Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jutro Herbuska opuści kolega z dt...Fox jedzie do nowego domku:) był ulubieńcem Pana Henia...jego pierwszym chłopakiem z przeszłością....teraz pupilkiem będzie pewnie Herbusek... szkoda ze on ma takie słabe szanse na adopcje....

Posted

kaja555 napisał(a):
każdy ma szanse, on też się da ucywilizować :)

z tego co mówił Pan Henio to u niego Herbus jest całkiem ogarnięty już.... nie lubi szybkich ruchów ale jak do niego podejść po malutku to już nie sika ze strachu:) no ale każda nowa osoba to dla niego stres...

Posted

Herbus szczególnie z Foxem się polubuli...a ja mam niespodziankę.....jak Herbusek wychodzi z Panem Heniem na spacer to jest ze smyczy spuszczany;) i wraca jak sie go zawoła...ale to musi być Pan Henio....nikomu innemu nie ufa.... teraz bedzie miał akcje socjalizacyjne...wycieczki na targ i giełde...niech sie z ludźmi zapoznaje....PAn Henio stwierdził ze teraz jak już Herbus do niego sam przychodzi to mozna iść o krok dalej:) jak ja lubie to dt:)

• 2 weeks later...
Posted

unixena napisał(a):
Pokazuj sie maly szkrabie -juz chyba nie uciekinierze .:eviltong:.hhi ..a obiezywiecie ;).A sa jakies nowe fotki Herbusia?;):cool3:

będziemy rozmawiać o zdjęciach......musimy tylko uregulować sprawy Foxa i niedlugo do Pana Henia pojedzie Ramira...będę ją wiozła z Zioberek87 więc odwiedzę naszych chłopców i zrobię całe tony fotosów:) w listopadzie to nastąpi:)

Posted

O to juz sie cieszymy na fotosiki:cool3: .Jestem ciekawa Agus ,jak Herbus zareaguje na Twoj widok? Na pewno bedzie skakac z radosci ...;) bo w koncu to Ty bylas pierwsza osoba ,ktorej tak naprawde zaufal ...:razz:

• 3 weeks later...
Posted

i u Herbuska cicho.... a on taki bidny załamałam się pamiętam że był zacofany i strachliwy ale jak przywiozłyśmy Ramirę do Pana Henia i go zobaczyłam to maleńki dalej się boi Danavas mówi że jest postęp, zresztą ona go bardziej zna itd ale jak go zobaczyłam to taki mi się smutno zrobiło.... ale widać że Pan Henio o niego bardzo dba i straa sięjak może:) i blizny znikają:)

Posted

[quote name='zioberek87']i u Herbuska cicho.... a on taki bidny załamałam się pamiętam że był zacofany i strachliwy ale jak przywiozłyśmy Ramirę do Pana Henia i go zobaczyłam to maleńki dalej się boi Danavas mówi że jest postęp, zresztą ona go bardziej zna itd ale jak go zobaczyłam to taki mi się smutno zrobiło.... ale widać że Pan Henio o niego bardzo dba i straa sięjak może:) i blizny znikają:)[/QUOTE]
heheheh Ziober ...sama jesteś zacofana....a Herbusek wycofany.....kocham Cie Ty wariatko...heheheh

Posted

a to bazarek dla Herbuska i reszty:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216591-Miss-i-Misster-Dogo-II-edycja-do-14-01-2012-do-22-00?p=17867426#post17867426[/url]