Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anja2201']Tak , tylko muszę najpierw ogarnąć moją nową tymczasowiczkę -Czika mix maltańczyka /Toya ma w środę drogą operację , a na razie mamy 15 zł na koncie :(
http://www.dogomania.pl/threads/219205-2-5-kg-(Pudel-Toy)-b%C5%82aga-o-pomoc-na-konsultacj%C4%99-u-specjalisty-!!Bardzo-cierpi?p=18193073#post18193073

ciocia spokojnie, bazarek juz się robi :) zdjęcia i opisy juz poszły na e-maila więc lada chwila bazarek na maleństwo powstanie a wiem ze jakis domek potencjalny się pojawił... bo w końcu malizna u Ciebie zalegnie i co :P

Posted

Owieczka napisał(a):
ciocia spokojnie, bazarek juz się robi :) zdjęcia i opisy juz poszły na e-maila więc lada chwila bazarek na maleństwo powstanie a wiem ze jakis domek potencjalny się pojawił... bo w końcu malizna u Ciebie zalegnie i co :P

Oj , wiesz , że wcale bym nie płakała , pierwszy raz mam tak duże obiekcje przed oddaniem psa do adopcji , a było ich już naprawdę dużo :)

Posted

bakusiowa napisał(a):
To o co chodzi z tym transportem? Czy bazarek jest zamieszczony na reklamach bazarków?

No nie ma transportu z dotychczasowego miejsca pobytu do nowego hoteliku... :( A nawet nie wiem czy ten bazarek jest zareklamowany :) Zaraz zapytam :)

Posted

danavas napisał(a):
a skąd dokąd trzeba przewieść nasze cukiereczki?

SŁodziaki siedza w okolicach Nowego MIsta nad Pilicą a trzeba je przewieźć gdzies blizen Anja więc jakieś chyba max 50 km ale dokładnie nie wiem gdzie ;/
Asiaczek napisał(a):
Owieczko, i co z transportem?

pzdr.

Ja nie pomysłu :( pomyślę i popytam ale nikt nie chce zawieźć za free :(