Tymonka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 odrobaczone były , ale trzeba je zaszczepić , jak da radę je zwarzyć w hotelu to zawiozę gotowe szczepionki i nie będzie trzeba ich wozić do wet . Przy okazji zapraszam : na bazarki : Chcesz pozanć przyszłość ? Usłyszeć co Cię czeka lub co masz zrobić ? Nic prostszego , wejdź do nas: http://www.dogomania.pl/threads/214765-Chcesz-pozna%C4%87-najbli%C5%BCsz%C4%85-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-Dowiedzie%C4%87-si%C4%99-co-zrobi%C4%87-ZAPRASZAMY-do-25.09!!?p=17647928#post17647928 i Super bazar - cienie do oczu i biżuteria : http://www.dogomania.pl/threads/214771-Cienie-do-oczu-i-bi%C5%BCuteria-dla-Ziutki-z-nowotworem-i-wyrokiem-%C5%9Bmierci-do-30.09-!!?p=17648537#post17648537 Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Supero pomysł ze szczepionkami:) Bazarki trzeba oblookać;) Quote
Noemi1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Miały być fotki słodziaków??? A co u nich słychać. Może już w domku doopki grzeją? Quote
Tymonka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Noemi1 napisał(a):Miały być fotki słodziaków??? A co u nich słychać. Może już w domku doopki grzeją? Niestety domków mimo ogłoszeń brak :( Nikt nawet nie pyta . Quote
Marycha35 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 FOTY!!!!!!!!!!!!!! Szkoda chłopaków... Quote
Tymonka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Przepraszam , że nie pisałam od razu , chłopaki mają się dobrze , drops już się całkiem otworzył , teraz tylko domków szukać , miałam jedno zapytanie o dropsa ,ale na razie cisza. Quote
Owieczka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Wstawiam album ze zdjęciami słodziaków :) Jeśłi któras ciotka mogła by wkleić zdjęcia na watek to będę wdzięczna :) To link do albumu: http://imageshack.us/g/844/dscn7643.jpg/ A teraz kilka słów o tym jak chłopaki się zachowują :) Lizak jak to Lizak - ciagle taki sam rozkochany we wszystkich zalizał by na smierć , cieszy się , skacze i ma nieustające ADHD :) Na smyczy - radzi sobie całkiem nieźle, czasem pociągnie ale ogólnie intersuje go człowiek więc możan go szybko przywołać :) jest bardzo ciekawski i otwarty :) Super chłopak !! reakcja na koty: No tu jest trochę sytuacja niepewna, bo są momenty że w ogóle nie zwraca uwagi na koty a jest moment że się zainteresuje i rusza pędem w jego stronę. reakcja jest natychmiastowa: kot ucieka to Lizak go goni. Drops :) Drospiu jest bardziej niepewny i troszke się opierał jak wychodził za brame ale potem zachęcany naszym cmokaniem i głaskaniem szybko się otworzył :) Pilnuje się człowieka, czasem się czegos wystraszy ale patrzy na reakcję przewodnika i się uspokaja :) Dropsik podchodzi już do ręki ( jak kogos zna) i daje się głaskać, a nawet pozwala na większe pieszczoty np drapanie po brzuszku :) Lubi się przytulać :) Chyba sam niedawno to odkrył jakie to przyjemne :P Na syczy: radzi sobie nieźle , nie ciagnie , raczej jest przy nodze , czasem cos powącha ale ogólnie ciągle szuka kontaktu z przewodnikiem. Cudowny chłoptaś !!! Misiak :P reakcja na koty: Dropsiu jest bardziej niepewny reakcji kota więc nie jest takie szybki do ganiania go, raczej papuguje od Lizaka , jak jest sam to nie interesuje się zbytnio. :) Quote
bakusiowa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dawno tutaj nie byłam. Słodziaki tak jakby zaokrągliły się albo mi się wydaje. Quote
Owieczka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 bakusiowa napisał(a):Dawno tutaj nie byłam. Słodziaki tak jakby zaokrągliły się albo mi się wydaje. No ja to bym powiedziała że nawet bardzo :D Quote
danavas Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 kochane słodkie sierściuszki:) tyle na głowie więc ciocia u Was rzadko...ale myślami cały czas.... Quote
Marycha35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 KOCHANE SMOCZYSKA, DO DOMKU już!!!!!! Quote
pikola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chlopcy szczesliwi..Pychole usmiechniete:loveu: Quote
Noemi1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Skoro nikt do chłopakóa nie zaglada, to ja poprzeklejam zdjęcia z albumu Owieczki na watek, może tak się ktoś nimi zainteresuje :) Quote
Noemi1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 I jeszcze Dropsik :) A teraz Lizak :) Chyba nie jest pożeraczem kotów :) Quote
Noemi1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 I jeszcze Lizak :) A w albumie jest jeszcze tego trochę do podziwiania :) Quote
bakusiowa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Trzeba sprawdzic na koty. Potencjalne domki mogą je posiadać. Czy chłopcy są ogłaszani? Quote
Marycha35 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Koty zdaje się są olewane przez Chłopców:) Doruś dobra robota, śliczniaki w całej krasie:) Quote
Noemi1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Moim zdaniem, patrząc na zdjęcia, koty będą bezpieczne :) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Przelałam dzisiaj 10 zł (moja stała za październik). pzdr. Quote
Owieczka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='bakusiowa']Trzeba sprawdzic na koty. Potencjalne domki mogą je posiadać. Czy chłopcy są ogłaszani?[/QUOTE] No nie tak do końca ;/ Drops to olewa koty ale Lizak czasami w ogóle nie zwraca uwagi na nie ale czasami cos mu się w tej łepetynie załączy i goni ;p Wydaje mi się że to bardziej instynkt niż chęć zjedzenia któregoś :) Quote
Recommended Posts