danavas Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219674-Absolutnie-wszystko-za-4-zł...do-30.12.2011-22-00 zapraszam...to jest aż niemożliwe..żeby było tak tanio!!!!!! Quote
Awit Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 I kolejna już ostatnia wpłata z bazarku dotarła za pióro, razem 10zł. I Szarika zadłużenie się zmniejszyło do kwoty -73zł!!! Wszystkim ciociom i wujkom życzę Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. I wszystkim psiaczkom również. Wiem, że to nie jest możliwe, te bezdomne, w schronach, czy na łańcuchach, nie poczują się świątecznie:-( A dziś umarł piesek koleżanki mojej córki, chorował na serce, rano zbudził swoją panią czyli jej mamę wcześniej niż zwykle, poszli potem do weta i umarł jej na rękach. Sam. Córka poszła do niej, obydwie płakały. Ja też się popłakałam, choć go nie znałam, to takie straszne i jeszcze przed świętami. Powiedziała, że gdyby mieli jego jednego, to już dziś by pojechały do schroniska po psa. Quote
danavas Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Awit napisał(a):I kolejna już ostatnia wpłata z bazarku dotarła za pióro, razem 10zł. I Szarika zadłużenie się zmniejszyło do kwoty -73zł!!! Wszystkim ciociom i wujkom życzę Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. I wszystkim psiaczkom również. Wiem, że to nie jest możliwe, te bezdomne, w schronach, czy na łańcuchach, nie poczują się świątecznie:-( A dziś umarł piesek koleżanki mojej córki, chorował na serce, rano zbudził swoją panią czyli jej mamę wcześniej niż zwykle, poszli potem do weta i umarł jej na rękach. Sam. Córka poszła do niej, obydwie płakały. Ja też się popłakałam, choć go nie znałam, to takie straszne i jeszcze przed świętami. Powiedziała, że gdyby mieli jego jednego, to już dziś by pojechały do schroniska po psa. smutne to...i potem co roku przed świętami człowiek ma takie przebłyski ze coś złego się wydarzyło....ech.... Quote
Awit Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Smutek mnie dopadł przed świętami, a najbardziej to z tego powodu, że i Mundzia i Szarik są psami niechcianymi:-( Bezdomnymi. Bez swojego domu i człowieka. Ludzie chcą ładnego fajnego psiaczka. A Szarik i Mundzia to zwykłe kundle. A najgorsze jest to, że leżę finansowo. Mundzia ma na minusie 130zł, zaraz muszę opłacić jej hotel 300zł i już zamawiać karmę. I myśleć o sterylce, bo skończyła się cieczka. Szarika dług się zmniejszył, ale zaraz muszę też opłacić hotel-300zł i tez karmę. Kto mi pomoże???? Potrzebuję pomocy:-( Quote
sharka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Jakoś też nie potrafię się cieszyć świętami... W tygodniu wpłacę na Szarika za styczeń 50 zł. I zbieram rzeczy na bazarek w razie czego. Trzymaj się cioteczko, chwilowo jest ciężko, ale damy radę. A kundelki są najfajniejsze na świecie i wiele osób tak uważa, więc sierściuchy znajdą domki :) Będą leżakować na kanapie i nadstawiać uszy do drapania ;) Quote
Guliwer89 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 nie ma chyba niestety osoby na dogo która nie miałaby problemów z kasą :( Każdy prędzej czy później takowe posiada nie można odmówić pomocy psiakom i tak to wychodzi :( Ja w tym miesiącu nie zapłaciłem żadnej deklaracji stałej bo nie mam z czego :(:( będzie trzeba nadrobić za miesiąc ile się da ale jakoś się staramy i walczymy dalej :) Kundelki są najpiękniejsze i najmądrzejsze na świecie każdy to wie :) Moja prawie gończy prawie ..... i tak dalej ostatnio słyszałem że to prawie jamnik tylko wyższa jest najsłodszym psem jaki był w moim domu a troszkę ich było :):) właśnie jemy sobie śniadanko świąteczne ja sałatkę i śledzika a ona schabik i boczuś:):) Awit damy jakoś radę nie można się poddawać :):) Quote
barbarela Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 poproszę o nr konta to coś wspomogę Szarika i Mundzie Awit napisał(a):Smutek mnie dopadł przed świętami, a najbardziej to z tego powodu, że i Mundzia i Szarik są psami niechcianymi:-( Bezdomnymi. Bez swojego domu i człowieka. Ludzie chcą ładnego fajnego psiaczka. A Szarik i Mundzia to zwykłe kundle. A najgorsze jest to, że leżę finansowo. Mundzia ma na minusie 130zł, zaraz muszę opłacić jej hotel 300zł i już zamawiać karmę. I myśleć o sterylce, bo skończyła się cieczka. Szarika dług się zmniejszył, ale zaraz muszę też opłacić hotel-300zł i tez karmę. Kto mi pomoże???? Potrzebuję pomocy:-( Quote
Guliwer89 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Awit ja standardowo na to drugie konto kasiorkę posłałem :) to chyba za grudzień bo już się troszkę pogubiłem a w styczniu ..... :) Zobaczymy co będzie w styczniu ..... Quote
Czorcik Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 a w styczniu będzie to samo co jest teraz, ja nie przewiduję jakiś zmian , co najwyżej na gorsze, ale optymizm ze mnie bije w te święta :( Quote
Guliwer89 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 nono bez takich ja tam jednak na "6" w totka liczę :):) Quote
Czorcik Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Guliwer89 napisał(a):nono bez takich ja tam jednak na "6" w totka liczę :):) taaaaa fantasta Quote
Awit Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Czorcik jesteś niezastąpiona w pocieszaniu, podwójnie zdałam sobie sprawę, że w styczniu będzie to samo albo i gorzej bo podwyżki idą nieustannie. Po styczniu luty....Potem marzec i wiosna.... W styczniu trzeba szykować Mundzię na zabieg. Ja już mam takie różne myśli:-( Guliwer, wejdę na konto i jak coś doszło to się ucieszę i wpiszę, ostatnio chyba w piątek byłam, ale chyba nie było nic nowego. Ja się bardzo cieszę, że Kama jest u Ciebie, i że jest szczęśliwa, moje tak dobrze nie mają, jedzą suche, nie ma obżarstwa z potraw ludzkich<ciut nieraz kęsa>. Barbarela, dziękuję!! Wysyłam pw. Sharka dziękuję!! Mi zbieranie nie idzie zbyt dobrze, bo nawet jak jakieś mleczko dostałam teraz do demakijażu, to nie mam po co sprzedawać, bo za chwilę będę musiała sobie nowe kupić. Ale cieszy mnie, że dziś będąc na wsi, nie spotkaliśmy żadnego psa po drodze. Moje wiejskie wygłaskałam, podkarmiłam, kuzynki wiejskie tylko po kęsie dostały, ale dostały. Quote
Guliwer89 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 no moja to rozpieszczona jest straszliwie pewnie dlatego że jest moja :):) a suchego niestety nie może za słone i za za dużo wody do tego potrzeba a potem 12 godzin samotności i byłoby mokro :( tak to sobie radzimy a kasiorkę pewnie we wtorek dopiero znajdziesz bo dziś posłałem ale chciałem zwrócić twoją uwagę na ten fakt żeby Ci troszeczkę choć humor na święta poprawić :)A czorcia nie słuchaj nie będzie tak źle ja to sobie zawsze tłumaczę że gorzej być już nie może ale nie zawsze mi to wychodzi :) mam nadzieję ostatnio że w końcu może coś się zmieni ..... to chyba nie takie złe oszukiwać samego siebie .... bo jak się uwierzy to może się uda :) Quote
Awit Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 A ja to sobie mówię "oby tylko gorzej nie było"... Guliwer humor mi się poprawił ale w drugą tą negatywną stronę. Zamówiłam im karmę, czyli 7,5kg dla Szarika za kwotę 60zł. Guliwer pamiętasz kiedy dawałeś karmę dla nich? Bo była chyba raz od Tripti worek, i jakiś worek w grudniu im wiozłeś, skądś mieliście, dwa dwa razy im wiozłeś coś z Czorcik, tak? I raz wtedy co braliśmy psy od fiery, kupiliście kilka kg Frieskies. A nie wpisałam tego do rozliczenia, o czym dopiero sobie przypomniałam, wpisywałam tylko to z konta płaciłam, a chciałabym uzupełnić. Szarik ma już minus 130zł, zaraz tzn lada dzień będę musiała zrobić przelew na 300zł. Quote
Guliwer89 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zapraszam na świeżutki jeszcze ciepły bazareczek :) Proszę o pomoc w reklamowaniu i rozsyłaniu :) http://www.dogomania.pl/threads/219986-Dla-Mundzi-i-Szarika-szybki-bazarek-do-2.1.12-godz.21-00-)Szopki-bo%C5%BConarodz..-Ksi%C4%85%C5%BCki Quote
sharka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Wrzuciłam link bazarkowy do sygnatury :) brawo wujaszku :klacz: może ja też nauczę się bazarki robić... blondynka załapie o co w tym biega? ;) Quote
Czorcik Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Awit napisał(a):A ja to sobie mówię "oby tylko gorzej nie było"... Guliwer humor mi się poprawił ale w drugą tą negatywną stronę. Zamówiłam im karmę, czyli 7,5kg dla Szarika za kwotę 60zł. Guliwer pamiętasz kiedy dawałeś karmę dla nich? Bo była chyba raz od Tripti worek, i jakiś worek w grudniu im wiozłeś, skądś mieliście, dwa dwa razy im wiozłeś coś z Czorcik, tak? I raz wtedy co braliśmy psy od fiery, kupiliście kilka kg Frieskies. A nie wpisałam tego do rozliczenia, o czym dopiero sobie przypomniałam, wpisywałam tylko to z konta płaciłam, a chciałabym uzupełnić. Szarik ma już minus 130zł, zaraz tzn lada dzień będę musiała zrobić przelew na 300zł. kurcze Awit zmuszasz mnie do myślenia z rana :) karmę raz wieźliśmy od Tripti , zostawiliśmy ten nasz zapas co mieliśmy jak zabieraliśmy psy od Fiery , no i potem przywieźliśmy jeszcze worek , a skąd ? przypuszczam że ze sklepu :) hehhehee Quote
Awit Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Szarik z końcem roku dostał wpłaty na moje konto:-) 27.12: 75.Barbarela<przyszło 150 do podziału>:-) 27.12: 25.Guliwer-bazarek Kamy<przyszło 50 do podziału> [FONT="]28.12: 50.Sharka DZIĘKUJĘ wszystkim!!! Boże jesteście tacy dobrzy, aż mi się łza w oku kręci. [/FONT] Quote
sharka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Przez moment na plusiku jest psinka :) Quote
Awit Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Przez moment, idealnie Sharka dobrałaś słowa, po Nowym Roku to się zmieni... Jak się święta skończą, trzeba je może więcej ogłaszać, może jakiś nowy tekst zrobić.... Quote
Czorcik Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 zamówiłam Szarikowi pakiet ogłoszeń , z tym , że trzeba poczekać na moja wypłatę , żebym mogła zapłacić za nie , Awit podobnie jak u Mundzi , zamówiłam dla Szarika nowy tekst Quote
sharka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nowy rok, nowy tekst i nowy domek :bigcool: Quote
Czorcik Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 sharka napisał(a):Nowy rok, nowy tekst i nowy domek :bigcool: też na to liczę :) Quote
Awit Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 :-) Sharka optymistko! Czorcik dziękuję. Quote
sharka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Czorcika wpisy poranne poczytałam i tak jakoś mi się weselej w duchu zrobiło (ale to też może kofeina zadziałała, a może i jedno i drugie ;)) Quote
Recommended Posts