DORRAG Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Mojoka dziekuję za życzenia:p Cześć Ewa:multi: [quote name='Kate I Luka']kiedyś też o tym myślałam,ale z tego co wiem, teraz jako prace chałupniczą to kwalifikują rozsyłanie malili, klikanie w jakieś tam banery... Masakra. Podobno ciężko już znależć UCZCIWĄ firme z np adresowaniem kopert, składaniem długopisów... Beata,a może spróbuj dać ogłoszenie o przepisywaniu komputerowym prac itd. Podobno to nadal ma wzięcie. Masz rację Kasiu bardzo trudno o uczciwą firmę, moja siostra długo szukała takiej dobrej pracy chałpniczej, to wszędzie kazywali wysyłać pieniądze niby na ten towar co go miała robić. A jak już wysłała to była cisza... Tak że ona się już nacieła, i zrezygnowała. Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A Fionce dostało się urodzinowego torcika? :cool3: :cool3: :cool3: i fotki prosimy, tylko tak coby ta moja ulubienica radosna na nich była :D Quote
Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 cześć dziewczyny:multi: :multi: :multi: :multi: daj foteczki Fioneczki:lol: Quote
Dynia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 co słychać u Fionki :loveu: ? miłego dnia :multi: :multi: :multi: Quote
monia&Tofi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :multi: :multi: :multi: Wsio najlepszego :multi: :multi: :multi: W ramach prezentu poprosimy nowe zdjecia suni :p p.s. śliczny banerek:razz: Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 cześć dziewczyny:p :multi: monia&Tofi witaj u nas:multi: (a ten banerek to zrobiła Mi Kasia od Gastonka:cool3: Postaram sie zrobić troche zdjeć ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo pogoda zaczyna sie trochę psuć a moja Fiona jak pada deszcz to nie chce nawet głowe za drzwi wystawiać. No z samego rana to padał śnieg, a teraz już śnieg z deszczem:roll: . Nie wiem czy pisałam ale dostałam już skierowania na badania, rany jak ich jest dużo, muszę uciekać z roboty:cool3: żeby to wszystko pozałatwiać. Muszę iść do neurologa, zrobić ekg, właściwie nie wiem po co ale jak kazali to trzeba.No i będą mnie kłuć:placz: Quote
teqquila Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 witam dawno mnie tu nie bylo ale juz wszytsko nadrobilam :P trzymam kciku za szybkie zalatwienie badan :) i wszystkiego najlepszego dla snki Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='DORRAG'] Nie wiem czy pisałam ale dostałam już skierowania na badania, rany jak ich jest dużo, muszę uciekać z roboty:cool3: żeby to wszystko pozałatwiać. Muszę iść do neurologa, zrobić ekg, właściwie nie wiem po co ale jak kazali to trzeba.No i będą mnie kuć:placz: qrde, to aż tyle załatwiania masz z tą pracą? A to standardowe wymogi do pracy w laboratorium? Czy tylko tam u Ciebie jakies takie dziwne ? A powiedz mi jeszcze ([SIZE="1"]patrz jaka ciekawska dupa ze mnie) czym w takim laboratorium się zajmuje? Quote
Cimi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Trochę spóźnione życzenia :lol:. Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji tych urodzin :lol: :laola:. Najlepszego :beerchug:. Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 cześć teqquila:p Cimi dziekuję za życzenia:p [quote name='Kate I Luka']qrde, to aż tyle załatwiania masz z tą pracą? A to standardowe wymogi do pracy w laboratorium? Czy tylko tam u Ciebie jakies takie dziwne ? A powiedz mi jeszcze (patrz jaka ciekawska dupa ze mnie) czym w takim laboratorium się zajmuje? To chyba są standardowe wymogi, bo jak robiłam badanie do tej mojej pracy to starczyła tylko krew a teraz:roll: W tym zakładzie przerabiaja ropę naftową czyli będę sie zajmować badaniem jakość wszystkim produktów które z niej powstają.Tak mniej więcej napisałam bo jeszcze dokładnie nie wiem co mi przypadnie. Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 o rety.... no to niezła fucha... dla mnie sam opis brzmi magicznie, a co dopiero jakbym miala tam sie znaleźć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Kate I Luka napisał(a):o rety.... no to niezła fucha... dla mnie sam opis brzmi magicznie, a co dopiero jakbym miala tam sie znaleźć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo dobra fucha- bo bardzo dobrze płatna:cool3: A tak wogóle to Ja najbardziej stresuję się tym ze sobie nie dam rady, bo na praktykach to ja wodę badałam, a teraz takie coś.No wkońcu kiedyś mnie tego w szkole uczono-ale kiedy to było:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Cześc Ewa ,cześć Leemonca Bardzo długo nie dawałam zdjeć, więc się troszkę poprawię i dam jedno:evil_lol: no może dwa:evil_lol: nie mam nowych foteczek więc jeszcze jedna ale stara Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='DORRAG'] słodkosci fafluniaste:loveu: Quote
Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 jaka śliczna śpioszka:lol::loveu: a co do pracy, to dla mnie też brzmi magicznie, zwłaszcza chemia to czysta magia:cool3::evil_lol: Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ale ten pysio namarszczony jest słodziutki Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='DORRAG'] Bardzo długo nie dawałam zdjeć, [SIZE="5"]więc się [SIZE="5"]troszkę poprawię i dam jedno:evil_lol: no, masz szczęście :D Takie ciacho w domu miec i sie nie chwalić :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 BOże jak ja bym ukochała taką mordeczkę!!!:loveu: Dajcie mi takiego fafluna!!! Quote
DORRAG Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 witajcie dziewczyny:multi: Postaram sie dzisiaj porobić jakieś nowe zdjecia a narazie wkleje jeszcze takie Quote
Recommended Posts