Awit Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 To teraz nam wszystkim zrobi się weselej bo konto Szariczka się "wzbogaciło" o 10zł stałej deklaracji Ronji i o 50zł od Rudakacha:-)<przysłała 100zł do podziału na Szarika i Mundkę>:-) Bardzo dziękuję, bardzo!! I Szariczek chwilowo jest na plusie 77zł:-) Czyli nie wchodzi w Nowy Rok z długami!!:-) Quote
ewes Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 czyli cały rok powinien być bez długów ;) Quote
Awit Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Jak znajdzie dom, to tak będzie:-) Policzyłam wszystko jeszcze raz, wpłatę Ronji wpisałam na styczeń i Szariczek na plusie ma 67zł:-) Quote
inka33 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 To ja chociaż pozdrowię Szarika sylwestrowo! :glaszcze: Z Nowym Rokiem wszystkiego najlePSIEJszego życzę wszystkim Ciotkom i Wujciom! :smile: Quote
Awit Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziękujemy i też życzymy Szczęśliwego Nowego Roku!!! Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 sharka napisał(a):Nowy rok, nowy tekst i nowy domek :bigcool: I tak trzymac:) Wszystkiego dobrego dla Szarika w Nowym 2012 roku:) pzdr. Quote
Awit Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Przyszło od Czorcik 20zł, dziękuję Czorcik!! Aaa i mam szkło na bazarek, od Guliwera. Szkło, znaczy szklaneczki, kubeczki, jak będę miała czas to porobię zdjęcia i będziemy szykować bazarek. Guliwer dziękuję! Quote
sharka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja mam też kilka różności na bazarek. Porobię zdjęcia w wolnej chwili i podeślę - zadecydujesz Awit czy łączyć to w jeden bazarek. I tak myslę że wysłałabym Ci zdjęcia i opis ale rzeczy wysyłałabym bezpośrednio od siebie - koszt ich przesyłki do W-wy odpadnie. Quote
Awit Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Pocztą byś wysyłała, czy przez znajomego? Sharka dziękuję. Nie wiem czy połączę w jeden, na razie muszę obfocić to co mam pod stołem:-).... Quote
sharka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Wtedy z przekazaniem fantów udało się jak ślepej kurze ziarnko. Teraz mam opcję tylko przez pocztę. Ze spokojem ustalimy co i jak. Może sama spróbuję bazarek zrobić ale z czasem kiepsko :/ Quote
Czorcik Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Awit napisał(a):Pocztą byś wysyłała, czy przez znajomego? Sharka dziękuję. Nie wiem czy połączę w jeden, na razie muszę obfocić to co mam pod stołem:-).... oj dużo focenia Cie czeka :) Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 To wkleję już tutaj, skoro dotarłam ;) Proszę o poprawki tekstu ;) Ciemny, zimny las... Samotność i strach... Codzienność? Ooo tak - dla Szarika. Poprzedni właściciel porzucił psa kiedy ten tylko dorósł i znudził się opiekunowi. To się nazywa "odpowiedzialność"... Jakiś okrutnik wywiózł go do najbliższego lasu i przywiązał do drzewa. Pies został skazany na śmierć. Uwolnił się na szczęście samodzielnie i biegał po polach okolicznej wsi. Wyrok - śmierć. Pies trafił na swojej drodze na ludzi, którym choć odrobinę drgnęło serce i podkarmiali psa regularnie. Już po niedługim czasie pies podchodził do ludzi bliżej, nawet merdał ogonem. Oczy Szarika na zdjęciach mówią same za siebie, na zdjęciu wyrażają ból po wcześniejszych przeżyciach. Jednak jest psem uczącym się. Zaczyna ufać, ale jest to wolniejszy proces. Nie kłapie jednak zębami na prawo i lewo co jest dużym plusem. Do nowej opiekunki w hoteliku przyzwyczaił się już po kilku dniach! Ten sympatyczny, szorstkowłosy kawaler chętnie zamieni dom tymczasowy na stały. Nie pogardzi towarzystwem sympatycznego człowieka. Czy możesz mu zaoferować dom pełen miłości i ciepła na zawsze? Zadzwoń! Quote
Awit Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 No ogonek, super:-) Tylko ja bym w ogóle te kłapanie wykreśliła. Tzn tak bym wpisała: Jednak jest psem uczącym się. Zaczyna ufać, ale jest to wolniejszy proces. Do nowej opiekunki w hoteliku przyzwyczaił się już po kilku dniach! Do obcych nadal ostrożny. To delikatny i spokojny pies. Świetnie dogaduje się z innymi psami i uwielbia z nimi zabawy. Potrafi chodzić na smyczy, ma swoją książeczkę zdrowia, jest zaszczepiony i wykastrowany. Ten sympatyczny, szorstkowłosy kawaler chętnie zamieni dom tymczasowy na stały <może mieszkać z dziećmi>. Czy możesz mu zaoferować dom pełen miłości i ciepła na zawsze? Kłapanie nie, ponieważ może się negatywnie kojarzyć. Ale, jak ogłosisz go gdzieś z tym tekstem, bo nie chcesz zmieniać, to ja nie mam nic przeciwko. Wrzucisz go gdzieś? A teraz finanse. Dziś otrzymałam wpłatę 10zł od danavas i 50zł od Winter7. Baaardzo dziękuję!!! Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Awit, Czorcik zamówiła u mnie malutki pakiecik ogłoszeń i tekst. Ogłoszę go tak jak wy uznacie za słuszne ;) Wy go znacie, ja tylko z opisu więc tekst jest jedynie pomysłem :) Na ogłoszonka proszę troszkę zaczekać. Quote
Czorcik Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ogonek , jak możesz wprowadź w tekst ogłoszeń zmiany o które prosi Awit i ja proponuję dodać do ogłoszenia , ze szarik uwielbia dzieci i świetnie sie z nimi dogaduje :) Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tak może być? Ciemny, zimny las... Samotność i strach... Codzienność? Ooo tak - dla Szarika. Poprzedni właściciel porzucił psa kiedy ten tylko dorósł i znudził się opiekunowi. To się nazywa "odpowiedzialność"... Jakiś okrutnik wywiózł go do najbliższego lasu i przywiązał do drzewa. Pies został skazany na śmierć. Uwolnił się na szczęście samodzielnie i biegał po polach okolicznej wsi. Wyrok - śmierć. Pies trafił na swojej drodze na ludzi, którym choć odrobinę drgnęło serce i podkarmiali psa regularnie. Już po niedługim czasie pies podchodził do ludzi bliżej, nawet merdał ogonem. Oczy Szarika na zdjęciach mówią same za siebie, na zdjęciu wyrażają ból po wcześniejszych przeżyciach. Jednak jest psem uczącym się. Zaczyna ufać, ale jest to wolniejszy proces. Nie kłapie jednak zębami na prawo i lewo co jest dużym plusem. Do nowej opiekunki w hoteliku przyzwyczaił się już po kilku dniach! Do obcych nadal ostrożny. To delikatny i spokojny pies. Świetnie dogaduje się z innymi psami i uwielbia z nimi zabawy. Potrafi chodzić na smyczy, ma swoją książeczkę zdrowia, jest zaszczepiony i wykastrowany. Ten sympatyczny, szorstkowłosy kawaler chętnie zamieni dom tymczasowy na stały. Nie pogardzi towarzystwem sympatycznego człowieka. Świetnie dogaduje się też z dziećmi! Czy możesz mu zaoferować dom pełen miłości i ciepła na zawsze? Zadzwoń! Quote
Awit Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Ogonek proszę, bez kłapania...... Bardzo dziękuję, przepraszam, może jestem natrętna z tym kłapaniem, ale wiesz.... Kłapanie to kłapanie, Ty myślisz w innym kontekście, ja wiem o co Ci chodzi, ale ludzie czytają i od razu kojarzą, że coś z tym gryzieniem jest nie tak..... To tak jak np czytasz jadłospis w lokalu i masz napisane "potrawka z kurczaka", 1sze co widzisz i myślisz to "kurde jakaś potrawka" A jak jest napisane "kurczak w potrawce" to myślisz "o kurczak z jakimiś dodatkami" i widzisz tego kurczaka, te udka, piersi itd :-) A jak człowiek przeczyta że nie kłapie, to zostanie mu tylko kłapie, bo ludzie "nie" odrzucają, i zostaje "kłapie" taką mamy psychikę. Słuchajcie, 3 godziny przed wczoraj fociłam, bo przeciez każdą rzecz trzeba było rozpakować, potem poukładać i zrobić zdjęcia. Aż mnie ciało bolało. Wczoraj pozmniejszałam. Czorcik nie myśl, że to super zdjęcia. Wstawiam zdjęcia z mojego zajęcia Quote
obraczus87 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Przepraszam za SPAM, ale psiak uciekł - WARSZAWA OKĘCIE. Wszyscy proszą o pomoc w poszukiwaniach :( KLIK Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Awit, zapomniałam skasować... Sory ja już śpię. Usunę to ;) Jasne nie ma problemu. Mam nadzieję że się jutro wyrobię Quote
sharka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wooowwww!!! Przez miesiąc możesz kubków nie myć a codziennie w innym herbatkę siorbać ;) ładniutkie są :) Quote
Awit Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Zastanawiam się jak powysyłać to, o ile ktoś kupi.... Nie mam tej bąbelkowej folii. Jezu co za koszmar z tymi psami. Rzadko pies ucieka sam, najczęściej to niedopilnowanie człowieka. Jeszcze te petardy są tragedią. Quote
danavas Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 jak pewnie Awit zauważyłaś II edycja wyborów dogo okazała się klęską totalną ..więc niestety nie udało mi się Szariczkowi pomóc...sorki....:( Quote
Guliwer89 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 pomyślimy i o folii w najbliższej przyszłości:) narazie niech się coś sprzeda bo psiaki marnie rozpoczną rok a fundusze się niestety mocno skończyły ja też poszukam jakiś książek na bazarek tylko potrzebuje pomocy do podrzucania i rozsyłania bo naprawdę modle się ostatnio o pare godzin więcej w ciągu doby jakoś strasznie czas się skurczył :( Quote
Awit Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Tak Danavas, trudno, samo życie.... Tak Guliwer, jak będzie coś sprzedane wtedy będziemy myśleli o folii. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poprosze o link do bazarku "szklanego":) Jak juz bedzie gotowy. pzdr. Quote
Recommended Posts