Kejciu Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Awit napisał(a):Kejciu dziękuję!! PW dostałam robię przelewik :) Quote
Awit Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Doszło od kejciu 32,02zł. Dziękuję bardzo!! Quote
Awit Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Saldo na koniec sierpnia -175zł. Bardzo dziękuję każdej cioci za każą wpłatę. W życiu bym sama Szarika nie utrzymała. Dziękuję bardzo!! Quote
Awit Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 (edited) Wpłaciłam za hotelik 300zł. I wyróżniłam Szarikowi ogłoszenie na tablicy, za 20zł. I na gumtree za 20zł. http://warszawa.gumtree.pl/c-PromoteMyAds?AdId=359544304&Mode=ACTIVE&invoiceId=5016894371 A to maleństwo, które dziś się błąkało, na kilka dni ma schronienie i miseczkę, a potem..... http://tablica.pl/oferta/psi-dzieciaczek-szuka-domku-ID1wFgT.html#989635e8;r:2;s:287 Edited September 3, 2012 by Awit Quote
winter7 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Szarik dostanie jednorazowo 150zł spadku z mojej deklaracji na Maczusię, która odeszła za TM. Zawsze to coś. Pozdrawiam Quote
sharka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 cioteczki, a jakby Szarika trochę przyciąć? może o jakiś bazarku na fryzjera pomyśleć? Quote
martasekret Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 winter7 napisał(a):Szarik dostanie jednorazowo 150zł spadku z mojej deklaracji na Maczusię, która odeszła za TM. Zawsze to coś. Pozdrawiam HUUURRRAA!!! Dziękujemy! :multi: Quote
Awit Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 (edited) Winter!! Ale się cieszę, cieszymy!! Dziękuję!! Jejku 150zł, to pół miesiąca mieszkania w Nosku:-) Przyszła wpłata od Dostroty 50zł. A Ania Shirley zapłaciła za wyróżnione ogłoszenia dla Szarika na tablicy<20zł> i na gumtree<20zł> i dla szczeniaczka<20zł> i 100zł wysłała na wyjątkowe potrzeby np dalsze wyróżnienia. Dziękuję!! Sharka proponujesz nową fryzurkę Szarikowi:-) Edited September 5, 2012 by Awit Quote
Kejciu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Awit - mogę zrobić bazarros w 50% dla Szarika z Oriflame - chcesz?:) Quote
Awit Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 No pewnie, że chcę!!:-) Rób rób:-) Przyszło 150zł od cioteczki winter7, na X, XI i XII. Dziękuję!!! Quote
Awit Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 (edited) Nic, żadnego telefonu o Szarika, nawet złamanego maila......... Jestem podłamana. Dzwoniłam do Noska, kończy się karma, na 1,5 m-ca miał/ma. To zamówiłam tą karmę, przecież nie może pies głodować, już kiedyś głodował. Ogólnie wszystko ok, jest radosny, biega, bawi się, słucha się, wszystko dobrze. Wyróżniłam mu właśnie ogłoszenie za 20zł na gumtree, zapłaciłam ze 100zł które Ania Shirley wysłała. To zostało 80zł. Edited September 12, 2012 by Awit Quote
Awit Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Jakbyś anko szklanko wpadła na wątek,to bym poprosiła, bo jedna dobra cioteczka wpadła na pomysł, to bym poprosiła, jakby Ci się udało może zrobić Szarikowi zdjęcie w domu?:-) Na dywaniku, gdzieś przy meblach, może na łóżku....?:-) Bo ja już nie wiem co to będzie, nie wiem....... Quote
sharka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Awit, nie wiem czy strzyżenie pomoże ale taki brodaty... gdybyś dowiedziała się ile będzie kosztować strzyżenie to spróbuję bazarek cegiełkowy zrobić na ten cel. No nie wiem cioteczki co Wy na to? Przyda się? Wiem że koniec z końcem ciężko związać, ale coś zrobić trzeba... nie mam innego pomysłu :/ Quote
ania shirley Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 sharka napisał(a):Awit, nie wiem czy strzyżenie pomoże ale taki brodaty... gdybyś dowiedziała się ile będzie kosztować strzyżenie to spróbuję bazarek cegiełkowy zrobić na ten cel. No nie wiem cioteczki co Wy na to? Przyda się? Wiem że koniec z końcem ciężko związać, ale coś zrobić trzeba... nie mam innego pomysłu :/ Jestem za!! Trzeba spróbować zdjęć, strzyżenia, wszystkiego.....dorzuce coś na fryzjera... Quote
Kejciu Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Bazarek Oriflame dla Szarika: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232267-Ori-dla-Szarika-do-24-09?p=19666938#post19666938 Uczciwie uprzedzam ze malo czasowa jestem wiec prosba o ewentualne podrzucanie i rozreklamowanie :-) Quote
Awit Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Nie wiem czy strzyc. Ja go nie będę wiozła, nie mam kiedy, i nie wiem czy fryzjer by przyjechał. Jak będą mogła poszukam, zadzwonię. Na bródkę też może znajdzie się amator........ Jest charakterystyczna. Dziewczyny trzeba zmienić tekst, dobra ciotka doradziła by był jakiś pozytywny, bez wspomnień z przeszłości. Ja teraz nie mam głowy, bo mam problem. Życiowy. Kejciu dziękuję!! Quote
sharka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ok, to na razie strzyżenie odkładamy :] Quote
Awit Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Nowy tekst: Szorstkowłowy wyjątkowy-wspaniały charakter, cudna uroda Szarik ma dopiero ponad dwa ale przez swoją oryginalną urodę wygląda na starszego psiaka. Jest lekko terierowaty lub wyżłowaty. Jest psem wyjątkowej urody, z wyjątkowym charakterem. Jest bardzo łagodny i spokojny. Potrafi ładnie zachowywać się w domu, pięknie chodzi na smyczy, reaguje na przywołanie i słucha się człowieka. Uwielbia zabawy z psami, uwielbia dzieci. Ma swoją książeczkę zdrowia, jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Czeka na swojego człowieka, którego pokocha na całe życie. Adopcja po podpisaniu umowy adopcyjnej. Quote
Czorcik Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Niestety z powodu bardzo poważnych tarapatów finansowych jestem zmuszona wstrzymać wszystkie deklaracje, na co najmniej kilka miesięcy do póki nie wyjdę na prostą :( przykro mi :( i przepraszam Quote
Awit Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Czorcik i tak dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla Szarika. Wiem jak bywa, rozumiem, mnie też parę m-cy temu dopadł kompletny finansowy dół. Teraz też świetnie nie jest, ale cóż, samo życie....... Przyszły wpłaty dla Szarika, bardzo bardzo dziękuję!! 13 września danavas 20zł, za 2 m-ce i 14 września martasekret 20zł. Dziękuję. Edit: Czorcik trzymaj się, po gorszych dniach przychodzą lepsze. Quote
Awit Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Przyszło dla Szarika 5zł od Kocurka, dziękuję Kocurku! Quote
Kocurek Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Cioteczko nie ma za co....bardzo zaluje ,ze nie moge wiecej.... Quote
anka_szklanka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 wczoraj robilam Szarikowi foty, on sie zmienia z dnia nadzień normalnie, porósł cały na grzbiecie długimi włosami i wszedzie ma teraz domieszke siwych, śmieszny jest :D Quote
Recommended Posts