Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć:multi:

Kate I Luka napisał(a):
Cześć :multi: :multi: :multi: :multi:

a tu znów smutasek... oj Pańcia, Pańcia... żałujesz masełka ślicznotce :shake:

No i wyszło na jaw jaka ze mnie niedobra pańcia:evil_lol:

A czy wasze boksie też lubią masełko?, bo moja to aż za bardzo:evil_lol:

Posted

Masełko, margarynę- kiedys ukkradła ze stołu taka do pieczenia w kostce i zżarła całą- nawet nie zwymiotowała:crazyeye:

U nas było dzisiaj ciepluteńko, ale tera wieje zimny wiatr i pewnie coś naniesie

Gremlinek jak zwykle sliczny:

Posted

DORRAG napisał(a):
Życzę wszystkim spokojnej nocki......

:sleep2: DOBRANOC

No co Wy... o 20:00 do łóżka? Czyżby dziś jakiś romantyczny wieczór we dwoje się zapowiadał? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Cześć:multi: Już jestem najpierw muszę do Was pozaglądać:evil_lol:

Kate I Luka napisał(a):
No co Wy... o 20:00 do łóżka? Czyżby dziś jakiś romantyczny wieczór we dwoje się zapowiadał? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Zatyrana jestem to i wcześnie sie spać kladę:evil_lol:
A wczoraj żadnego romantycznego wieczoru nie było:placz: niestety:evil_lol:

Posted

Witamy wszystkich:multi:

Wyjątek napisał(a):
Dzień doberek :D A ja dopiero 2 h temu wstałam :D
Co tam u Fionki w to śliczne popołudnie??

To nieźle sie dzisiaj wyspałaś:evil_lol: U ciebie dzisiaj jest ładna pogoda...?Bo u mnie leje i straszna mgła, A fioniasta śpi bo w taka pogodę to jej się na polko nie chce wychodzić.

Posted

DORRAG napisał(a):
Witamy wszystkich:multi:

To nieźle sie dzisiaj wyspałaś:evil_lol: U ciebie dzisiaj jest ładna pogoda...?Bo u mnie leje i straszna mgła, A fioniasta śpi bo w taka pogodę to jej się na polko nie chce wychodzić.

Musiałam odespać ostatnie porządkowania i dzis zrobiłam sobie wolne :D I odespałam wszystkio nieprzespane dni i noce;)
A u mnie jak wiaterek nie zawieje to jest w miare ciepło i do tego słoneczko swieci :D Taka ładna ciepła przedświąteczna niedziela :D A jeszcze niedawno śnieg leżał:razz:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: pewnie parzty czy aby jakis psi przystojniacha sie nie wprowadza:evil_lol:

Właśnie to samo miałam napisać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witajcie w poniedziałkowe południe :)

Posted

Witajcie:p

evaxon napisał(a):
:evil_lol: pewnie parzty czy aby jakis psi przystojniacha sie nie wprowadza:evil_lol:

Fiona będzie mieć psią sąsiadkę:evil_lol: , bo to sunia owczarka niemieckiego.

A wiecie jaka ze mnie ofiara, szłam sobie raniutko i nie zauważyłam krawężnika, potknełam się ...no i wiadomo co było dalej.Byłam dzisiaj w kremowej kurtce, całą ją ubrudziłam, mam pozdzierane ręce i wszystko mnie boli:placz:

Posted

[quote name='DORRAG']Witajcie:p
Fiona będzie mieć psią sąsiadkę:evil_lol: , bo to sunia owczarka niemieckiego.

A wiecie jaka ze mnie ofiara, szłam sobie raniutko i nie zauważyłam krawężnika, potknełam się ...no i wiadomo co było dalej.Byłam dzisiaj w kremowej kurtce, całą ją ubrudziłam, mam pozdzierane ręce i wszystko mnie boli:placz:

oj, to chyba jakaś pomoc Ci potrzebna:

I nie martw się, do wesela się zagoi...// chyba, że już po weselu, bo nawet nie wiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: