DORRAG Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Kate I Luka']oj, to chyba jakaś pomoc Ci potrzebna: I nie martw się, do wesela się zagoi...// chyba, że już po weselu, bo nawet nie wiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: No chyba pomoc bedzie mi potrzebna:evil_lol: wszystko mnie boli:placz: (Panna jestem:evil_lol: ) Quote
Kate I Luka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [CENTER]To witaj w klubie niezamężnych :laola: :laola: :laola: :laola: [/CENTER] ja też jeszcze przed ku niepocieszeniu całej rodzinki, że na weselu się bawić nie mogą :p :p Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Kate I Luka napisał(a):To witaj w klubie niezamężnych :laola: :laola: :laola: :laola: ja też jeszcze przed ku niepocieszeniu całej rodzinki, że na weselu się bawić nie mogą :p :p No tak jak u mnie :evil_lol: cała rodzinka sie wypytuję kiedy będę wychodzić za mąż,bo według nich to ja juz stara panna jestem:evil_lol: . Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 DORRAG napisał(a):Witajcie:p A wiecie jaka ze mnie ofiara, szłam sobie raniutko i nie zauważyłam krawężnika, potknełam się ...no i wiadomo co było dalej.Byłam dzisiaj w kremowej kurtce, całą ją ubrudziłam, mam pozdzierane ręce i wszystko mnie boli:placz: współczuję ja też ostatnio miałam niemiłe zetknięcie z ziemią, siedziaąłm na krześle dodam że z metalowymi nogami i nagle jedna noga się odłamała a ja dupskiem na ziemie :(, godzinę wcześniej stawałam na tym krześle bo szukałam w szafie pościeli na zmianę - fart że wtedy wytrzymało bo pewnie bym się połamała Quote
Kate I Luka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 tygra napisał(a):współczuję ja też ostatnio miałam niemiłe zetknięcie z ziemią, siedziaąłm na krześle dodam że z metalowymi nogami i nagle jedna noga się odłamała a ja dupskiem na ziemie :(, godzinę wcześniej stawałam na tym krześle bo szukałam w szafie pościeli na zmianę - fart że wtedy wytrzymało bo pewnie bym się połamała no to faktycznie miałaś szczęście, że rozwaliło się chwile później.... Quote
e.v.a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 DORRAG napisał(a): Fiona będzie mieć psią sąsiadkę:evil_lol: , bo to sunia owczarka niemieckiego. A wiecie jaka ze mnie ofiara, szłam sobie raniutko i nie zauważyłam krawężnika, potknełam się ...no i wiadomo co było dalej.Byłam dzisiaj w kremowej kurtce, całą ją ubrudziłam, mam pozdzierane ręce i wszystko mnie boli:placz: biedactwo :lol: ja ro zadko sie potykam o kraweżniki... za to czesciej z nich spadam hahaha czesc:multi: Quote
Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi:, ale ci się wielkie bum przytrafiło:cool3: moje najlepsze bum - bo medialne, było kiedy na Zdrowiu w Łodzi prezydent miał otwierać jakiś plac zabaw dla dzieci, wszyscy zbierali się u nas w firmie. Prezydent właśnie przyjechał, kamery już kręciły wjazd, ja szłam, ale całą scenę miałam za plecami, ktoś mnie zawołał, odwróciłam się i nie zauważyłam gazonu z kwiatami:cool3::evil_lol:, poprostu przez niego przeleciałam:cool3::evil_lol:... przed wieczornymi wiadomościami cała firma siedziała przed telewizorem, bo mój występ pobił wielki wjazd prezydenta:evil_lol:, na całe szczęście panowie z telewizji wycieli moje popisy, za to wjazd prezydenta był taki jakiś niekompletny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi:, ale ci się wielkie bum przytrafiło:cool3: moje najlepsze bum - bo medialne, było kiedy na Zdrowiu w Łodzi prezydent miał otwierać jakiś plac zabaw dla dzieci, wszyscy zbierali się u nas w firmie. Prezydent właśnie przyjechał, kamery już kręciły wjazd, ja szłam, ale całą scenę miałam za plecami, ktoś mnie zawołał, odwróciłam się i nie zauważyłam gazonu z kwiatami:cool3::evil_lol:, poprostu przez niego przeleciałam:cool3::evil_lol:... przed wieczornymi wiadomościami cała firma siedziała przed telewizorem, bo mój występ pobił wielki wjazd prezydenta:evil_lol:, na całe szczęście panowie z telewizji wycieli moje popisy, za to wjazd prezydenta był taki jakiś niekompletny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To twoje Bum było dużo ciekawsze od mojego:evil_lol: :evil_lol: . Ja po moim upadku pierwsze co zrobiłam to rozglądłam się czy mnie ktoś widział, a dopiero później patrzyłam czy mam wszystkie kości całe i czy zęby są na miejscu:evil_lol: Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 a moje bum, a właściwie prawie bum(na szczęście!!!!!) było dzisiaj w Obi. Oglądałyśmy z córką lampy i nie zauważyłam podestu na którym stały lampy stojące i się o niego potknęłam. Gdyby nie refleks mojego dziecka, które złapało mnie w ostatniej chwili za szmaty, to kosztowałoby mnie to bum całkiem sporą sumkę :crazyeye: Quote
Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 no to ładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: po moim bum też mnie wszystko później bolało i miałam moralniaka jeszcze do tego:cool3: Quote
Iza i Fidel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='DORRAG']Na przeciwko naszego domu wprowadzają sie nowi sąsiedzi -a tak ich podgląda nasza Fiona:evil_lol: no i troszkę Ja:cool3: Hejka ! Cos mi sie wydaje,ze ci sasiedzi nie podobaja sie Fionce.... Kiedys tu bylo cos o wymiarach.Fidel ma 61 w klebie i 33kg wagi. Przytyl ostatnio tak jak jego pani.No,ale on nie rzucil palenia....Dalej jara;) Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Witajcie Fidelki:multi: Iza i Fidel napisał(a):Hejka ! Przytyl ostatnio tak jak jego pani.No,ale on nie rzucil palenia....Dalej jara;) Ja też troszkę;) przytyłam:evil_lol: :evil_lol:pewnie dlatego że zima idzie:razz: Quote
Iza i Fidel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja jestem wsciekla,ze przytylam ! I tak mialam nadwage.Niedawno schudlam 9 kg,a teraz przytylam 4 kg :( Wracam do Montignaca.Ale palic juz nie bede! Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Ja jestem wsciekla,ze przytylam ! I tak mialam nadwage.Niedawno schudlam 9 kg,a teraz przytylam 4 kg :( Wracam do Montignaca.Ale palic juz nie bede! Ja przy wzroście 165 cm:-( waże 57 kg. A kiedyś ważyłam sobie 50 kg, ale nie mogę wrócić do tej wagi. A jaka to dieta tego montignaca? Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 zazdroszczę, ja przy 167 waże 67, a ważyłąm 53 Quote
Iza i Fidel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Laski jestescie ... O Montignacu poczytajcie tu: http://www.icpnet.pl/~eksel/jola/montignac_posilki.htm Kobity ja mam 160cm,wagi nie pisze... 16 lat temu wazylam 55 kg i glupia myslalam,ze jestem gruba... Quote
e.v.a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ooo widze ze przykre tematy poruszone sa:evil_lol: ja mam 168 cm i 57kg:roll: wolala bym wazyc ze 3 kg mniej :roll: i do tego mi brzuszek urusl od ciaglego jedzenia pizzy:placz: i jak mowie tztowi ze konczymy z pizza bo mi brzuch rosnie to on uwaza ze wcale tak nie jest i ze jemu i tak sie podoba:placz: i gdzie tu wsparcie:evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 taaaa,dla kogo przykre dla tego przykre... 168cm i 57kg....marzenie... Ide stad ,bo w depresje wpadlam.... Quote
Iza i Fidel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Agga,psina patrzy na nowych sasiadow:zjesc ich teraz czy potem? ;) Quote
a_ga.isk Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Agga,psina patrzy na nowych sasiadow:zjesc ich teraz czy potem? ;) Niech sobie na czarna godznie zostawi :lol: Quote
Wyjątek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 z ta waga i wzrostem... ja mam 172cm i waże 63kg i tez twierdze, że za dużo... Brzuszek bym chciała zgubic... znaczy mięśnie zrobić ;) Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 cześć :multi: Ale się wątek odchudzeniowy zrobił:evil_lol: a tu zaraz święta i znowu nici z odchudzania ale tak myśle że do wiosny zdąże stracić te moje kilogramki;) A Wy dziewczyny wysokie jesteście, Ja w tym gronie najniższa:placz: dobrze że są buty na wysokim obcasie, bo bez nich to ja bym zgineła:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hej ;) ;) oj...to ja chyba najgrubsza jestem :placz: :placz: :placz: 171 cm i 63 kg... :shake: :shake: :shake: i też się męcze z odstawieniem tego i owego....Ale co tu jeść... cały dzień w pracy, potem wracam, to wypadałoby ten obiad jako kolacje zjeść... no wiec jem o 18 stej czy 19 stej i to chyba mój największy problem. Bo tak to wogóle chleba nie jem - śniadania nie jem, kolacji już potem oczywiście też nie... Jedynie co w pracy - to 2 bułeczki kajzerki z czymś... No i fakt... bez bicia przyznaję się: do kawy w pracy prawie co dzień pączek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts