sharka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Awit napisał(a):Ni pies, ni koza. Chyba to. Bo wyjątkowych jest dużo a o wyglądzie kozy nie ma. ja też bym kozę spróbowała ;) Quote
Awit Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Tak chyba trzeba zrobić. Dzwoniłam dziś do pMałgosi. Do końca sierpnia trzeba zaszczepić Szarika na wściekliznę. W ogóle tyle wydatków nas czeka, karma, hotelik, szczepienia. Tak sobie pomyślałam, że jakby się udało, to w którąś niedzielę, chętnie bym pojechała i wzięła Szarika do wetki. Ale nic nie obiecuję. I pani Małgosia powiedziała, że Szarik daje się głaskać im wszystkim:-) I wiecie co, jakiś czas temu ktoś u pani Małgosi robił czy naprawiał budę, Szarik chodził sobie, oglądał, chodził i w pewnym momencie podszedł do faceta i dziabnął go znienacka w kostkę.....i uciekł. Na widok wnuczka pani Małgosi Szarikowi aż oczy się błyszczą, przeogromnie lubi dzieciaczka:-) Pani Małgosia upewnia się, że musiał bić bity, któregoś dnia jak zawsze przy karmieniu, jak psy jedzą p.Małgosia jest w kojcu przy psie, i któregoś dnia chciała poprawić włosy, podniosła rękę, a Szarik zrobił taki ruch jakby się bał. Zobaczcie, jaki to wrażliwy psinek, jak długo zaczynał ufać, otwierać się, teraz dopiero nie ucieka przed innymi ludźmi, a podniesiona ręka nadal kojarzy mu się z uderzeniem. Quote
Awit Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Cioteczki, takie wpłaty dla Szarika przyszły: 19.07: 50.Ania Shirley 19.07: 19,10. Sharka z bazarku Szarika Dziękuję!!!!! Quote
Asiaczek Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja myslę, że w psach z przeszłością, szczególnie tą okrutną, to zawsze gdzies bedzie sieział taki mały czerwony alarm i.... czuwał... U niektórych psiaów - ten alarm czuwa, a u niektórych nawet się przypomina w szczególnych sytuacjach... pzdr. Quote
Czorcik Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 a Szarik widać miał straszne przeżycia, które zostawiły ślad :( Quote
Awit Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Niech Szarik znajduje ten swój domek i zapomina o tych traumach. Ostatnio przyszły wpłaty na hotelik: 30 lipca- 20zł od Martini77 - dziękuję!! 31 lipca- 10zł od Oleny84 - dziękuję!! 1 sierpnia-10zł od Ronji - dziękuję!! Dokonałam rozliczenia za lipiec i cioteczki kochane!! Szariczek jest na minusie tylko 69zł:-) Ale wpłaciłam za hotelik za sierpień 310zł i już ma długu trochę więcej. A jutro postaram się zamówić karmę. Chciałabym być być majętna..........<marzę sobie> I pomału zmieniam ogłoszenia, znaczy edytuję i daję nowy tekst i nowy tytuł z tą kozą. Gdyby gdzieś był bazarek ogłoszeniowy, to może jakiś pakiecik bym kupiła. Quote
Kejciu Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ciocie - jesli chcecie mogę wystawić bazarek kosmetykowy Oriflame - z aktualnego katalogu dla pieska - 23% ze sprzedazy kosmetyków przekażę na Szarika - bazarek wygląda tak jak te co mam w sygnaturce :) tylko ten byłby z aktualnego katalogu obowiązującego teraz - te co mam w sygnaturce są najnowsze i dopiero od 20 sierpnia :) jesli jesteście zainteresowane proszę o informację :)pozdrawiam Quote
Awit Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Kejciu oczywiście:-) Dziękuję!! Już Ci piszę pw, że chcemy Twojego bazarku:-) I dziękujemy!! Quote
Kejciu Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Awit']Kejciu oczywiście:-) Dziękuję!! Już Ci piszę pw, że chcemy Twojego bazarku:-) I dziękujemy!! Bazarek dla Szarika - Dla Szarika - 13.08 ORIFLAME Quote
martasekret Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='kejciu']Bazarek dla Szarika - Dla Szarika - 13.08 ORIFLAME Będziem podrzucać ;) Quote
Awit Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Moja karma doszła, mam nadzieję, że do Szarika też:-) Quote
Awit Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 No to uzupełniam wpłaty, bo dziś wpadłam na konto, i bardzo Wam cioteczki dziękuję!! Przyszły wpłaty: 2.08 50zł od Dostroty<napisała że dla Mundzi, ale to na pewno dla Szarika, bo Mundzia w domku>, 6.08 11,81 od Kocurek, 7.08 20zł od Danavas Bardzo bardzo dziękuję!! Quote
Kejciu Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ciocie pustki na bazarku dla Szarika :( Zapraszamy - i o hopanie prosimy :) ja w ciągu dnia zalatana w pracy - kiero za plecami więc nie bardzo mogę :\ Quote
Kocurek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Cioteczko podaje link do bazarku ogloszeniowego http://www.dogomania.pl/forum/threads/230262-Bazarek-ogłoszeniowy-pakiety-dla-Saby-i-Gabrysia-z-padaczką!-Do-17-08-godz-23-59 Quote
Awit Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) Dziękuję cioteczko, zamówiłam ten większy:-) Edit: Przyszło 20zł dla Szariczka od Martysekret, dziękuję!!!! Edited August 9, 2012 by Awit Quote
martasekret Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 tak, potwierdzam, wczoraj wysłałam ;) głaski dla Szarika vel koziołka Quote
Awit Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Marta dziękuję. Dajemy tytuł Ni pies ni koza, w tych ogłoszeniach. Tak myślę, niech tak będzie. Quote
anka_szklanka Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Koza to akurat właśnie jest :D [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-ryN2OizLPNI/UCfYP-SmjMI/AAAAAAAAGPs/KbOIesDv1fI/s640/XG3D8912.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-6-wKJ6BKtvU/UCfYQHWyOGI/AAAAAAAAGPw/MK1slMfUP0E/s800/XG3D8919.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-vejaLIUPDU8/UCfYQTAPFkI/AAAAAAAAGP0/aacm8R6FPac/s800/XG3D8924.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-FkvsQ6vWeXc/UCfYQ5yH1YI/AAAAAAAAGP8/eOugWD5zFwA/s640/XG3D8934.jpg[/IMG] coś mi sienie podobaja jutro zrobie jeszcze kilka Quote
Kocurek Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 piekniusi,cudaczny nasz koziolek-ale nie Matolek:) Quote
sharka Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 tz podejrzewa że Szarikowi zaczęła rosnąć sierściucha po kastracji, nasza Sonia po sterylce musiała zacząć do fryzjera chodzić ;) Quote
Recommended Posts