DORRAG Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 cześć:p Kate I Luka napisał(a): i też się męcze z odstawieniem tego i owego....Ale co tu jeść... cały dzień w pracy, potem wracam, to wypadałoby ten obiad jako kolacje zjeść... no wiec jem o 18 stej czy 19 stej i to chyba mój największy problem. Bo tak to wogóle chleba nie jem - śniadania nie jem, kolacji już potem oczywiście też nie... Jedynie co w pracy - to 2 bułeczki kajzerki z czymś... No i fakt... bez bicia przyznaję się: do kawy w pracy prawie co dzień pączek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Co to taki malusi pączek ma kalorii:evil_lol: A jak ja chodziłam jeszcze do szkoły to też nigdy nie jadłam śniadania, dopiero jak wracałam około godziny 15:00 to wtedy szturmowałam lodówkę:evil_lol: . No ale wtedy to chudziutka byłam:p . Bo ja mam tak że jak sie stresuje to mogę wogóle nie jeść, bo nie jestem głodna,a jak nie mam żadnego stresa to wtedy mam apetyt:roll: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 DORRAG napisał(a): No ale wtedy to chudziutka byłam:p . no tak... w podstawówce i liceum do najszczuplejszych należałam.... a teraz?... oj siedząca praca daje popalić... Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Kate I Luka napisał(a): oj siedząca praca daje popalić... i z tym się zgadzam w 100%:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 dziewczyny przestańcie, ja przez pół roku brałam "enkorton" to jest steryd, rozfasowałam się po tym strasznie:cool3::mad:, mam 164cm i w tej chwili już 59kg:cool3:, ważyłam 5 kg więcej, a jeszcze ze 3kg powinnam zbić, ale jakoś nie mogę, stanęłam w miejsu i nie mogę ruszyc, całe szczęście, że waga nie idzie spowrotem w górę:cool3: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 przestańcie - ja mam167/67 i żyję i tyje :) Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No dobra już dzisiaj nic o odchudzaniu:evil_lol: A choineczki już macie ubrane:cool3: bo ja w tym roku nam sztuczną a ona sobie jeszcze na strychu leży:evil_lol: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja ubieram dzień przed wigilią :) i w tym roku też sztuczna Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 chojenka u mnie jeszcze nie ubrana, bo po przemeblowaniu nie wiem teraz gdzie ją postawić:cool3::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 A Ja ubiorę ją jutro albo w czwartek, a My mamy zawsze jedno miejsce gdzie stawiamy choinkę w kąciku koło ściany . Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 moje wszystkie kąciki są zajęte:shake:, nie mam pomysłu gdzie ją umieścić:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A my w zeszłym roku na nowym mieszkaniu mieliśmy sztuczną... taką może 50 cm... i stała na parapecie :D Teraz parapet odpada, z racji, że to miejsce Gastona :p Żywej pewnie mieć nie będziemy, większej sztucznej pewnie też nie... Więc znów ta malutka pozostaje... I chyba w sobotę będę ubierać. Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a ja dopiero w wigilie w tym roku ubieram :) i bede miec taka realna:D 1 raz zyciu :cool3: jest taka mala sktomna w doniczce bo potem bedzie wsadzona na dzialce :cool3: Quote
a_ga.isk Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 DORRAG napisał(a):A Ja ubiorę ją jutro albo w czwartek, a My mamy zawsze jedno miejsce gdzie stawiamy choinkę w kąciku koło ściany . A jak psina z choinka ? :) Bo u mnie to eghem musiala zostac odzielona...:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hej, hej :) :):) A tu dalej choinkowo, to co tam, macie jedna do podpatrzenia jak stroi się w tym roku :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 cześć dziewczyny:multi: u nas pada śnieg:multi: :multi: [quote name='a_ga.isk']A jak psina z choinka ? :) Bo u mnie to eghem musiala zostac odzielona...:diabloti: Fiona nie zwraca uwagi na choinkę( całe szczeście )bo jak mieliśmy kota to on uwielbiał z rozbiegu wskakiwać na nią a ona się wtedy przewracała:evil_lol: I nic innego nam nie pozostało tylko wiązaliśmy chioneczkę do haka na ścianie:evil_lol: . Kasiu ale ładna choinka:loveu: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czesc a u nas pada deszcz:multi: :evil_lol: :razz: :cool1: :shake: :angryy: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 A u mnie śnieg:multi: :multi: :eviltong: mam nadzieję tylko że zaraz nie stopnieje:razz: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Kate I Luka']4 łapy, 4 łapy :p widzę No to co dziewczyny :cool3: opijamy tą czwartą łapunię:evil_lol: Ps. Bo jak nie łapunię to zawsze sie znajdzie jakaś inna okazja do świętowania:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 DORRAG napisał(a):No to co dziewczyny :cool3: opijamy tą czwartą łapunię:evil_lol: Ps. Bo jak nie łapunię to zawsze sie znajdzie jakaś inna okazja do świętowania:evil_lol: no to na cisnienie zeby troszke podskoczylo :evil_lol: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a jak... PIJEMY :) :drink1: :beerchug: :drinking: :drink1: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinking: :chlup: :drink1: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :beerchug: :drinking: :chlup: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam ja juz dzis skladam zyczenia Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się zyło,z roku na rok coraz lepiej było. i sylwestrowe :smile: Rok ten Nowy, Rok ten Młody, Niech Ci błogo zajaśnieje, Niech wśród radości i pogody Spełni wszystkie Twe nadzieje!!! Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Teqquila, dziękuje za życzenia:p no to pijemy:popcorn: ale nie za dużo, bo jutro będziemy tak wyglądać:morning: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='DORRAG']Teqquila, dziękuje za życzenia:p no to pijemy:popcorn: ale nie za dużo, bo jutro będziemy tak wyglądać:morning: :evil_lol: :evil_lol: kawa tez cisnienie podnosi :evil_lol: Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='DORRAG']Teqquila, dziękuje za życzenia:p no to pijemy:popcorn: ale nie za dużo, bo jutro będziemy tak wyglądać:morning: :evil_lol: Eee, no chyba aż tak żle to nie :). Pozdrowionka :) Quote
Recommended Posts