wtatara Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) http://tablica.pl/oferta/mlody-ulozony-piekny-a-jednak-bez-domu-ID1CXHL.html wyróżnione na tydzień z moimi danymi-może.......... Edited October 1, 2012 by wtatara Quote
Awit Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Dziękuję. Może. Oby. Dziś Szarik dostał od Dostroty 50zł. Bardzo dziękuję! Quote
Awit Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Wyszły ogłoszenia wystawione przez Monikę89, 20 portali, co kupiłam kilka dni temu. Dziękuję Monika. Dziś miałam zapytanie z gumtree. Dziś wyróżniłam na gumtree za 20zł. To chyba na 10 dni jest. I wczoraj zapłaciłam za hotelik 310zł. Quote
Awit Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Może tydzień, upewnimy się niebawem:-) Dziś przyszło dla Szarika 100zł od Winter7, na dwa m-ce. Dziękuję!! Dziękuję Wam wszystkim za wszystko. Quote
Asiaczek Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 To ja chociaż podniosę, bo finansowo to nie dam rady wesprzec. Pzdr. Quote
Awit Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Kurcze, nikt nie dzwoni. Nikt. Kiedy w końcu ktoś zadzwoni? Jak widzę jakieś nieznane połączenie, to mam taką maleńką nadziejkę, że to ten telefon.... Dziś też mi serce zadrżało, a to kurier od karmy dzwonił........... Wczoraj przyszło 5zł od Kocurek i 20zł od Martysekret. Bardzo dziękuję. Bardzo. Quote
Kejciu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Poproszę o numer konta na PW aby rozliczyć bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/232267-Ori-dla-Szarika-do-24-09 niestety uzbierało się jedno zamówienie więc dla Szarika będzie 5 zł ale zawsze to malusi grosik :) Quote
martasekret Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Awit']Kurcze, nikt nie dzwoni. Nikt. Kiedy w końcu ktoś zadzwoni? Jak widzę jakieś nieznane połączenie, to mam taką maleńką nadziejkę, że to ten telefon.... Dziś też mi serce zadrżało, a to kurier od karmy dzwonił........... Wczoraj przyszło 5zł od Kocurek i 20zł od Martysekret. Bardzo dziękuję. Bardzo. spokojnie, na każdego psa przyjdzie czas...mocno w to wierzę! ja np już dłuuugo nie mogę wypchnąć tego dżentelmena, a taki uroczy, grzeczny i kochany: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/najcudowniejszy-pies-swiata-amis-ogl5636223.html Quote
Awit Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Kejciu dziękuję i już ślę konto. Amiś jest bardzo ładny, i ma takie cudne obwódki wokół oczek jak moja Tereska:-) Krótkie włoski, żadnej pielęgnacji, no może czasem przeczesanie, i mniej sierści do sprzątania. Quote
martasekret Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 sharka napisał(a):Amiś na zdjęciach wydaje się duży :) Wiem właśnie, zazwyczaj dopisuję krótkie PS, że Amiś na zdjęciach wygląda na większego, niż jest w rzeczywistości, tym razem musiałam zapomnieć. Zdecydowanie jest psem średniej wielkości, ani mały, ani duży, jest za to bardzo szczupły, przez co nie powinien dużo ważyć. Ogłaszam go już....żeby nie skłamać....jakieś 9-10 miesięcy i nie miałam w jego sprawie ANI JEDNEGO telefonu! Zdjęcia są wg mnie urocze, opis też jest chyba ok (albo mi się tylko tak wydaje, może niepotrzebnie piszę, że jest płochliwy, no ale myślę, że przyszły właściciel powinien wiedzieć, że to pies po przejściach). Wiecie, on jest przede wszystkim bardzo grzeczny, niekłopotliwy, nienarzucający się, trochę taki "przepraszam, że żyję i śmiem oddychać tym samym powietrzem co ty". Przy tym uważam, że jest ładny, tzn. o wiele brzydsze psy znajdowały dom...w pierwszym kontakcie wobec obcych osób nie jest wylewny, potrzebuje po prostu trochę czasu. Może to ludzi zniechęca. A co się dzieje po tym, jak już na dobre zaufa - zdjęcia mówią same za siebie. Quote
sharka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 marta ja bym jedno zdjęcie dodała jak Amiś przy nodze stoi, bo ludzie to wzrokowcy :) Quote
martasekret Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 masz rację, ale nie mam takiego...muszę pamiętać o tym na następnym spacerze. Quote
Awit Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Wyróżniłam Szarikowi ogłoszenie na gumtree, za 20zł. Dopisuję do tego rozliczenia z września, do pieniędzy które Ania shirley przesłała na specjalne wydatki. Quote
Awit Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Anka szklanka:-) Jakbyś mogła to zrób Szarikowi zdjęcie w mieszkaniu. Proszę.... Na dywaniku, przy szafkach, może na łóżku jakby wszedł.... Quote
wtatara Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 trzymam kciuki za Szarika- domek na pewno jest - tak mi pisały dziewczyny jak byłam załamana gdy Figusia numer 1 czekała. I miały rację - ma najwspanialszy domek pod słoncem Quote
Awit Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Tak. Cudna Figusia i jej psia rodzinka mają najwspanialszy domek:-) Zupełnie jak moje dziewczyny, żyją jak w raju:-) Dziś przyszło dla Szarika od Kejciu z bazarku 5zł. Dziękuję! Quote
coronaaj Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Nowa na watku, dopiero dostalam link Szarika. Musze poczytac ale Szarik sliczny ,gdzie jest u kogo w DT? Deklaruje 25zl miesiecznie bo odpadl mi Joki ktory ma DS w USA. Prosze o konto na pw lub na [email protected] Quote
Awit Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Witam Cooronaj!! Dziękuję Ci bardzo! Szarik jest w hoteliku Mokry Nosek w Teresinie koło Sochaczewa. Już ponad rok. Od jakiegoś czasu wyróżniam mu na gumtree i miałam 2 czy 3 telefony. I nic poza tym. I już nie wiem co dalej będzie. Dziękuję za deklarację. :-) Konto wyślę jutro. Quote
cancer43 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Długo mnie nie było na dogo,miałam nadzieję że u Szarika jakieś przeprowadzki....a tu nic...Biedaczek szarutek.. Quote
Czorcik Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 i ja odwiedzę Szarika , chłopie zmykaj już do domku :) Quote
Awit Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Jutro wejdę na konto, może ktoś coś wysłał...... Dziś nie mam siły..... Quote
Recommended Posts