Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wsłałam 20 zł na wyróżnienie na tablicy. Będzie na cały miesiąc. Bleki z mojej sygnaturki do dzisiaj miał 760 wejść i ani jednego telefonu. No ale chłopcy są małymi i młodymi pieskami więc może im się poszczęści.

Posted

[SIZE="6"]Dla słodziaków Dropsa i Lizaka specjalne zamówienie z dogo poczty.

[SIZE="6"]Kochane psiaczki ,życze Wam w Nowym Roku 2012 ,abyście znalazły najcudowniejsze domki na kuli ziemskiej.

[SIZE="5"]Bakusiowa.

Posted

Po mojemu to wyróżnij od razu. Jak będą nowe zdjęcia to można podmienić. Robiłam to przedwczoraj u psa Blekiego z mojej sygnaturki. Jak skończy się wyrożnienie a nie znajdą domów to dam na następne.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Po mojemu to wyróżnij od razu. Jak będą nowe zdjęcia to można podmienić. Robiłam to przedwczoraj u psa Blekiego z mojej sygnaturki. Jak skończy się wyrożnienie a nie znajdą domów to dam na następne.

Dzięki ciocia. One muszą zmienić miejsce pobytu :( inaczej nowych zdjeć nie bedzie :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Trzeba szukać transportu , ja teraz nie mam auta , nie wiem kiedy uda mi się jakieś kupić , a czekać na to chyba bez sensu

Są pieniążki na transport?
Może ja bym poprosiła Monikę ode mnie z pracy?

Posted

[quote name='Marycha35']A czy one nadal są u tej Pani na wsi?

Niestety tak :(

Ile potrzeba na transport?

To musi się Monika dokładnie określić , ale myślę , że koło 50 zł (ja za 40 zł jechałam )

Posted

bardzo dziękuję , a przy okazji zapraszam :
ochraniacze na obcasy , każda kobieta nosząca buty na obcasie wie jak niszczą się one w czasie jazdy samochodem , od dziś nie musi się tym martwić

Butki dla małego psa , cieplutkie , uszyte z polara , spód podszyty skórą dzięki czemu but nie przemaka , świetnie sprawdzają się u mojej białej Cziki , już nie muszę po każdym spacerze myć łapek

http://www.dogomania.pl/threads/220875-Ochraniacze-na-obcasy-(do-auta-)-i-butki-dla-psa-.Dla-Magika-do-20.01-do-godz.20-00?p=18368015#post18368015