Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Kajtun nie dostał pozwolenia na bazarek :-(, to ja poproszę chętnych o zgłoszenia :smile: :

http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-potrzebuje-behawiorysty-apelujemy-do-deklarowicz%C3%B3w-o-drobne-wp%C5%82aty!?p=18469385&viewfull=1#post18469385

Pozdrawiam Cioteczki i Wujciów oraz UrwiUsza Myśliwskiego - Dziwaka Plamkonosego! :loveu:

PS. A kto to - takie trikolor, więcej białe - co w kadr Szarikowo-Mundziowy weszło...?

Posted

Awit napisał(a):

Szariczek nadal jest sam w kojcu, nadal przychodzi na głaska, ma włączone ogrzewanie podłogowe i jest mu ciepło:-)
Jakie luksusy, nie?
Tylko domku, domku szuka nadal.........

Je,mu jest dobrze, ma pelny brzuszek i nie spieszno mu do Nowego...

pzdr.

Posted

Jemu dobrze, mnie by było lepiej gdyby już był w swoim domu.

Zakończył się bazarek na Szarika i Mundzię i w sumie wyszło 220zł.
Dzielę po pół na psy i Szarik zyskał 110zł z bazarku:-)

Posted

na moim bazarku trwają rozliczenia, cioteczki szybkie jak błyskawice - już prawie wszystkie przelały pieniążki ;) teraz czeka mnie pakowanie i wysyłanie....

Posted (edited)

Guliwer, no co mam Ci napisać.
Nie przepraszaj, a jak już to przyjmuję.
Dałeś tyle towaru na bazarek, że na długo zapamiętam:-)

A może chce ktoś kupić pakiecik ogłoszeń za 8zł Szariczkowi??
Zamówiłam trzy sztuki, dla Szarika, Mundzi i Zulci.

Edit:
Ciocia Ludka mu kupi, i pozostałej dwójce też, dziękuję!:-)

Edited by Awit
Posted

Wczoraj rozmawiałam z p.Małgosią, u Szarika dobrze, teraz bywa u niego Mundzia, bo jak zobaczy otwarty kojec to włazi i nie chce iść:-)
I pomału już muszę karmę zamawiać.....

Posted

Czorcik napisał(a):
u mnie na osiedlu mieszka piesek , a raczej suczka która wygląda identycznie jak Szarik , tylko jest ciut mniejsza :)

to chyba ta sama rasa :)

Posted

No na pewno jakaś rasa, bo i mnie mieszka taki piesek:-)
I też ciut mniejszy niż Szarik.
Gadałam kilka razy z właścicielką, bo to starszy piesek, ale nic.....

Posted

Awit, w poniedziałek przeleję pieniążki z bazarku, czekam tylko na potwierdzenie dostarczenia przesyłek. Kiedy wpłyną pieniążki na Twoje konto, proszę potwierdź na wątku bazarkowym i Szarika, że dotarły :)

Posted

Jeszcze nie wszyscy potwierdzili więc wstrzymam się do jutra, jak Tobie się udało to szkło popakować?! ja miałam coś szklanego i w kawałkach doszło :/ za mało przesyłkę wypchałam :shake:

Pozdrowienia dla Szarika :)

Posted

sharka napisał(a):
Jeszcze nie wszyscy potwierdzili więc wstrzymam się do jutra, jak Tobie się udało to szkło popakować?! ja miałam coś szklanego i w kawałkach doszło :/ za mało przesyłkę wypchałam :shake:
Pozdrowienia dla Szarika :)

Bo trzeba nie tylko zewnątrz szklanego produktu opakowac, ale i środek wypchać... No i najlepiej dookoła wylozyc styropianem; ja tak robię...

pzdr.

Posted

to jest wariat, strasznie dokucza Mundzi, obgryza jej wszystkie członki ;P Zawsze jak biegają to ma w buzi jej noge lub ogon.
Obiecuje nowe zdjęcia niedługo, jak się przejaśni i słońce wyjdzie, bo ostatnio nad nami czarne chmury jakieś...