo jak nie łapunię to zawsze sie znajdzie jakaś inna okazja do świętowania:evil_lol:

no to na cisnienie zeby troszke podskoczylo :evil_lol:
:drinka: :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

witam ja juz dzis skladam zyczenia
Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się zyło,z roku na rok coraz lepiej było.
i sylwestrowe :smile:
Rok ten Nowy, Rok ten Młody,
Niech Ci błogo zajaśnieje,
Niech wśród radości i pogody
Spełni wszystkie Twe nadzieje!!!

Posted

[quote name='DORRAG']Teqquila, dziękuje za życzenia:p

no to pijemy:popcorn:
ale nie za dużo, bo jutro będziemy tak wyglądać:morning: :evil_lol:
:evil_lol: kawa tez cisnienie podnosi :evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']Teqquila, dziękuje za życzenia:p