unixena Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 :calus:Tarmosze Herbusiowe uszatka i cmokam Herbusiowy pycholek ... Quote
danavas Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='pikola']U Herbuska tez wrzesien nie zapisany:mad::lol: Uchole pierwsza klasa:loveu: sorki ciotunia...ja ostatnio ledwo zipie...wejdźcie cioteczki Herbuskowe proszę na to wydarzenie..... potrzebujemy rozsyłania aby pomóc tym maleństwom.... http://www.facebook.com/event.php?eid=205275146209455 a ja już cie Asia odhaczam;P Quote
danavas Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Herbusku mój...kiedy Ty się do ludzi przekonasz chłopaku????? Quote
unixena Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 :calus:Zagladam przed snem do Herbuska ... Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cześć Malutki, dawno mnie u Ciebie nie było :loveu: Quote
danavas Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 jutro Herbuska opuści kolega z dt...Fox jedzie do nowego domku:) był ulubieńcem Pana Henia...jego pierwszym chłopakiem z przeszłością....teraz pupilkiem będzie pewnie Herbusek... szkoda ze on ma takie słabe szanse na adopcje.... Quote
kaja555 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 każdy ma szanse, on też się da ucywilizować :) Quote
danavas Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 kaja555 napisał(a):każdy ma szanse, on też się da ucywilizować :) z tego co mówił Pan Henio to u niego Herbus jest całkiem ogarnięty już.... nie lubi szybkich ruchów ale jak do niego podejść po malutku to już nie sika ze strachu:) no ale każda nowa osoba to dla niego stres... Quote
danavas Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Herbus szczególnie z Foxem się polubuli...a ja mam niespodziankę.....jak Herbusek wychodzi z Panem Heniem na spacer to jest ze smyczy spuszczany;) i wraca jak sie go zawoła...ale to musi być Pan Henio....nikomu innemu nie ufa.... teraz bedzie miał akcje socjalizacyjne...wycieczki na targ i giełde...niech sie z ludźmi zapoznaje....PAn Henio stwierdził ze teraz jak już Herbus do niego sam przychodzi to mozna iść o krok dalej:) jak ja lubie to dt:) Quote
Lili8522 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Super, super! Kochany Herbusek :loveu: Quote
unixena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Pokazuj sie maly szkrabie -juz chyba nie uciekinierze .:eviltong:.hhi ..a obiezywiecie ;).A sa jakies nowe fotki Herbusia?;):cool3: Quote
danavas Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 unixena napisał(a):Pokazuj sie maly szkrabie -juz chyba nie uciekinierze .:eviltong:.hhi ..a obiezywiecie ;).A sa jakies nowe fotki Herbusia?;):cool3: będziemy rozmawiać o zdjęciach......musimy tylko uregulować sprawy Foxa i niedlugo do Pana Henia pojedzie Ramira...będę ją wiozła z Zioberek87 więc odwiedzę naszych chłopców i zrobię całe tony fotosów:) w listopadzie to nastąpi:) Quote
unixena Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 O to juz sie cieszymy na fotosiki:cool3: .Jestem ciekawa Agus ,jak Herbus zareaguje na Twoj widok? Na pewno bedzie skakac z radosci ...;) bo w koncu to Ty bylas pierwsza osoba ,ktorej tak naprawde zaufal ...:razz: Quote
danavas Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 a ja myśle że ona o mnie już nie pamięta i patrzy w pana Henia jak w obrazek....;) Quote
kaja555 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 no to Herbus cywilizuj się bo domku trzeba będzie szukać :) Quote
Lu_Gosiak Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Przepraszam ale szukam pomocy dla dzielnej mamy z maluszkami http://www.dogomania.pl/threads/2179...olu-DT-na-cito Potrzebne na cito DT dla suni - jest przekochana, delikatna, wtula się w człowieka - i maluchów ale nie wiemy nawet ile ich jest i w jakim wieku... Quote
zioberek87 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 i u Herbuska cicho.... a on taki bidny załamałam się pamiętam że był zacofany i strachliwy ale jak przywiozłyśmy Ramirę do Pana Henia i go zobaczyłam to maleńki dalej się boi Danavas mówi że jest postęp, zresztą ona go bardziej zna itd ale jak go zobaczyłam to taki mi się smutno zrobiło.... ale widać że Pan Henio o niego bardzo dba i straa sięjak może:) i blizny znikają:) Quote
danavas Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='zioberek87']i u Herbuska cicho.... a on taki bidny załamałam się pamiętam że był zacofany i strachliwy ale jak przywiozłyśmy Ramirę do Pana Henia i go zobaczyłam to maleńki dalej się boi Danavas mówi że jest postęp, zresztą ona go bardziej zna itd ale jak go zobaczyłam to taki mi się smutno zrobiło.... ale widać że Pan Henio o niego bardzo dba i straa sięjak może:) i blizny znikają:)[/QUOTE] heheheh Ziober ...sama jesteś zacofana....a Herbusek wycofany.....kocham Cie Ty wariatko...heheheh Quote
danavas Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 a to bazarek dla Herbuska i reszty: [url]http://www.dogomania.pl/threads/216591-Miss-i-Misster-Dogo-II-edycja-do-14-01-2012-do-22-00?p=17867426#post17867426[/url] Quote
Recommended Posts