Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mojoka dziekuję za życzenia:p

Cześć Ewa:multi:

[quote name='Kate I Luka']kiedyś też o tym myślałam,ale z tego co wiem, teraz jako prace chałupniczą to kwalifikują rozsyłanie malili, klikanie w jakieś tam banery... Masakra.
Podobno ciężko już znależć UCZCIWĄ firme z np adresowaniem kopert, składaniem długopisów...

Beata,a może spróbuj dać ogłoszenie o przepisywaniu komputerowym prac itd. Podobno to nadal ma wzięcie.

Masz rację Kasiu bardzo trudno o uczciwą firmę, moja siostra długo szukała takiej dobrej pracy chałpniczej, to wszędzie kazywali wysyłać pieniądze niby na ten towar co go miała robić. A jak już wysłała to była cisza... Tak że ona się już nacieła, i zrezygnowała.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć dziewczyny:p :multi:
monia&Tofi witaj u nas:multi: (a ten banerek to zrobiła Mi Kasia od Gastonka:cool3:

Postaram sie zrobić troche zdjeć ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo pogoda zaczyna sie trochę psuć a moja Fiona jak pada deszcz to nie chce nawet głowe za drzwi wystawiać.
No z samego rana to padał śnieg, a teraz już śnieg z deszczem:roll: .

Nie wiem czy pisałam ale dostałam już skierowania na badania, rany jak ich jest dużo, muszę uciekać z roboty:cool3: żeby to wszystko pozałatwiać. Muszę iść do neurologa, zrobić ekg, właściwie nie wiem po co ale jak kazali to trzeba.No i będą mnie kłuć:placz:

Posted

[quote name='DORRAG']
Nie wiem czy pisałam ale dostałam już skierowania na badania, rany jak ich jest dużo, muszę uciekać z roboty:cool3: żeby to wszystko pozałatwiać. Muszę iść do neurologa, zrobić ekg, właściwie nie wiem po co ale jak kazali to trzeba.No i będą mnie kuć:placz:

qrde, to aż tyle załatwiania masz z tą pracą? A to standardowe wymogi do pracy w laboratorium? Czy tylko tam u Ciebie jakies takie dziwne ? A powiedz mi jeszcze ([SIZE="1"]patrz jaka ciekawska dupa ze mnie) czym w takim laboratorium się zajmuje?

Posted

cześć teqquila:p
Cimi dziekuję za życzenia:p

[quote name='Kate I Luka']qrde, to aż tyle załatwiania masz z tą pracą? A to standardowe wymogi do pracy w laboratorium? Czy tylko tam u Ciebie jakies takie dziwne ? A powiedz mi jeszcze (patrz jaka ciekawska dupa ze mnie) czym w takim laboratorium się zajmuje?

To chyba są standardowe wymogi, bo jak robiłam badanie do tej mojej pracy to starczyła tylko krew a teraz:roll:
W tym zakładzie przerabiaja ropę naftową czyli będę sie zajmować badaniem jakość wszystkim produktów które z niej powstają.Tak mniej więcej napisałam bo jeszcze dokładnie nie wiem co mi przypadnie.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
o rety.... no to niezła fucha...
dla mnie sam opis brzmi magicznie, a co dopiero jakbym miala tam sie znaleźć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bardzo dobra fucha- bo bardzo dobrze płatna:cool3:

A tak wogóle to Ja najbardziej stresuję się tym ze sobie nie dam rady, bo na praktykach to ja wodę badałam, a teraz takie coś.No wkońcu kiedyś mnie tego w szkole uczono-ale kiedy to było:evil_lol:

Posted

Cześc Ewa ,cześć Leemonca

Bardzo długo nie dawałam zdjeć, więc się troszkę poprawię i dam jedno:evil_lol:

no może dwa:evil_lol:

nie mam nowych foteczek więc jeszcze jedna ale stara

Posted

[quote name='DORRAG']
Bardzo długo nie dawałam zdjeć, [SIZE="5"]więc się [SIZE="5"]troszkę poprawię i dam jedno:evil_lol:

no, masz szczęście :D

Takie ciacho w domu miec i sie nie chwalić :loveu: :loveu: :loveu: