Asiaczek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Śliczna ta Zagadka:) http://img842.imageshack.us/img842/7376/1004627c.jpg Jak dla mnie, to to wyzej cytowane zdjęcie bardziej odpowiada jego kolorowi. ale ja nie widziałam Szarika na zywo... pzdr. Quote
malvaaa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 dzisiaj byłam odwiedzić naszą Lolę i miałam okazję poznać Szarika, znaczy się zobaczyć i podziwiać bo nie chciał dać się dotknąć, tylko podchodził nieśmiało :) i muszę pochwalić go bo przy mnie SAM wszedł do kojca :) a kilka minut wcześniej p. Małgosia opowiadała mi jak to trudno go do kojca zaprowadzić :) trzymam kciuki za domek dla Szarika :) Quote
Awit Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Oooo a ja wczoraj nie byłam u Szarika na wątku nie wiedziałam, że Malvaaa byłaś w Nosku:-) Szarik pokazał się z dobrej strony gościom:-) Quote
Awit Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Szarik otrzymał od cioci Mimiś 20zł. Po Nince, która poszła do DS. Dziękuję! Quote
Awit Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 I znowu kolejny męczący tydzień. Szarik może byś Ty też się rozejrzał za domem.... Quote
Awit Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 U Szarika pusteczki, Awit zapracowana i też mniej zagląda. Jutro wejdę na konto, zobaczę, może ktoś coś wysłał psinie na początek dobrych wakacji...... Dowiedziałam się od Sharki, że dla Szarika na bazarku uzbierano 84zł:-) Dziękuję Sharka i cancer43 cioteczkom prowadzącym i wszystkim, którzy zrobili zakupy!! Quote
sharka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Awit napisał(a):U Szarika pusteczki, Awit zapracowana i też mniej zagląda. Jutro wejdę na konto, zobaczę, może ktoś coś wysłał psinie na początek dobrych wakacji...... Dowiedziałam się od Sharki, że dla Szarika na bazarku uzbierano 84zł:-) Dziękuję Sharka i cancer43 cioteczkom prowadzącym i wszystkim, którzy zrobili zakupy!! dwie osoby jeszcze nie wpłaciły :( Quote
Awit Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 (edited) Wpłacą na pewno. Przyszło od sharki i cancer 84zł za bazarek, bardzo dziękuję!! I przyszło 10zł od Oleny84, to wpisuję na lipiec, dziękuję!! I policzyłam czerwiec i na koniec czerwca jest na minusie mniej niż w maju, z czego się cieszę. -272zł. Dziękuję wszystkim za pomoc!! Bardzo dziękuję:-) Edited June 30, 2012 by Awit Quote
Asiaczek Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Niby dobrze, ale smutno, ze ciagle Szary na minusie... pzdr. Quote
sharka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Zrobiłam przelew z bazarku 70 zł :) Awit jak dojdą pieniążki to proszę potwierdź na wątku bazarkowym że doszły obie kwoty :] Z góry dziękuję :) Quote
Awit Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 (edited) Miałam wczoraj potwierdzić tą 1szą wpłatę, ale szukałam i ciągle mnie coś zatrzymywało i w końcu zapomniałam. Sharka, cancer bardzo bardzo dziękuję!!!! Dla mnie to tak dużo znaczy, lada chwila muszę zapłacić za hotel a ogólnie z kasą u mnie się raczej nie poprawi. Edit: Sprawdziłam, nie doszło jeszcze te 70zł, ale doszły wpłaty na Szarika od Ronji 10zł, i od Dostroty 50zł. Bardzo dziękuję!!! Edited July 2, 2012 by Awit Quote
Awit Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 I dziś doszło 70zł od Sharki i Cancer z bazarku. Dziękuję bardzo!! I 100zł Szarik otrzymał od Ani Shirley. Dziękuję bardzo!! I zapłaciłam za hotelik za lipiec 310zł. I dziś zadzwoniłam do P.Małgosi i wyobraźcie sobie, że Szarik poczynił postępy:-) To jednak jest dziwny pies. Otóż uwiązała mu p.Małgosia sznurek do obroży, taki śliski, ciągnący po ziemi. I Szarik zachowuje się jakby był połączony tym sznurkiem z P.Małgosią:-) Podchodzi do niej, chodzi za nią, przychodzi na głaski, daję dupkę do głaskania, podchodzi od tyłu i zwyczajnie wchodzi do kojca:-) I do kojca nawet z Anią wejdzie, córką p.Małgosi:-) Uważam, że gdyby poszedł do mieszkania, jest szansa by ładnie funkcjonował. Nie mam kiedy pozmieniać mu ogłoszeń, ale chyba któregoś dnia siądę i coś pozmieniam. Może dać w tytule Brzydki pies, Nieładny pies, Wątpliwej urody, Mało urodziwy?? Może ktoś na to zwróci uwagę? Quote
cancer43 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Wcale nie jest brzydki,możesz napisać ,,szurpaty" ewentualnie jak chcesz że brzydki to napisz - taki brzydki że aż piękny Quote
ania shirley Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Awit napisał(a):Może dać w tytule Brzydki pies, Nieładny pies, Wątpliwej urody, Mało urodziwy??Nigdy w życiu!!! Pies dla koneserów!!! Specjalny pies! Niezwykły pies. Pies indywidualista! Quote
Awit Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 O matko. Zobaczcie mam obniżony nastrój ostatnio i nawet na Szarika bogu ducha winnego, przelewam swoje emocje.... A przecież on jest tak wyjątkowej urody i charakteru:-) A może ktoś na jakiś tekścik by się skusił..... Quote
martasekret Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 awit, ty chyba "brzydkiego" psa nie widziałaś..... pomogłabym, ale ja nie najlepsza w klepaniu tekstów jestem. Ja to pisałabym najchętniej: dwuletni, przyjazny pies szuka dobrego domu. Jest zaszczepiony i wykastrowany. Tyle :lol: Zbyt romantyczne i chwytające za serce to to nie jest.......:razz: Może ktoś się skusi na jakiś ładny elaborat...? Quote
Awit Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Marta a Ty nie widziałaś na żywo Szarika:-) Szarik wygląda jakby miał kilkanaście lat, a ma maksymalnie dwa..... Quote
sharka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Jest taki wątek na dogo, cioteczka układa teksty na podstawie informacji o psiaku, może Awit poprosisz o tekst i coś składnego powstanie? http://www.dogomania.pl/forum/threads/224542-Teksty-do-ogłoszeń-dla-psiaków-i-kotów-w-potrzebie/page5 Quote
Awit Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 (edited) Sharka dzięki, napisałam:-) Edit: Doszło 100zł od Winter7, na lipiec i sierpień. Dziękuję bardzo!:-) Edited July 5, 2012 by Awit Quote
Awit Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 (edited) Sznurek przy Szariku:-) Szarik otrzymał wpłaty na konto: Martasekret 20zł, Kocurek 8,25zł, Olusia88 15zł. Dziękuję cioteczki!!:-) W sierpniu pomału muszę zamawiać karmę. I w sierpniu trzeba mu znowu jakiś pakiet wykupić. Co prawda cały czas odświeżam moje ogłoszenia. Za kilka dni mogę nie mieć neta, gdyby tak było, to będę milczała, ale z końcem lipca powinnam już mieć. Edited July 10, 2012 by Awit Quote
Awit Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Przyszła wpłata od Czorcik 20zł i od Danavas 10zł. Dziękuję cioteczki!:-) Quote
Recommended Posts