Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 DORRAG napisał(a):A dzień dobry:p Był u was już mikołaj:cool3: bo u mnie jeszcze nie-ale mam nadzieje że przyjdzie:evil_lol: jeszcze ma troche czasu do wieczora. Rano o 8mej był w Katowicach, to w sumie powinien już docierać do Ciebie :D /// A ja widzę, że dorobiłaś się już 3ciej łapki :) Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Kate I Luka napisał(a):jeszcze ma troche czasu do wieczora. Rano o 8mej był w Katowicach, to w sumie powinien już docierać do Ciebie :D No widzisz a jeszcze Go nie ma, może do wieczora sie pojawi. Ciekawe co Mi przyniesie:cool3: Kate I Luka napisał(a): /// A ja widzę, że dorobiłaś się już 3ciej łapki :) A no rzeczywiście:multi: a Ja nie zauważyłam:roll: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 No to teraz troszkę foteczek:cool3: niektóre moze już były nie pamiętam:evil_lol: A u mnie mikołaja jeszcze nie było, może przyjdzie wieczorem:cool3: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Witaj Evaxon-był już mikołaj:cool3: Quote
e.v.a Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='DORRAG']Witaj Evaxon-był już mikołaj:cool3: :placz: :placz: :placz: :placz: nie bylo i pewni enie przyjdzie w tym roku:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 evaxon napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: nie bylo i pewni enie przyjdzie w tym roku:placz: :placz: :placz: :placz: A co niegrzeczna byłaś ;) No u mnie też jeszcze nie był, ale przyjdzie(chyba:roll: ) Quote
e.v.a Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='DORRAG']A co niegrzeczna byłaś ;) No u mnie też jeszcze nie był, ale przyjdzie(chyba:roll: ) chyba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: grzeczna bylam :-( ale Mikolaj mnie chyba nie lubi:placz: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Był..był:sweetCyb: Przyniósł kasiorę:cool3: i uwaga- nowiutką elektroniczną wagę łazienkową:evil_lol: Quote
bonita Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='DORRAG']Był..był:sweetCyb: Przyniósł kasiorę:cool3: i uwaga- nowiutką elektroniczną wagę łazienkową:evil_lol: Uuuu To musiałaś być grzeczna:cool3: ( cały rok:evil_lol: ) Quote
e.v.a Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ojaaaa wyslij tego mikołaja do mnie:placz: Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 DORRAG napisał(a):Był..był:sweetCyb: Przyniósł kasiorę:cool3: i uwaga- nowiutką elektroniczną wagę łazienkową:evil_lol: Hehe, to chyba ten Mikołaj widział tą ilość ptasiego mleczka co ostatnio pochłaniałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 gratuluję wagi i dobrego Mikołaja i kaski... super masz :) Quote
teqquila Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 dziendoberek przyszlam sie przywitac :) Quote
DORRAG Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Bonita; napisał(a): To musiałaś być grzeczna:cool3: ( cały rok:evil_lol: ) Byłam bardzo grzeczna:roll: :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Hehe, to chyba ten Mikołaj widział tą ilość ptasiego mleczka co ostatnio pochłaniałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No chyba widział i zamiast takiej (fajnej bielizny jak twoja:cool3:) przyniósł wagę:evil_lol: Tygra; napisał(a): gratuluję wagi i dobrego Mikołaja i kaski... super masz :smile: No mikołaj chyba po wypłacie musiał być:cool3: evaxon; napisał(a): ojaaaa wyslij tego mikołaja do mnie:placz: ma wpaść do Ciebie 24:cool3: teqquila; napisał(a): dziendoberek przyszlam sie przywitac :smile: witaj:multi: Quote
tygra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mam pytanko co do tej netii ile kosztuje abonamemt telefoniczny? bo net już pisaalś Quote
DORRAG Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 tygra napisał(a):mam pytanko co do tej netii ile kosztuje abonamemt telefoniczny? bo net już pisaalś Z abonamentem w Netii jest tak że zależy jaką taryfę wybierzesz. My mamy tą najtańszą i płacimy 19 zł.+vat to jest 22 zł.miesięcznie i mamy ok 15 min rozmów gratis. Quote
tygra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 o to super ja płace coś koło 30 za tel i 70 z groszami za neostradę Quote
e.v.a Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 DORRAG napisał(a): ma wpaść do Ciebie 24:cool3: o tak o tak :multi: i niech ma ze soba duuuzo prezentow:loveu: a ja place 35pln miesiecznie:) i mamy siec blokowa:evil_lol: tak jak w kawiarenkach internetowych :p Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi::multi: wróciłyśmy:lol: za net płacę 45zł i mam go w osiedlowej kablówce Quote
tygra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a ja mam z TPSA umowe na 3 lata więc bulić będę jeszcze 2latka do końca umowy i potem zwiewam z TPSA do NETII chyba Quote
Kate I Luka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hej Doragg, i Fionusiu:loveu: co tam u was ??? Quote
DORRAG Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 cześć:multi: evaxon; napisał(a): o tak o tak :multi: i niech ma ze soba duuuzo prezentow:loveu: a ja place 35pln miesiecznie:smile: i mamy siec blokowa:evil_lol: tak jak w kawiarenkach internetowych :p O to mało płacisz za ten necik. A mikołaj ma przynieść dużo prezentów - obiecał:cool3: imbir1; napisał(a): cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi::mult i: wróciłyśmy:lol: Witaj :multi: :multi: Kate I Luka; napisał(a): Hej Doragg, i Fionusiu:loveu: co tam u was ??? cześć kasiu:p u Fionuli po staramu, ale za to u mnie się trochę pozmieniało,ale to są dobre zmiany- mam nadzieję:razz: Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a mnie tu dzisiaj jeszcze nie było?!? dzieńdoberek!!! tak mi dzisiaj dogo muli, że aż strach!!! Quote
Recommended Posts