Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaklepalam u Isadory pakiet allegro. Zrobi ona wybranemu przeze mnie psiakowi 4 aukcje allegro z ich wlasnym szablonem na cztery rozne wojewodztwa. Stad moja prosba bo Ani czy moglabys dzis zgromadzic wszystkie potrzebne informacje tj.

• [SIZE=2]Imię -
  • [SIZE=2] Płeć -
  • [SIZE=2] Wiek -
  • [SIZE=2] Miejsce - (tutaj prosze podać czy DT, schronisko, hotel oraz miejscowość)
  • [SIZE=2]Kontakt -
  • [SIZE=2]Sterylizacja -
  • [SIZE=2] Wątek na dogo -
  • [SIZE=2] Zdjęcia- przesłane na maila lub wypunktowane linki do konkretnej strony na np wątku gdzie sa zdjęcia (nie szukam na wątkach)
  • [SIZE=2] oraz najistotniejsze informacje, chyba że ma wątek na dogo i tam są one umieszczone NA PIERWSZEJ STRONIE aktualne

Moglabys to dzis zgromadzic to podeslalabym na e-miala i w ciagu kilku dni byly by aukcje? :)

Posted

Imię - Lizak , Drops
Płeć -samce
Wiek -Lizak 3 lata , Drops 1,5 roku
Miejsce - hotel u Izy (Nowe Miasto )
Kontakt - tel . 798-211-667 , [email protected]
Sterylizacja -Tak
Wątek na dogo -http://www.dogomania.pl/threads/209482-Dwa-s%C5%82odziaki-z-lasu-potrzeba-deklaracji-i-og%C5%82osze%C5%84-!!!?p=18001232#post18001232
Zdjęcia-
oraz najistotniejsze informacje:
Lizak i Drops to psy wyrzucone przed wakacjami , najprawdopodobniej to ojciec i syn , bardzo się kochają , jeden bronił drugiego ,przez parę tygodni psy mieszkały w lesie , jadły to co znalazły , piły tylko w czasie deszczu , spały pod krzaczkiem , na szczęście ktoś je tam wypatrzył , zainteresował się , nakarmił i zabrał do psiego hotelu , tam psy czekają na nowe domy .

Drops
ma około półtora roku , jest pięknym kudłaczem , niestety ze względu na strasznie zniszczoną sierść został obcięty , ale odrośnie niedługo i znów będzie śliczny , Drops jest nieśmiały , z dystansem podchodzi do obcych , ale jak kogoś pozna , oddaje całe swoje serduszko .Uwielbia głaskanie za uchem i wspólne spacery , dostosuje się do każdego , on chce po prostu kochać .

Lizak
ma około 3 lat , jest psiakiem który cały czas macha językiem , rozdaje buziaki , macha ogonkiem , kocha cały świat . Z cierpliwością znosi zabiegi pielęgnacyjne , pozwala na wszystko dzieciom .

Posted

[quote name='Anja2201']Imię - Lizak , Drops
Płeć -samce
Wiek -Lizak 3 lata , Drops 1,5 roku
Miejsce - hotel u Izy (Nowe Miasto )
Kontakt - tel . 798-211-667 , [email protected]
Sterylizacja -Tak
Wątek na dogo -http://www.dogomania.pl/threads/209482-Dwa-s%C5%82odziaki-z-lasu-potrzeba-deklaracji-i-og%C5%82osze%C5%84-!!!?p=18001232#post18001232
Zdjęcia-
oraz najistotniejsze informacje:
Lizak i Drops to psy wyrzucone przed wakacjami , najprawdopodobniej to ojciec i syn , bardzo się kochają , jeden bronił drugiego ,przez parę tygodni psy mieszkały w lesie , jadły to co znalazły , piły tylko w czasie deszczu , spały pod krzaczkiem , na szczęście ktoś je tam wypatrzył , zainteresował się , nakarmił i zabrał do psiego hotelu , tam psy czekają na nowe domy .

Drops
ma około półtora roku , jest pięknym kudłaczem , niestety ze względu na strasznie zniszczoną sierść został obcięty , ale odrośnie niedługo i znów będzie śliczny , Drops jest nieśmiały , z dystansem podchodzi do obcych , ale jak kogoś pozna , oddaje całe swoje serduszko .Uwielbia głaskanie za uchem i wspólne spacery , dostosuje się do każdego , on chce po prostu kochać .

Lizak
ma około 3 lat , jest psiakiem który cały czas macha językiem , rozdaje buziaki , macha ogonkiem , kocha cały świat . Z cierpliwością znosi zabiegi pielęgnacyjne , pozwala na wszystko dzieciom .
Oby te ogłoszenia to był strzał w 10-tkę:)!

Pzdr.

Posted

Słodziaki mają kiepską sytuację finansową , sprawdziłam deklaracje stałe i porównałam z wpływami wygląda to tak ( pogrubione miesiące oznaczają wpływ w danym miesiącu )

Asiaczek - 10 zł 7 8 9 10 11

Monika083 - 20 zł 7 8 9 10 11

danavas - 20 zł 7 8 9 10 11

Pliszka - 10 zł 7 8 9 10 11 (5 zł )

Roland_De - 20 zł 7 8 9 10 11

bakusiowa - 30 zł 7 8 9 10 11 12. 01 02 (2012r )

Posted

monika083 napisał(a):
jejku, Aniu, dzieki za przypomnienie:oops: Calkowicie zapomnialam o tej deklaracji, w tym tygodniu wysle 20zl listopadowe, a zalegle po wyplacie, lub nadrobie bazarkiem przed swietami.

Dzięki , że się odezwałaś :)
Każdemu mogło się zdarzyć , nic się nie stało .

Posted

Czyżby moja wpłata listopadowa nie doszła? Bo numer miesiąca nie jest pogrubiony... A mam zapisane, że 10 zł poszło.
Sprawdzę, kiedy był przelew zrobiony i dam znać.
Edit
- przelew poszedł 4.11.2011. Przelewy na Dropsa i Lizaka mam zapisane jako stałe zlecenie, więc nr konta jest na pewno dobry. Prosze o sprawdzenie.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyżby moja wpłata listopadowa nie doszła? Bo numer miesiąca nie jest pogrubiony... A mam zapisane, że 10 zł poszło.
Sprawdzę, kiedy był przelew zrobiony i dam znać.
Edit
- przelew poszedł 4.11.2011. Przelewy na Dropsa i Lizaka mam zapisane jako stałe zlecenie, więc nr konta jest na pewno dobry. Prosze o sprawdzenie.

Pzdr.

Ja nie sprawdzałam za jakie miesiące były przelewy , tylko odhaczałam po kolei , wpłata - jeden miesiąc . Może zaznaczyłam
lipiec zamiast listopada , tzn wpłat do mnie dotarło 4 , a ile ty zrobiłaś przelewów ?

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ja nie sprawdzałam za jakie miesiące były przelewy , tylko odhaczałam po kolei , wpłata - jeden miesiąc . Może zaznaczyłam
lipiec zamiast listopada , tzn wpłat do mnie dotarło 4 , a ile ty zrobiłaś przelewów ?

Wpłat dokonywałam od lipca br.
lipiec 2011
sierpień 2011
wrzesień 2011
październik 2011
listopad 2011
Czyli powinno byc zaksięgowanych 5 wpłat ode mnie.

Nie wiem, do kiedy mogę się cofnąć na moim koncie internetowym (bez potrzeby udawania się do Banku), ale postaram się jutro posprawdzać, kiedy robiłam te przelewy.
Listopad - już napisałam - 4.11.2011.

Pzdr.

Posted

Anja2201 napisał(a):
musiałam przegapić jedną wpłatę , jutro poszukam , dziś już padam , dzięki ciocia , że czuwasz .

Sprawdź, może Tobie będzie łatwiej, bo ja dzisiaj nie znalazłam czasu.... może jutro:)

wadercia napisał(a):

Ha!!!! Ogłoszenia Słodziaków:)

Pzdr.

Posted

Musimy zabrać słodziaki od Izy (szczegóły na PW ) , mam dla nich nowe miejsce , u nas w stajni (kojec , ciepła buda i wybieg) będą mieszkać 5 km ode mnie , więc będę do nich często jeździć . Koszt 300 zł + jakiś worek karmy co jakiś czas , zbieramy więc szybko na transport i opłatę za nowe DT no i trzeba spłacić dług u Izy .

Chciała bym w weekend chłopaków zabrać .