Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja kiedyś się zaoferowałam do czegoś... ale nie miałam kiedy. Dziś posiedziałam, i zrobiłam. Nieśmiało zaproponuję:oops: jeśli się nie podoba - oczywiście mogę popracować nad czymś innym

Taka zimowa wersja:

lub taka świąteczna

Posted

Kate Ja nie mogę piękne podpisy- dziękuję:modla: :sweetCyb: :sweetCyb: . Tylko teraz będę sie mordować żeby je wstawić mam nadzieję że będe umiała.

Posted

Imbirku ja też prawie wcale nie mam Fionowych szczenięcych zdjęć.

Cześć Agga:p

Majoka no nie podobna do siebie, miała taką fajną strzałeczke która znikła:placz: gdyby nie te znaczenia na klacie to bym powiedziała że nie mój pies:evil_lol:

fajny mam podpisik-prawda:cool3:

Posted

No dobra dziewczyna Ja już lecę:evil_lol: wpadne może jeszcze wieczorkiem:cool3:
Muszę się przygotować bo mają wpaść do mnie goście:cool3: .

(Dzisiaj kończe 24 lata)

Posted

DORRAG napisał(a):
Kate Ja nie mogę piękne podpisy- dziękuję:modla: :sweetCyb: :sweetCyb: . Tylko teraz będę sie mordować żeby je wstawić mam nadzieję że będe umiała.

Nie ma za co. Śliczna Fioneczka musi mieć ładny odnośnik do swojej galeryjki :)

Posted

[quote name='DORRAG']
(Dzisiaj kończe 24 lata)
Ktoś tu chce po głowie? Prawie nie zauważyłam :shake:

[SIZE="7"]STO LAT, STO LAT

:BIG: :tort: :new-bday: :popcorn: :laola: :drinking: :bday: :B-fly: :smilecol:

Posted

100 lat 100 lat niech zyje zyje nam !
a kto z nami nie wypije niech pod stolem zasnie

:tort:

:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka:

:laola: :laola:

Posted

Wszystkiego Naj, Naj, Najlepsiejszego dla grudniowej dziewczyny:loveu: S t o L a t
:kiss_2: :smilecol: :tort: :santagri: :bday: :new-bday: :knajpa: :popcorn: :laola: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :cunao:

Posted

o na imprezkę trafiłam:multi:
wszystkiego naj naj lepszego, spełnienia marzeń, realizacji planów życiowych, kaski, zdrówka, stadka dzidziusiów w przyszłości i gromadki bokserków :buzi:
:new-bday: :tort: :laola::knajpa::popcorn::cunao:

Posted

cześć dziewczyny:p

dziękuję bardzo za życzenia.

Balanga to już wczoraj sie skończyła:cool3: a dzisiaj rano byłam na rozmowie w sprawie pracy, dostałam kupę dokumentów i teraz muszę to wszystko pozałatwiać.

Posted

tygra napisał(a):
ja bym chciałą jakąś pracę wykonywaną w domu - ma ktoś jakieś pomysły?

kiedyś też o tym myślałam,ale z tego co wiem, teraz jako prace chałupniczą to kwalifikują rozsyłanie malili, klikanie w jakieś tam banery... Masakra.
Podobno ciężko już znależć UCZCIWĄ firme z np adresowaniem kopert, składaniem długopisów...

Beata,a może spróbuj dać ogłoszenie o przepisywaniu komputerowym prac itd. Podobno to nadal ma wzięcie.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
kiedyś też o tym myślałam,ale z tego co wiem, teraz jako prace chałupniczą to kwalifikują rozsyłanie malili, klikanie w jakieś tam banery... Masakra.
Podobno ciężko już znależć UCZCIWĄ firme z np adresowaniem kopert, składaniem długopisów...

Beata,a może spróbuj dać ogłoszenie o przepisywaniu komputerowym prac itd. Podobno to nadal ma wzięcie.

może masz rację