Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tzn jeszcze przed świętami......
Bo po świętach to sylwester, potem wyprzedaże, potem karnawał itd.......
Już nic nie piszę, jak tak zaczynam myśleć i myśleć to czuję się coraz gorzej.

Posted

Awit napisał(a):
Tzn jeszcze przed świętami......
Bo po świętach to sylwester, potem wyprzedaże, potem karnawał itd.......
Już nic nie piszę, jak tak zaczynam myśleć i myśleć to czuję się coraz gorzej.

Natychmiast przestań!!!! Po Świetach grzecznie pójdzie do domu!!!!!

Posted

Wtatara dziękuję!!

Tak bym chciała żeby miał dom.
Zrobiłam rozliczenie, zapłacą za hotel i będzie na minusie około 500zł.
A ja zmieniłam w tekście dwa zdania i jest tak:

Spokojny, przyjazny, bezproblemowy……Pokocha na zawsze…

Szarik ma dopiero ponad dwa ale przez swoją oryginalną urodę wygląda na starszego psiaka. Jest lekko terierowaty lub wyżłowaty. Jest psem wyjątkowej urody, z wyjątkowym charakterem.
Jest bardzo łagodny, spokojny, przyjazny.
Czeka na człowieka, którego będzie kochał całym sobą.
Potrafi ładnie zachowywać się w domu, pięknie chodzi na smyczy, reaguje na przywołanie i słucha się człowieka.
Uwielbia zabawy z psami, uwielbia dzieci. Ma swoją książeczkę zdrowia, jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany.
Adopcja po podpisaniu umowy adopcyjnej.

Przyszło dla Szariczka 20zł na grudzień od cioci Martini77, dziękuję!!

Bardzo dziękuję każdej cioci za wpłaty bo dzięki Wam Szarik ma swoje tymczasowe miejsce...

Posted

Bardzo bardzo dziękuję za pomoc!!
Dziś przyszła wpłata dla Szarika 10zł od Oleny84 i 250zł od Ani Shirley.
Ja nie wiem co ja bym zrobiła sama, nic bym nie zrobiła. Nic.

Posted (edited)

awit przepraszam , ze tak długo czekasz ale ogarnęła mnie zdjęciowa niemoc i beznadzieja, zreszta nie tylko zdjeciowa... :roll: I tak mam niewiele, Szarik sie boi aparatu, odwraca sie jak go wolam przed obiektyw :) Mam filmik jak biega z Atosem, jak mi sie uda zgrać to wrzuce

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-yu2eq3lqzf8/UMDoCyFuviI/AAAAAAAAHIA/54Y_meUJFC8/s720/XG3D0074.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-rel2Iz8utFc/UMDoDOYzosI/AAAAAAAAHII/jE5Wq6RaBx0/s720/XG3D0077.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-GE5zTtGltXc/UMDoCY8wP9I/AAAAAAAAHH8/rHJ3gpKzHgw/s800/XG3D0127.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-95I2_CwWWPE/UMDo16NnGbI/AAAAAAAAHIc/313PldWLKY8/s720/XG3D0071.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-jj6g8PlpCrU/UMDphBek-aI/AAAAAAAAHIk/zHWnzDErKE0/s720/XG3D0066.jpg[/IMG]

Edited by anka_szklanka
Posted (edited)

Ziutka dziękujemy za wizytę i zapraszamy!

Ania dziękuję za zdjęcia!! Zaraz podorzucam do ogłoszenia.
No on jest naprawdę taki wyjątkowy, nie ma takich psów.

Marta dziękuję, przyszło 30zł ze ślicznym tytułem że dla Mundzi:-)
Olusia88 przysłała 20zł, dziękuję!!
Dostrota 50zł, dziękuję!!
I od Ronji 10zł, dziękuję!!
Zobaczcie, dwa dni mnie nie było i ile nowości, i zdjęcia i pieniądze na życie.
Dziękuję za wszystko!!:-)

Edited by Awit
Posted

Marta przepraszam, na pewno przyszło 30zł:-) Dziękuję.
Że tak powiem literówka mi się wkradła do worda a potem to już poszło wszędzie<kopiuj wklej>.
Dziś mu wyróżnię.

Posted

U mnie też.
Za kilka dni będę zamawiała Szarikowi karmę.
Wczoraj mu wyróżniłam za 20zł na gumtree.
I oczywiście na początku grudnia zapłaciłam za hotelik 310zł.

Posted

Wczoraj dzwoniłam do Noska.
Wszystko jest dobrze, Szarik jest cały czas z Atosem.
Pani Małgosia troszkę się martwi, że SZarik podczas zabawy łapie inne psy za łapki czy ogon.
Ale tak się bawi tylko z tymi psami które na to sobie pozwolą.
Jak któremuś się nie podoba to Szarik już się z nim tak nie bawi.
Jest grzeczny i posłuszny, przychodzi jak go woła.
Byli na spacerku poza domem, oczywiście na smyczce i jechał rowerzysta a Szarik nawet się poruszył i szczeknął. P.Małgosi wyglądało na to, że jakby mógł to by złapał tego rowerzyste za nogę:-)
No cóż, moje dziewczyny często robią mi wymyk w kierunku rowerzystów.
Fredzia oszczekuje każdego biegnącego w parku, a jak idziemy na smyczkach i nagle pojawi się ktoś biegnący z naprzeciwka np do autobusu to muszę uważać, bo one myślą że biegnie na nas:-)
Tak sobie myślę, że Szarik chyba normalnie reaguje.
Jeszcze w grudniu przed świętami będę zamawiała mu karmę, coby z pełnym brzuszkiem wszedł w Nowy Rok.

Posted

awit, w powyższym opisie nie ma nic niepokojącego - zarówno jeśli chodzi o zabawy z innymi psami (żebyś widziała, jak moje kotki czasem się bawią...) jak i reakcja na rowerzystów (są przecież nawet psy, które wybitnie tej grupy nie lubią :evil_lol:)
szarik to normalny, zdrowy pies. Nie wkręcaj sobie.

Posted

Mój Koks jak widzi rowerzystę , to pedzi wariacji dostaje...Gorzej , że dzieci na hulajnogach wywołują podobna reakcję... Na rolkach też...Kółek nie lubi, czy co??? A do yorków od razu z zębami startuje. A jak ktoś biegnie , to wiadomo , że sie goni, albo broni.

Posted

No oczywiście, ja też uważam że to normalne, przecież to żywe zwierzę i ma prawo reagować na jakieś bodźce dookoła.
Moja Fredzia po wypadku rowerowym, bo za szczeniaka przejechał ją rowerzysta, to nerwowo reagowała nawet na wózki dziecięce, nie ominęła niczego co miało koła.

Wiecie, tak sobie pomyślałam przed chwilą, chyba napiszę list do Św. Mikołaja i poproszę go o dom. Co prawda domu nie przyniesie w worku, ale mógłby po znajomości załatwić......
To byłby taki piękny prezent.....

Posted

Czorcik wczoraj przeczytałam Twój wpis i od razu dziś w nocy śnił mi się Maciek:-)
Ale to chyba dlatego, że na półce cały czas leży w torebce prezentowej książka, którą kupił na bazarku Sharki, a która została do mnie wysłana, żebym mu przekazała przy okazji.