Awit Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 sharka napisał(a):Bazarek jeszcze nie gotowy ale będę wdzięczna za uwagi, na razie głowię się jak zdjęcia wstawić bo proste kopiuj wklej nie działa :/ mam pomysł ale to już jutro http://www.dogomania.pl/threads/221480-W-trakcie-robienia-Różności-fajne-i-niedrogo_na-Basta-i-Szarika_do-04.02.2012?p=18443643#top Sharka, ale duży ten bazarek, hohoho I co ze zdjęciami? Ja przez imageshacka wrzucam. Quote
sharka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Bazarek na Basta i Szarika już otwarty: http://www.dogomania.pl/threads/2214...p=18443161#top Zapraszam do oglądania i kupowania lub podnoszenia :lol: Quote
inka33 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) Co tam u Szaropsa? :-o Czorcik, gadaj no szybko! :mad: Edited January 22, 2012 by inka33 Quote
Czorcik Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 inka33 napisał(a):Co tam u Szaropsa? :-o Czorcik, gadaj no szybko! :mad: momoento zdjecia ładowałam , a mój necik to za bystry nie je A Szaropies w idealnej formie , wręcz kwitnacej , dokucza Mundzi troszke co widać na załączonych poniżej fotkach , jak rozciąga jej ucho :);) A także wczoraj odkryłam w nim prawdziwego psa myśliwskiego , takiej stójki to nawet gończy pies nie zrobi:) Quote
Czorcik Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A tu wyżej wspominane zdjęcia : 1. pies myśliwski :) 2.pies waleczny, urywający uszy :) Quote
Awit Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 O matko!! Czorcik kiedy byliście, wczoraj?? Jak on pięknie wyszedł:-) Nie wiedziałam, że ma nosek z plamką, zdjęcie 4 super:-) I to z Mundzią świetne, w ogóle wszystkie fajne!! Dzięki, Czorcik. A dał się pogłaskać? Quote
Czorcik Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 no wiesz jak to on , podchodzi na wyciągnięcie ręki , a w razie czego hyc w bok i nie dotkniesz Go :) Tak wczoraj byliśmy , prawie cały dzień , więc każdego psiaka moglismy wypuścić i pogłaskać i coś tam pofocić :) Quote
Kocurek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Odwiedzam Szariczka. Cioteczko dzis zrobilam moj "mikro-przelewik":)za styczen i luty. Quote
Awit Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Kocurek dziękuję! Dziś rozmawiałam z P.Małgosią, mówiła, że jak patrzy na psiaki jak wychodzą z kojca na spacer to ma komedię. Szarik trzyma Mundzię za ogon, zębami trzyma:-) Quote
Awit Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 A ona jego miski pilnuje, jakby P.Małgosia ich zostawiła samych przy jedzeniu to mu wyjadała. Bo swoje pochłania ekspresowo:-) Kocurek przyszło od Ciebie 14,50, dziękuję! Quote
Kocurek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ciesze sie,ze doszlo.Cioteczko wpisz prosze,ze to juz jest tez 5-tka moja za luty:) Quote
Awit Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 (edited) Kocurku, wpiszę, że to I, II, III. Bo masz 5zł m-nie a za grudzień wpłata była więc to już za następne m-ce. Jestem zakręcona bo od dwóch dni zawijam szklaneczki z bazarku i dlatego nie rozpisałam od razu, dobrze, że przypomniałaś. Ale wpis, że wpłata była był i wczoraj i w poście rozliczeniowym:-) Edit: Kocurku to przyszło 3 euro, teraz zobaczyłam, tj 12,51 dokładnie, dwójkę pomyliłam z czwórką:-) Chyba odpoczynku mi potrzeba....... Edited January 27, 2012 by Awit Quote
Kocurek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zgadza sie cioteczko wiec to jest za 2 miesiace:)Zostawilabym chetnie te 3 euro jako tylko za styczen ale tyle bid i kazdej trzeba troszku pomoc. Teraz na cito ratujemy przed uspieniem onka...:( http://www.dogomania.pl/threads/218787-Śliczny-owczarek-niemiecki-WRÓCIŁ-DO-SCHRONU-CZY-GO-UŚPIĄ Szariczku morduchno tule mocno siersciuchu:) Quote
Awit Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 (edited) Dziś Szarik będzie spał sam, bo Mundzia ze sterylki wraca do domku, tzn P.Małgosia bierze ją do domku:-) I jeszcze muszę pamiętać, by do opłaty za styczeń dosłać P.Małgosi 8zł za odrobaczenie Szarika. Kocurek, wiem, ja też swego czasu dzieliłam co mogłam na różne psy. Deklaracje płacę nadal, bo chyba nie są adopcyjne te psy. Ale teraz mniej wspomagam inne, bo ciągle muszę mieć, by zaraz nowy m-c opłacić. Edited January 27, 2012 by Awit Quote
obraczus87 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bardzo prosze o zagłosowanie! To nic nie kosztuje, a bardzo pomaga! Quote
Awit Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Tak, ja głosowałam jakiś czas temu. Quote
Awit Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Wiecie...Jeśli ktoś tu jeszcze wchodzi to się zwracam do tych osób......... Odkąd Mundzia poszła na zabieg w piątek, Szarik został sam w kojcu, i odkąd jest sam, powrócił do poprzedniego zachowania!! Czyli leci do P.Małgosi, przytula się, przychodzi na głaska, jak P.Małgosia wejdzie do domu na chwilę i wychodzi, Szarik leci się z nią przywitać:-) Po prostu znormalniał. Najlepiej jakby Mundzia znalazła dom, i Szarik by wtedy spokojnie wypieszczony przez P.Małgosię poczekał na domek. Przyszła wpłata 50zł od MalgorzatyD. Bardzo, bardzo sie cieszę, myślałam, że Małgorzata już nie pomoże, bo w grudniu nie przelała, ale teraz bardzo Ci dziękuję Malgorzato!!!! Quote
sharka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zaglądam, ale głównie pilnuję bazarku :) jeszcze do soboty :] Quote
Kocurek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No to faktycznie dobrze by bylo.....bo nam dziczeje chlopaczek caly czas:) Quote
Awit Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Ale widzisz, nie zdziczał jak się okazało:-) P.Małgosia była taka szczęśliwa, że dla Szariczek przestał ją ignorować i że znowu stała się dla niego ważna:-) Quote
Awit Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Nie miałam kiedy dziś zadzwonić, a potem to już zmęczona byłam. Jutro. Dziś przyszło 10zł od ronji, to na luty, dziękuję!! I oczywiście przychodzą wpłaty z bazarku psiaków, ale wpiszę jak już rozliczę. Quote
Awit Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Dziś wpłaciłam P.Małgosi 290zł za pobyt Szarika w lutym i 8zł za odrobaczenie. Rozmawiałam dziś, bardzo dziękuję, że płacimy tyle ile płacimy. Szariczek nadal jest sam w kojcu, nadal przychodzi na głaska, ma włączone ogrzewanie podłogowe i jest mu ciepło:-) Jakie luksusy, nie? Tylko domku, domku szuka nadal......... Quote
Recommended Posts