Czorcik Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jak będzie sam w kojcu to znowu będzie lgnął do człowieka , on sie musi oswoić w koncu , dziwak jeden :):) Quote
Awit Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Tak, dziwak to właściwe określenie:-) Dziś przyszło 50zł od winter7. Bardzo dziękuję!! Quote
Czorcik Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 zaraz zrobię przelew ale coś mi się internet buntuje Quote
inka33 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ponieważ Kajtun nie dostał pozwolenia na bazarek :-(, to ja poproszę chętnych o zgłoszenia :smile: : http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-potrzebuje-behawiorysty-apelujemy-do-deklarowicz%C3%B3w-o-drobne-wp%C5%82aty!?p=18469385&viewfull=1#post18469385 Pozdrawiam Cioteczki i Wujciów oraz UrwiUsza Myśliwskiego - Dziwaka Plamkonosego! :loveu: PS. A kto to - takie trikolor, więcej białe - co w kadr Szarikowo-Mundziowy weszło...? Quote
Czorcik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a to jest Bart :):) zapraszam do Barta :) http://www.dogomania.pl/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik/page15 Quote
Awit Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Przyszło 20zł od Czorcik, dziękuję cioteczko! Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Awit napisał(a): Szariczek nadal jest sam w kojcu, nadal przychodzi na głaska, ma włączone ogrzewanie podłogowe i jest mu ciepło:-) Jakie luksusy, nie? Tylko domku, domku szuka nadal......... Je,mu jest dobrze, ma pelny brzuszek i nie spieszno mu do Nowego... pzdr. Quote
Awit Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Jemu dobrze, mnie by było lepiej gdyby już był w swoim domu. Zakończył się bazarek na Szarika i Mundzię i w sumie wyszło 220zł. Dzielę po pół na psy i Szarik zyskał 110zł z bazarku:-) Quote
Guliwer89 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja Cię Awit bardzo przepraszam ale chwilowo nie mogę zapłacic stałej na psiaki :( Mam nadzieję że to się szybko zmieni... Quote
sharka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 na moim bazarku trwają rozliczenia, cioteczki szybkie jak błyskawice - już prawie wszystkie przelały pieniążki ;) teraz czeka mnie pakowanie i wysyłanie.... Quote
Kocurek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 i ja odwiedzam Szariczka w mrozny poranek:) Quote
Awit Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) Guliwer, no co mam Ci napisać. Nie przepraszaj, a jak już to przyjmuję. Dałeś tyle towaru na bazarek, że na długo zapamiętam:-) A może chce ktoś kupić pakiecik ogłoszeń za 8zł Szariczkowi?? Zamówiłam trzy sztuki, dla Szarika, Mundzi i Zulci. Edit: Ciocia Ludka mu kupi, i pozostałej dwójce też, dziękuję!:-) Edited February 8, 2012 by Awit Quote
Awit Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Wczoraj rozmawiałam z p.Małgosią, u Szarika dobrze, teraz bywa u niego Mundzia, bo jak zobaczy otwarty kojec to włazi i nie chce iść:-) I pomału już muszę karmę zamawiać..... Quote
Czorcik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 u mnie na osiedlu mieszka piesek , a raczej suczka która wygląda identycznie jak Szarik , tylko jest ciut mniejsza :) Quote
sharka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Czorcik napisał(a):u mnie na osiedlu mieszka piesek , a raczej suczka która wygląda identycznie jak Szarik , tylko jest ciut mniejsza :) to chyba ta sama rasa :) Quote
Awit Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 No na pewno jakaś rasa, bo i mnie mieszka taki piesek:-) I też ciut mniejszy niż Szarik. Gadałam kilka razy z właścicielką, bo to starszy piesek, ale nic..... Quote
sharka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Awit, w poniedziałek przeleję pieniążki z bazarku, czekam tylko na potwierdzenie dostarczenia przesyłek. Kiedy wpłyną pieniążki na Twoje konto, proszę potwierdź na wątku bazarkowym i Szarika, że dotarły :) Quote
Awit Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Sharka dziękuję Ci bardzo. Na pewno potwierdzę:-) Zamówiłam karmę za 50zł. Tzn pół na pól z Mundzą, po 7,5kg na głowę. Quote
sharka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jeszcze nie wszyscy potwierdzili więc wstrzymam się do jutra, jak Tobie się udało to szkło popakować?! ja miałam coś szklanego i w kawałkach doszło :/ za mało przesyłkę wypchałam :shake: Pozdrowienia dla Szarika :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 sharka napisał(a):Jeszcze nie wszyscy potwierdzili więc wstrzymam się do jutra, jak Tobie się udało to szkło popakować?! ja miałam coś szklanego i w kawałkach doszło :/ za mało przesyłkę wypchałam :shake: Pozdrowienia dla Szarika :) Bo trzeba nie tylko zewnątrz szklanego produktu opakowac, ale i środek wypchać... No i najlepiej dookoła wylozyc styropianem; ja tak robię... pzdr. Quote
anka_szklanka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 to jest wariat, strasznie dokucza Mundzi, obgryza jej wszystkie członki ;P Zawsze jak biegają to ma w buzi jej noge lub ogon. Obiecuje nowe zdjęcia niedługo, jak się przejaśni i słońce wyjdzie, bo ostatnio nad nami czarne chmury jakieś... Quote
Recommended Posts