Imbirka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale słodki szkrabek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mnie jednego jest szkoda, że nie mam Imbirkowych foteczek jako szczeniaczka:placz: Quote
Agga Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ahhhhhhh słodziaszek. Typowy kanapowiec:loveu: Quote
mar....ka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Gremlinek niepodobny do siebie, słodziuteńka jak zwykle....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A ja kiedyś się zaoferowałam do czegoś... ale nie miałam kiedy. Dziś posiedziałam, i zrobiłam. Nieśmiało zaproponuję:oops: jeśli się nie podoba - oczywiście mogę popracować nad czymś innym Taka zimowa wersja: lub taka świąteczna Quote
DORRAG Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Kate Ja nie mogę piękne podpisy- dziękuję:modla: :sweetCyb: :sweetCyb: . Tylko teraz będę sie mordować żeby je wstawić mam nadzieję że będe umiała. Quote
DORRAG Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Imbirku ja też prawie wcale nie mam Fionowych szczenięcych zdjęć. Cześć Agga:p Majoka no nie podobna do siebie, miała taką fajną strzałeczke która znikła:placz: gdyby nie te znaczenia na klacie to bym powiedziała że nie mój pies:evil_lol: fajny mam podpisik-prawda:cool3: Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No właśnie miałam pisać, że podpisiki nowe się pokazały- ekstra:multi:, no to j chyba też muszę się wziąść do roboty:cool3::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 No dobra dziewczyna Ja już lecę:evil_lol: wpadne może jeszcze wieczorkiem:cool3: Muszę się przygotować bo mają wpaść do mnie goście:cool3: . (Dzisiaj kończe 24 lata) Quote
Kate I Luka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 DORRAG napisał(a):Kate Ja nie mogę piękne podpisy- dziękuję:modla: :sweetCyb: :sweetCyb: . Tylko teraz będę sie mordować żeby je wstawić mam nadzieję że będe umiała. Nie ma za co. Śliczna Fioneczka musi mieć ładny odnośnik do swojej galeryjki :) Quote
Kate I Luka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='DORRAG'] (Dzisiaj kończe 24 lata) Ktoś tu chce po głowie? Prawie nie zauważyłam :shake: [SIZE="7"]STO LAT, STO LAT :BIG: :tort: :new-bday: :popcorn: :laola: :drinking: :bday: :B-fly: :smilecol: Quote
e.v.a Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam ! a kto z nami nie wypije niech pod stolem zasnie :tort: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: Quote
bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wszystkiego Naj, Naj, Najlepsiejszego dla grudniowej dziewczyny:loveu: S t o L a t :kiss_2: :smilecol: :tort: :santagri: :bday: :new-bday: :knajpa: :popcorn: :laola: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :cunao: Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ZDROWIA, SZCZEŚCIA, POMYŚLNOŚCI - a na wieczór DUUUŻO gosci ! Quote
Dynia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ooo :oops2: zaglądam a tu balanga :crazyeye: szczere życzenia od całej mojej ferajny :multi: :BIG: :laola: :BIG: Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 o na imprezkę trafiłam:multi: wszystkiego naj naj lepszego, spełnienia marzeń, realizacji planów życiowych, kaski, zdrówka, stadka dzidziusiów w przyszłości i gromadki bokserków :buzi: :new-bday: :tort: :laola::knajpa::popcorn::cunao: Quote
Imbirka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć:multi: :multi: :multi: , jeszcze balujecie? Quote
leemonca Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 nie było mnie wczoraj więc życzę dzisiaj sto lat i dużo prezencików :BIG: Quote
DORRAG Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 cześć dziewczyny:p dziękuję bardzo za życzenia. Balanga to już wczoraj sie skończyła:cool3: a dzisiaj rano byłam na rozmowie w sprawie pracy, dostałam kupę dokumentów i teraz muszę to wszystko pozałatwiać. Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 hej hej... czyli już zmierzasz do 25ciu :eviltong: powodzenia z tą praca, oby wszystko wypalilo. Ja bym swoją też z checią zamieniła :shake: Quote
tygra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ja bym chciałą jakąś pracę wykonywaną w domu - ma ktoś jakieś pomysły? Quote
DORRAG Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Kate I Luka napisał(a):hej hej... czyli już zmierzasz do 25ciu :eviltong: O Ty:diabloti: Quote
mar....ka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A kuku ktos tu miał urodzinki: a więc wszystkiego naj, naj, naj Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 tygra napisał(a):ja bym chciałą jakąś pracę wykonywaną w domu - ma ktoś jakieś pomysły? kiedyś też o tym myślałam,ale z tego co wiem, teraz jako prace chałupniczą to kwalifikują rozsyłanie malili, klikanie w jakieś tam banery... Masakra. Podobno ciężko już znależć UCZCIWĄ firme z np adresowaniem kopert, składaniem długopisów... Beata,a może spróbuj dać ogłoszenie o przepisywaniu komputerowym prac itd. Podobno to nadal ma wzięcie. Quote
tygra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Kate I Luka napisał(a):kiedyś też o tym myślałam,ale z tego co wiem, teraz jako prace chałupniczą to kwalifikują rozsyłanie malili, klikanie w jakieś tam banery... Masakra. Podobno ciężko już znależć UCZCIWĄ firme z np adresowaniem kopert, składaniem długopisów... Beata,a może spróbuj dać ogłoszenie o przepisywaniu komputerowym prac itd. Podobno to nadal ma wzięcie. może masz rację Quote
Recommended Posts