Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

Posted

Sharka, szkoda, że wcześniej nie spytałaś o te szkło.
Wypychałam szklanki w środku gazetą, taką zwiniętą w kulki, z zewnątrz każdą szklankę czy kubek owijałam folią bąbelkową, miałam jej 6m od Guliwera. I układałam w pudełku obok siebie, a jeszcze od wewnątrz ściany pudełka wyłożyłam tą folią i wszystko musiało leżeć ciasno a jak były luzy między szklankami, wkładałam zwinięte gazety. A pudełko na zamknięciu oblepiłam taśmą i jeszcze owinęłam papierem. Na wierzchu przylepiłam wystającą kartkę z napisem, SZKŁO. I puściłam paczką a nie listem poleconym. Bo paczki są układane a listy wrzucane do worka.
I babka na poczcie dała mi inny druk do wypełnienia, taki do paczek z delikatną zawartością.

Anka te chmury są straszne.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka_szklanka napisał(a):
to jest wariat, strasznie dokucza Mundzi, obgryza jej wszystkie członki ;P Zawsze jak biegają to ma w buzi jej noge lub ogon.
Obiecuje nowe zdjęcia niedługo, jak się przejaśni i słońce wyjdzie, bo ostatnio nad nami czarne chmury jakieś...

Mundzia ma członki ??? :diabloti::diabloti:

sorki poniosło mnie troszkę , takie głupie skojarzenie :eviltong:

Posted

Czorcik napisał(a):
Mundzia ma członki ??? :diabloti::diabloti:

sorki poniosło mnie troszkę , takie głupie skojarzenie :eviltong:

wiesz Czorciu, głodnemu chleb ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Mundzia jest taka pocieszna, na początku myślałam, rany jaka wariatka :-o ale kochana jest, taka slodka :loveu: Zrobie fotki jak szaleją, moze uchwyce konsumpcję....czlonków :cool3:

Posted

anka_szklanka napisał(a):
wiesz Czorciu, głodnemu chleb ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Mundzia jest taka pocieszna, na początku myślałam, rany jaka wariatka :-o ale kochana jest, taka slodka :loveu: Zrobie fotki jak szaleją, moze uchwyce konsumpcję....czlonków :cool3:

no wiesz Ania mi członki kojarzą się z....członkami :):) hehheheh

Posted

Awit napisał(a):
Sharka przyszło od Ciebie z bazarku dla Szariczka 190zł:-)
Dziękuję!!!

W zasadzie z bazarku jest 159,90 - to od dobrych cioteczek i wujków którzy zrobili zakupy, a ode mnie dla Szarika w tym miesiącu 30,10 :)

Posted

O kurde! :crazyeye: Ostatnie miesiące z doskoku tylko wpadam na dogo i zaraz wypadam. Dziś usiadłam trochę spokojniej i co widzę? Ale mi się kurna zaległości u Szarika zrobiły!!!! :smhair2::smhair2::smhair2: Kurde blaszka, kiedy ja to wszystko nadrobię?... Poczytam choć wyrywkowo. Może skumam jakoś co się u Szariczka dzieje.

Posted (edited)

Sharka to dopiszę, dziękuję!
Tak Kocia, człowiek stara się jak może a Szarik się nie wybiera na razie.
Edit:
Zapomniałam napisać, że przedwczoraj wyszły nowe ogłoszenia Szariczka.

Edited by Awit
Posted

[quote name='Czorcik']taaaa poważny :) hehhehehe magia zdjęć i uchwycenia odpowiedniej chwili :)
a Ty jesteś mistrzynią w tej dziedzinie :)[/QUOTE]

Dorciu :oops:
Nie jest łatwo zrobić zdjęcia trzem psom które ciągle skaczą mi na aparat i chlapia w niego błotem, moze byście w końcu wpadli w odwiedzinki to pomożecie coooooo? :mad:

Posted

Ja mam problem, żeby moim zrobić gdzieś w parku bo się ciągle ruszają i przeważnie z tego powodu wszystkie zdjęcia mają na leząco w łożku:-)
Anka jest mistrzem, takie fajne zdjęcia w takim ruchu w jakim one są, ja nie zrobiłabym ani jednego porządnego.

Posted

bo ona takie ciepłe kluchy, nie potrafi sie obronić ;)
Poza tym niemożliwy jest Szarik, ufa tylko i wyłącznie mojej mamie, jak ja mu zanosze papu to nawet na miske nie spojrzy! Dzikusek, on od zawsze musiał miec tylko znikomy kontakt z człowiekiem... Jest taki urokliwy ze swoimi, wielkimi uszami i pomalowanym noskiem, szkoda że taki nieśmiały