Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dynia my również serdecznie Cię pozdrawiamy:p

[quote name='tygra']byczka za ogon... nieąłdnie

No ja jej mówiłam że nieładnie ale ona i tak swoje:evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Dzieńdoberek:multi:

Dorrag, a jak tam pierwszy dzień w pracy?

Jakoś przeżyłam, ale po tak długim odpoczynku człowiekowi się nic nie chce:roll:

Posted

a wiecie, że na jednym z pierwszych miejsc, jeśli chodzi o sytuacje stresujące to jest właśnie pierwszy dzień w nowej pracy i później pierwszy dzień w pracy po urlopie:cool3: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry

Imbir1 napisał(a):
a wiecie, że na jednym z pierwszych miejsc, jeśli chodzi o sytuacje stresujące to jest właśnie pierwszy dzień w nowej pracy i później pierwszy dzień w pracy po urlopie:cool3: :evil_lol:

mnie zawsze stresuje powrot do pracy po jakiejs nieobecnosci... ale to glownie z powodu tego co zastane na swoim biurku. Pracujemy w biurze w 3, i kolezanki mam totalne balaganiary, wiec po powrocie do pracy przez pierwsze godziny musze odgruzowywac biurko :shake:

Posted

Witajcie dziewczyny:p

majoka; napisał(a):
zamiast kapciulków trzeba było suńci zabaweczkę kupić. Oj niedobra Pani, niedobra. A tak to samam dziewczyna sobie musiała poradzić:diabloti:

No i sobie poradziła:evil_lol:

Ale Ona nie lubi takich psich zabawek dla niej najlepszą zabawką są rękawice murarskie:cool3: :evil_lol: stare i nowe papućki:cool3: aha no i piłeczki.

ameliace; napisał(a):

Już widzę u mnie "Historię Pewnego Renifera"

Ameliace ale będzie chyba fotoreportaż :evil_lol:

Kate to współczuje koleżanek bałaganiar, juz im nie starczają swoje własne biurka że przenoszą się na Twoje.

Posted

Imbir1 napisał(a):
dzieńdoberek:multi::multi::multi:
ja jak wracam po nieobecności w pracy to też mam bałagan na biurku:cool3:

A ten twój bałagan biurkowy to ktoś Ci narobił czy sama zostawiłaś:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']
Kate to współczuje koleżanek bałaganiar, juz im nie starczają swoje własne biurka że przenoszą się na Twoje.

Dokładnie właśnie tak jest... maja syf na swoich, to im wygodniej na moim. Pozatym w moim kompie wszytsko ładnie posegregowane, w skrzynce mailowej porządek, to idzie łatwo wszystko odnaleźć. Nie to co w ich syfie.
Potem przychodze i nie dość, że bałagan, to do brudu na blacie i fleków po kawie się wprost przyklejam :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

DORRAG napisał(a):
A ten twój bałagan biurkowy to ktoś Ci narobił czy sama zostawiłaś:cool3: :evil_lol:

niestety, nie ja:cool3:
naogół mam na biurku jeszcze wiele nie swoich rzeczy, wszystko jakoś przypełza:cool3::evil_lol:

Posted

Ja mam dobrze bo jestem sama, ale była taka co przychodziła 2 razy w tygodniu(niby do pomocy:roll: ) to zostawiała taki syf że szkoda gadać. Lepiej mi samej:evil_lol: .

Posted

Cały dzień walcze z image ale on się uparł i nie działa:angryy:

no ale po ciężkich bojach udało się:multi: i jest jedna foteczka:cool3:

Fiona i jej ulubiona zabawka

Posted

Imbir1 napisał(a):
:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: a co to jest????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak to co, rękawica murarska duża:evil_lol: :evil_lol:

Posted

achaaaaaaa, właśnie nie byłam do końca pewna czy to rękawica:evil_lol: , mój poprzedni boksiu uwielbiał się takimi bawić, a raczej szarpać, do tego mu służyły:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
achaaaaaaa, właśnie nie byłam do końca pewna czy to rękawica:evil_lol: , mój poprzedni boksiu uwielbiał się takimi bawić, a raczej szarpać, do tego mu służyły:evil_lol:

No jest troszkę poszarpana:evil_lol: ,mogłaś nie poznać:evil_lol: