Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Różne cudaczne i dziwne psy bywały na dogo i są w swoich domach.
I Szarik też MUSI znaleźć taki domek.

Dziś dostałam kolejną wpłatę z bazarku, 20zł od Lida.

Edit:
Zajrzyjcie na wątek suni, dziś przyszła do nas na podwórko, mała samotna jeszcze dziecko.
Szła za sąsiadem a on wszedł do klatki a sunia została, a że mój mąż był na podwórku, to niunia troszkę odpoczęła i pojechała do schronu:-(
http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka...?p=18202757#post18202757

Posted

[quote name='Awit']No właśnie! Guliwer ma rację, tyle ile tu na dogo i w schronach i tak różnych psów szuka domku, tyle psów nie ma nigdzie!!
Właśnie przyszło mi do głowy, że przydałaby się taka baza danych psów szukających domku, z dokładnymi filtrami wyszukiwania.
Tylko kto by to zrobił...
Informatyk wolontariusz.

powstało coś takiego (nie wiem czy widziałyście:) )-> http://www.schroniak.pl/
stronka dopiero rozpoczyna swoje istnienie... ciekawa jestem czy przetrwa ;)

Posted

schroniak dziala jak najbardziej! Mielismy problemy z domena, w weekend sie powinno sporo na stronie zmienic no i sporo psow sie pojawi jak tylko ludzie zaczna nadsylac zdjecia i opisy. Z 22 schronisk ktore chcialy wspolpracowac niestety tylko polowa sie ponownie odezwala. Moze jak juz cos zacznie sie dziac to do nas wroca :(

Posted

Z bazarku na SZarika powinno się uzbierać 143zł, wiecie?
Dziś przyszły kolejne wpłaty:
[FONT=&quot][/FONT] 19 zł.Mila-ada, 12zł.Iwona71, 7zł.Joanaw.
Dziękuję!

Posted

Czorcik napisał(a):
Awit a te 120 zł z bazarku Kamy dotarło do Ciebie ?

Czorcik, dobrze że ja mam ekspresowe konto i dostaję szybko, ale Ty byłaś szybsza i mnie 1sza spytałaś i nie dałaś mi tej radości 1szej powiedzenia o Waszych wielkich sercach!!!
Wczoraj przyszło 60zł dla Szariczka od cioci Czorcik i wujcia Guliwera!!! Z bazarku Kamy.
Pzryszło 120, ale na dwójeczkę do podziału:-)
Czorcik, gdyby Guliwer wysłał mi na konto na które wszyscy ślą, to już wczoraj bym zobaczyła, i już wczoraj bym Wam dziękowała, ale od Guliwera dostaję na drugi numer, a wiesz, wyświetla mi się jedno, popatrzę, notuję i zapominam tam sprawdzić i dziś sprawdzam, a tu tyle pieniędzy:-)!!!

Dziękuję Czorciku i Guliwerze!!!!
BArdzo Wam dziękuję!!
Bardzo się cieszę.
A i wiecie cieszę się jeszcze bardziej, bo znajomy z poza dogo przelał dla Szariczka 50zł!!!
Tzn przelał 100, ale też do podziału:-)
Paweł, baaardzo mu dziękuję!! Nie spodziewałam się, a tu takie bogate Święta będzie Szarik miał:-)

Edit:
I jeszcze dziś przyszła wpłata za bazarek od JOHANNALIND 24zł:-)
Dziekuję:-)

Posted

Księgowa będzie obskok normalnie gdzie sie podziały moje miliony z konta ???? jeszcze miesiąc temu byłem bogaty a teraz jakiś debet widzę chyba muszę kontrolować wypłaty z konta premii na święta nie będzie :)

Posted

Gdyby każdy miał takie księgowe...:-)
To psy by miały dobrze i te księgowe, co se same premię przelewają:-)
Z bazarku Szarik ma jeszcze 30zł:-)

Posted

Dziś rozmawiałam z P.Małgosią, wstawiła im taką budke do pomieszczenia gdzie są w kojcu aby mieli cieplej i aby nie musiała ich zamykać przed zimnem. Wszystko jest dobrze, są zadowolone.
Tylko jeszcze żeby domki były.....

Posted

Dostałam 5 zł od Kocurek, dziękuję!
I otrzymałam z bazarku wpłatę od Saraisy 29zł za zakupy, tzn miało być 28 ale została złotóweczka z wysyłki.
I dostałam dopłatę do wysłanych przedmiotów od JOHANNALIND 10zł, czyli dla Szariczka zostaje dodatkowo 4zł.
Na dziś z bazarku jest 158zł.
Ładna sumka:-)

Posted

Awit napisał(a):
Dostałam 5 zł od Kocurek, dziękuję!
I otrzymałam z bazarku wpłatę od Saraisy 29zł za zakupy, tzn miało być 28 ale została złotóweczka z wysyłki.
I dostałam dopłatę do wysłanych przedmiotów od JOHANNALIND 10zł, czyli dla Szariczka zostaje dodatkowo 4zł.
Na dziś z bazarku jest 158zł.
Ładna sumka:-)

Cieszę się bardzo, że tyle kaski udało się uzbierać dla Szarika :bigcool: dzięki kochane cioteczki i wujkowie :loveu:. No i przede wszystkim brawa dla szefowej bazarku :klacz:

Posted

sharka napisał(a):
No i przede wszystkim brawa dla szefowej bazarku :klacz:

Przede wszystkim to brawa dla pierwszej szefowej, która go zainicjowała stawiając mnie w sytuacji nie do odmówienia:-)
A tą, która mnie wrobiła to Czorcik, zaproponowała mi bazar, gdy nie miałam nic:-)
Dziewczyny cieszę się, dziękuję!
To co zostało wystawimy jeszcze raz, coś tam dodamy.
Mam nowy długopis, kocyk, o, może ktoś coś jeszcze da.

Tylko te psy powinny się szykować do domów!!

Posted

Awit napisał(a):
To co zostało wystawimy jeszcze raz, coś tam dodamy.
Mam nowy długopis, kocyk, o, może ktoś coś jeszcze da.

Poszukamy, coś na pewno się znajdzie ;)