Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Musimy zabrać słodziaki od Izy (szczegóły na PW ) , mam dla nich nowe miejsce , u nas w stajni (kojec , ciepła buda i wybieg) będą mieszkać 5 km ode mnie , więc będę do nich często jeździć . Koszt 300 zł + jakiś worek karmy co jakiś czas , zbieramy więc szybko na transport i opłatę za nowe DT no i trzeba spłacić dług u Izy .

Chciała bym w weekend chłopaków zabrać .

Cudenie !!! Mogę poprosić o bazarek na transport ale muszę wiedzieć skąd dokąd i ile to km będzie i jaki koszt ( jaka suma potrzebna )
:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owieczka napisał(a):
Cudenie !!! Mogę poprosić o bazarek na transport ale muszę wiedzieć skąd dokąd i ile to km będzie i jaki koszt ( jaka suma potrzebna )
:)

Transport jakieś 40-50 zł

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jeśli uda się je zabrać szybciutko to około 700 zł

Damy radę :) Trzeba tylko szybciutko się zabrać do roboty :) Kto wystawi bazarek i będzie skarbnikiem ?? Ja daje fanty , zrobię foty , opisy i będę wysyłała paczki ;P

Posted

[quote name='Anja2201']Słodziaki mają kiepską sytuację finansową , sprawdziłam deklaracje stałe i porównałam z wpływami wygląda to tak ( pogrubione miesiące oznaczają wpływ w danym miesiącu )

Asiaczek - 10 zł 7 8 9 10 11

Monika083 - 20 zł 7 8 9 10 11

danavas - 20 zł 7 8 9 10 11

Pliszka - 10 zł 7 8 9 10 11 (5 zł )

Roland_De - 20 zł 7 8 9 10 11

bakusiowa - 30 zł 7 8 9 10 11 12. 01 02 (2012r )
Pogrubione to wpływ w danym miesiącu a niepogrubione to co mają oznaczać?
U mnie to wygląda tak, że deklarowałam 30 zł ale daję więcej i to nie jest na poczet następnych miesięcy. Możesz różnice doliczyć do jednorazowych.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wpłat dokonywałam od lipca br.
lipiec 2011
sierpień 2011
wrzesień 2011
październik 2011
listopad 2011
Czyli powinno byc zaksięgowanych 5 wpłat ode mnie.

Nie wiem, do kiedy mogę się cofnąć na moim koncie internetowym (bez potrzeby udawania się do Banku), ale postaram się jutro posprawdzać, kiedy robiłam te przelewy.
Listopad - już napisałam - 4.11.2011.

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Anja2201']musiałam przegapić jedną wpłatę , jutro poszukam , dziś już padam , dzięki ciocia , że czuwasz .[/QUOTE]
Czy Tobie udało się posprawdzać wpływy? Bo ja, niestety, nie dam rady...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Może cos przeoczyłam, a dlaczego zabiera się Słodziaki i przenosi w inne miejsce?

Pzdr.

Odpisałam na pw

Czy Tobie udało się posprawdzać wpływy? Bo ja, niestety, nie dam rady...

Musiała bym wziąć wyciągi z banku , bo mi historia nie sięga tak daleko .
Ale skoro piszesz ,że wpłaciłaś to musiało tak być , tylko nie wiem czemu mi się zgadza stan konta z rozliczeniami , a konto tylko i wyłącznie psie .

, a przy okazji :

Zapraszam na bazarek na którym znajdziesz m.in. butki dla psa , apaszki , maskotki , coś smacznego dla psa i wiele innych fajnych rzeczy :
http://www.dogomania.pl/threads/218800-Tu-znajdziesz-wszystko-wazoniki-zabawki-buty-dla-psa-apaszki-ramki-itp..Do10.12

Posted

[quote name='Anja2201']Niepogrubione to te nie zapłacone .

Ok w takim razie będę teraz liczyć każdą wpłatę jako jeden miesiac :)[/QUOTE]
Niezapłaconych jest około 145 zł. Skarbnik niech wyśle przypomnienia na pw. Niektórzy są na wielu wątkach i zapominają.

Posted

[quote name='Anja2201']pozytywne , ciotki obiecały nadrobić zaległości :)[/QUOTE]
Bo to jest tak, że jak jest zbiórka na jakiegoś psa to ludzie deklarują i pędzą dalej. Później zapomną więc trzeba przypomnieć.

Posted

tak wlasnie jest jak bakusiowa pisze... ja bede teraz wplacac na bierzaca, a zeby stare zaleglosci zaplacic-robie wlasnie bazarek, z ktorego polowo zostanie przeznaczona na slodziaczki,wstawie link za kilkanascie minut.