Awit Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Sharka, szkoda, że wcześniej nie spytałaś o te szkło. Wypychałam szklanki w środku gazetą, taką zwiniętą w kulki, z zewnątrz każdą szklankę czy kubek owijałam folią bąbelkową, miałam jej 6m od Guliwera. I układałam w pudełku obok siebie, a jeszcze od wewnątrz ściany pudełka wyłożyłam tą folią i wszystko musiało leżeć ciasno a jak były luzy między szklankami, wkładałam zwinięte gazety. A pudełko na zamknięciu oblepiłam taśmą i jeszcze owinęłam papierem. Na wierzchu przylepiłam wystającą kartkę z napisem, SZKŁO. I puściłam paczką a nie listem poleconym. Bo paczki są układane a listy wrzucane do worka. I babka na poczcie dała mi inny druk do wypełnienia, taki do paczek z delikatną zawartością. Anka te chmury są straszne. Quote
Czorcik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 anka_szklanka napisał(a):to jest wariat, strasznie dokucza Mundzi, obgryza jej wszystkie członki ;P Zawsze jak biegają to ma w buzi jej noge lub ogon. Obiecuje nowe zdjęcia niedługo, jak się przejaśni i słońce wyjdzie, bo ostatnio nad nami czarne chmury jakieś... Mundzia ma członki ??? :diabloti::diabloti: sorki poniosło mnie troszkę , takie głupie skojarzenie :eviltong: Quote
sharka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A może Mundzia smaczna jest po prostu ;) Quote
anka_szklanka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Czorcik napisał(a):Mundzia ma członki ??? :diabloti::diabloti: sorki poniosło mnie troszkę , takie głupie skojarzenie :eviltong: wiesz Czorciu, głodnemu chleb ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Mundzia jest taka pocieszna, na początku myślałam, rany jaka wariatka :-o ale kochana jest, taka slodka :loveu: Zrobie fotki jak szaleją, moze uchwyce konsumpcję....czlonków :cool3: Quote
Awit Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Sharka przyszło od Ciebie z bazarku dla Szariczka 190zł:-) Dziękuję!!! Quote
Czorcik Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 anka_szklanka napisał(a):wiesz Czorciu, głodnemu chleb ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Mundzia jest taka pocieszna, na początku myślałam, rany jaka wariatka :-o ale kochana jest, taka slodka :loveu: Zrobie fotki jak szaleją, moze uchwyce konsumpcję....czlonków :cool3: no wiesz Ania mi członki kojarzą się z....członkami :):) hehheheh Quote
sharka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Awit napisał(a):Sharka przyszło od Ciebie z bazarku dla Szariczka 190zł:-) Dziękuję!!! W zasadzie z bazarku jest 159,90 - to od dobrych cioteczek i wujków którzy zrobili zakupy, a ode mnie dla Szarika w tym miesiącu 30,10 :) Quote
Kociabanda2 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 O kurde! :crazyeye: Ostatnie miesiące z doskoku tylko wpadam na dogo i zaraz wypadam. Dziś usiadłam trochę spokojniej i co widzę? Ale mi się kurna zaległości u Szarika zrobiły!!!! :smhair2::smhair2::smhair2: Kurde blaszka, kiedy ja to wszystko nadrobię?... Poczytam choć wyrywkowo. Może skumam jakoś co się u Szariczka dzieje. Quote
Kociabanda2 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Wow! Wyrywkowo wprawdzie patrzałam ;) ale widzę, że Wy tu Ciotki KAWAŁ DOBREJ ROBOTY dla Szariczka wykonałyście :thumbs: Oby jeszcze wspaniały domek się dla niego znalazł :kciuki: Quote
Awit Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) Sharka to dopiszę, dziękuję! Tak Kocia, człowiek stara się jak może a Szarik się nie wybiera na razie. Edit: Zapomniałam napisać, że przedwczoraj wyszły nowe ogłoszenia Szariczka. Edited February 16, 2012 by Awit Quote
sharka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Wyszykowałam jeszcze jeden bazarek, tym razem dla Viki, której też na hotelik co miesiąc brakuje (później biorę urlop od bazarkowania ;) proszę zajrzyjcie - cioteczki z wątku Viki też Szarika wspierały: http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02 Edited February 19, 2012 by sharka Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wotamy się dzisiaj, niedzielnie:) pzdr. Quote
anka_szklanka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Oto jak Szarik traktuje swoją przyjaciółkę :D Quote
anka_szklanka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 i żeby nie było, czasem bywa poważny... :p Quote
Czorcik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 taaaa poważny :) hehhehehe magia zdjęć i uchwycenia odpowiedniej chwili :) a Ty jesteś mistrzynią w tej dziedzinie :) Quote
anka_szklanka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Czorcik']taaaa poważny :) hehhehehe magia zdjęć i uchwycenia odpowiedniej chwili :) a Ty jesteś mistrzynią w tej dziedzinie :)[/QUOTE] Dorciu :oops: Nie jest łatwo zrobić zdjęcia trzem psom które ciągle skaczą mi na aparat i chlapia w niego błotem, moze byście w końcu wpadli w odwiedzinki to pomożecie coooooo? :mad: Quote
Czorcik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 mieliśmy byc w lutym , ale u mnie się mocno pokomplikowało , pewnie mama Ci mówiła:( jak tylko złapię oddech to na pewno przyjedziemy :) Quote
Awit Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Ja mam problem, żeby moim zrobić gdzieś w parku bo się ciągle ruszają i przeważnie z tego powodu wszystkie zdjęcia mają na leząco w łożku:-) Anka jest mistrzem, takie fajne zdjęcia w takim ruchu w jakim one są, ja nie zrobiłabym ani jednego porządnego. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 O, jakie fajne ujęcie:) https://lh6.googleusercontent.com/-J1OTYc-YiPw/T0IhsfFy_PI/AAAAAAAABL4/YgGXAykWQYI/s640/IMG_1372.jpg a jak kolezanka daje się tak traktowac, to może lubi;)? pzdr. Quote
anka_szklanka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 bo ona takie ciepłe kluchy, nie potrafi sie obronić ;) Poza tym niemożliwy jest Szarik, ufa tylko i wyłącznie mojej mamie, jak ja mu zanosze papu to nawet na miske nie spojrzy! Dzikusek, on od zawsze musiał miec tylko znikomy kontakt z człowiekiem... Jest taki urokliwy ze swoimi, wielkimi uszami i pomalowanym noskiem, szkoda że taki nieśmiały Quote
Awit Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Anka to on nie zje jak ktoś inny do niego z żarłem pójdzie?? I co, zostawiasz miskę i on nie ruszy? Nie, na pewno zje. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Pusty brzuszek i głód jest najlepszym doradcą:) Tez wierze, że zje:) pzdr. Quote
Awit Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Życzę nam wszystkim udanego owocnego tygodnia! Quote
Recommended Posts