Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie wszyscy :p

Bardzo zimno zrobiło sie u nas na polku, Fiona poszła spać a Ja sobie siedzę na komputerku:cool3: .Miałam się wziąść za sprzątanie, ale ogarnął mnie straszny leń, wystarczy że dzisiaj zrobiłam pranie:evil_lol:

Posted

cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: ja też mam już dzisiaj dość:cool3: a jeszcze muszę coś dokończyć:shake:, te ostatnie dni roku to u mnie jest poprostu koszmar:cool3:, pracuję w księgowości, wrrrrrr:cool3:

buziaki ślemy dla Fionuli:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: od Imbirka też:multi:

Posted

....oj ja też dziś zaliczyłam przedświąteczne porządki.. plus 3 x pranie , z czego jedno szło to co Gaston w ziemi wytarzał :mad: :mad: :mad:

Teraz piffko, i zaraz do wanny na kąpiel w pianie:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Cześć dziewczyny :)

Miałam się wziąść za sprzątanie, ale ogarnął mnie straszny leń, wystarczy że dzisiaj zrobiłam pranie

Ty się nie leniuj, tylko do roboty , święta za pasem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hej dziewczyny:multi:

[quote name='Imbir1']
buziaki ślemy dla Fionuli:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: od Imbirka też:multi:

cześć Imbirki:multi: całusy Fionie przekazałam:cool3:

Kate I Luka; napisał(a):
Ty się nie leniuj, tylko do roboty , święta za pasem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

właśnie dzisiaj planuję wziąść się za okna, tylko nie wiem czy coś z tego będzie:cool3: Na polu tak zimno że a ja będę musieć skakać po oknach:shake:

Posted

a_ga.isk witamy Cię w naszych skromniutkich progach:multi:

Ja już prawie umyłam okna:evil_lol: a teraz lece bo muszę sobie coś zjeść, a dzisiaj mam gołąbki:cool3:

Posted

cześć:multi:

lula całusy przekazane:p

Kasiu te kocyki ( bo mam dwa:cool3: ) kupiłam przez internet,mam je prawie rok i są naprawde fajne, nic się nie zniszczyły a często je piorę.
Także polecam:cool3: