Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Niestety fotek nie ma kto zrobić , ja nadal nie mam auta , ale może TZ da się namówić i pojechać ze mną po psiaki .

Daleko trzeba jechać? Jak TZ ma auto to tak jakbyś i Ty miała. Trzeba zacząć ostro ogłaszać psiaki.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Daleko trzeba jechać? Jak TZ ma auto to tak jakbyś i Ty miała. Trzeba zacząć ostro ogłaszać psiaki.

Ale TZ pracuje od 8 rano do 20 wieczorem od jakiegoś czasu i jeszcze trochę tak popracuje , dlatego nie mam sumienia prosić go żeby jeszcze po pracy jechał po psy .

Posted

Chłopaki już w Tomaszowie :) Przestraszeni bardzo , boją się wszystkiego , ale nie będę tu nikogo oceniać . Podjadę do nich w tygodniu to porobię zdjęcia , dzisiaj zapomniałam z nerwów . Koszt nowego DT 300 zł

Posted

psiaki sa fantastyczne:)
Lizak faktycznie strasznie całuśny facet, Dropsik z dystansem... ale.... kochany stwór.
W rzeczywistości na nowym miejscu okazało się, że ten bardziej wstydliwy był śmielszy:)
Chłopcy mają koleżankę - bernardynkę Korę:)
Kora bardzo przyjaźnie dreptała do nich.... ale Panowie raczej niechętnie.

Posted

[quote name='Asiaczek']Może przy tak duzej koleżance Słodziaki poczują się pewniej za jakiś czas:)

pzdr.[/QUOTE]
A koleżanka odmłodnieje:)
Ona bardzo sobie ceni psie towarzystwo, młodnieje i robi się weselsza.

Posted

[quote name='Anja2201']Chłopaki już w Tomaszowie :) Przestraszeni bardzo , boją się wszystkiego , ale nie będę tu nikogo oceniać . Podjadę do nich w tygodniu to porobię zdjęcia , dzisiaj zapomniałam z nerwów . Koszt nowego DT 300 zł[/QUOTE]
Coś w tym jest, miałam podobny przypadek ze szczeniakami i ich mamą:(
Ważne, że już są w innym miejscu:)