tygra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 jaki uroczy uśmiech - widzę że Fionka ma bardzo plastyczne pycho :) Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='DORRAG']No to teraz coś nowego:cool3: Po prostu ekstra fotka ekstra minka!!:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: jaki piękny pycholek :) Quote
DORRAG Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Witajcie wszyscy :p Bardzo zimno zrobiło sie u nas na polku, Fiona poszła spać a Ja sobie siedzę na komputerku:cool3: .Miałam się wziąść za sprzątanie, ale ogarnął mnie straszny leń, wystarczy że dzisiaj zrobiłam pranie:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: ja też mam już dzisiaj dość:cool3: a jeszcze muszę coś dokończyć:shake:, te ostatnie dni roku to u mnie jest poprostu koszmar:cool3:, pracuję w księgowości, wrrrrrr:cool3: buziaki ślemy dla Fionuli:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: od Imbirka też:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ....oj ja też dziś zaliczyłam przedświąteczne porządki.. plus 3 x pranie , z czego jedno szło to co Gaston w ziemi wytarzał :mad: :mad: :mad: Teraz piffko, i zaraz do wanny na kąpiel w pianie:cool3: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 czesc:multi: haha maly gremlinek:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 majoka napisał(a):Tez mam piffko na T..... hihi ja też mam na T... i kończy się na E :D :D :D Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć dziewczyny :) Miałam się wziąść za sprzątanie, ale ogarnął mnie straszny leń, wystarczy że dzisiaj zrobiłam pranie Ty się nie leniuj, tylko do roboty , święta za pasem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 hej dziewczyny:multi: [quote name='Imbir1'] buziaki ślemy dla Fionuli:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: od Imbirka też:multi: cześć Imbirki:multi: całusy Fionie przekazałam:cool3: Kate I Luka; napisał(a):Ty się nie leniuj, tylko do roboty , święta za pasem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: właśnie dzisiaj planuję wziąść się za okna, tylko nie wiem czy coś z tego będzie:cool3: Na polu tak zimno że a ja będę musieć skakać po oknach:shake: Quote
a_ga.isk Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Heh len... skad to znam ;) A Fionka ma sliczny pyszczek ^^ Quote
DORRAG Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 a_ga.isk witamy Cię w naszych skromniutkich progach:multi: Ja już prawie umyłam okna:evil_lol: a teraz lece bo muszę sobie coś zjeść, a dzisiaj mam gołąbki:cool3: Quote
e.v.a Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='DORRAG'] :loveu: uwielbiam jak boxie tak spia ze sobie noski zgniataja jeszcze bardziej :loveu: :evil_lol: czesc:) Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='DORRAG']I już jestem:p Malenstwo koffane sobie śpionka... A ten kocyk to masz świetny :) Muszę sie rozejrzeć w sklepach za takim samym :p :eviltong: :p Quote
leemonca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Fioneczko, śliczny masz kocyk :multi::multi::multi: Quote
DORRAG Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 cześć:multi: lula całusy przekazane:p Kasiu te kocyki ( bo mam dwa:cool3: ) kupiłam przez internet,mam je prawie rok i są naprawde fajne, nic się nie zniszczyły a często je piorę. Także polecam:cool3: Quote
bonita Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Miałaś dziś gołąbeczki :) , taż lubię, jadłam wczoraj. Kocyk super, taki fotogeniczny ;), jak jego używatorka :) Quote
Imbirka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 wow, czy to jest łóżeczko Fioneczki? takie ma wygody, że tylko pozazdrościć:lol: Quote
Medorowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale cudeńko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts