Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
Ni pies, ni koza.
Chyba to.
Bo wyjątkowych jest dużo a o wyglądzie kozy nie ma.

ja też bym kozę spróbowała ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak chyba trzeba zrobić.
Dzwoniłam dziś do pMałgosi.
Do końca sierpnia trzeba zaszczepić Szarika na wściekliznę.
W ogóle tyle wydatków nas czeka, karma, hotelik, szczepienia.
Tak sobie pomyślałam, że jakby się udało, to w którąś niedzielę, chętnie bym pojechała i wzięła Szarika do wetki.
Ale nic nie obiecuję.
I pani Małgosia powiedziała, że Szarik daje się głaskać im wszystkim:-)
I wiecie co, jakiś czas temu ktoś u pani Małgosi robił czy naprawiał budę, Szarik chodził sobie, oglądał, chodził i w pewnym momencie podszedł do faceta i dziabnął go znienacka w kostkę.....i uciekł.
Na widok wnuczka pani Małgosi Szarikowi aż oczy się błyszczą, przeogromnie lubi dzieciaczka:-)
Pani Małgosia upewnia się, że musiał bić bity, któregoś dnia jak zawsze przy karmieniu, jak psy jedzą p.Małgosia jest w kojcu przy psie, i któregoś dnia chciała poprawić włosy, podniosła rękę, a Szarik zrobił taki ruch jakby się bał.
Zobaczcie, jaki to wrażliwy psinek, jak długo zaczynał ufać, otwierać się, teraz dopiero nie ucieka przed innymi ludźmi, a podniesiona ręka nadal kojarzy mu się z uderzeniem.

Posted

Ja myslę, że w psach z przeszłością, szczególnie tą okrutną, to zawsze gdzies bedzie sieział taki mały czerwony alarm i.... czuwał...
U niektórych psiaów - ten alarm czuwa, a u niektórych nawet się przypomina w szczególnych sytuacjach...

pzdr.

Posted

Niech Szarik znajduje ten swój domek i zapomina o tych traumach.

Ostatnio przyszły wpłaty na hotelik:
30 lipca- 20zł od Martini77 - dziękuję!!
31 lipca- 10zł od Oleny84 - dziękuję!!
1 sierpnia-10zł od Ronji - dziękuję!!
Dokonałam rozliczenia za lipiec i cioteczki kochane!!
Szariczek jest na minusie tylko 69zł:-)

Ale wpłaciłam za hotelik za sierpień 310zł i już ma długu trochę więcej.
A jutro postaram się zamówić karmę.
Chciałabym być być majętna..........<marzę sobie>

I pomału zmieniam ogłoszenia, znaczy edytuję i daję nowy tekst i nowy tytuł z tą kozą.
Gdyby gdzieś był bazarek ogłoszeniowy, to może jakiś pakiecik bym kupiła.

Posted

Ciocie - jesli chcecie mogę wystawić bazarek kosmetykowy Oriflame - z aktualnego katalogu dla pieska - 23% ze sprzedazy kosmetyków przekażę na Szarika - bazarek wygląda tak jak te co mam w sygnaturce :) tylko ten byłby z aktualnego katalogu obowiązującego teraz - te co mam w sygnaturce są najnowsze i dopiero od 20 sierpnia :) jesli jesteście zainteresowane proszę o informację :)pozdrawiam

Posted

No to uzupełniam wpłaty, bo dziś wpadłam na konto, i bardzo Wam cioteczki dziękuję!!
Przyszły wpłaty:
2.08 50zł od Dostroty<napisała że dla Mundzi, ale to na pewno dla Szarika, bo Mundzia w domku>,
6.08 11,81 od Kocurek,
7.08 20zł od Danavas

Bardzo bardzo dziękuję!!

Posted (edited)

Dziękuję cioteczko, zamówiłam ten większy:-)

Edit:
Przyszło 20zł dla Szariczka od Martysekret, dziękuję!!!!

Edited by Awit
Posted

Koza to akurat właśnie jest :D

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-ryN2OizLPNI/UCfYP-SmjMI/AAAAAAAAGPs/KbOIesDv1fI/s640/XG3D8912.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-6-wKJ6BKtvU/UCfYQHWyOGI/AAAAAAAAGPw/MK1slMfUP0E/s800/XG3D8919.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-vejaLIUPDU8/UCfYQTAPFkI/AAAAAAAAGP0/aacm8R6FPac/s800/XG3D8924.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-FkvsQ6vWeXc/UCfYQ5yH1YI/AAAAAAAAGP8/eOugWD5zFwA/s640/XG3D8934.jpg[/IMG]

coś mi sienie podobaja jutro zrobie jeszcze kilka

Posted

tz podejrzewa że Szarikowi zaczęła rosnąć sierściucha po kastracji, nasza Sonia po sterylce musiała zacząć do fryzjera chodzić ;)