Awit Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ciocia sharka przesłała Szariczkowi 100zł, dziś dostałam:-) Dziękuję sharka!! Zobaczcie dług się zmniejszył, co prawda lada dzień wysyłam pieniądze za hotelik, ale mając zadłużenie ponad 100zł a nie około 400. Sharka a jak ładnie bazareczek idzie, dzięki Twoim fantom:-) Jeszcze teraz tylko domek gdyby się trafił.... Boże daj Szarikowi domek..... Quote
sharka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ciotka oddaje się obecnie hazardowi :diabloti: i w dogo lotto próbuje pakiecik ogłoszeń trafić :cool3: Quote
Awit Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 A hazard wciąga:-) Żebyś z impetu do lokalu z automatami nie wpadła:-) Quote
anka_szklanka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 jutro będą fotki, a Szariczkowi.....zróżowiał nochal, zobaczycie... :D Jakiś taki...śmielszy się zrobił, nie całkiem, ale jest progres :) Quote
Guliwer89 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cioteczki bardzo was przepraszam za offa ale serdecznie zapraszam na wątki z moich banerków bez was nie damy rady :(:( Quote
Czorcik Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 anka_szklanka napisał(a):jutro będą fotki, a Szariczkowi.....zróżowiał nochal, zobaczycie... :D Jakiś taki...śmielszy się zrobił, nie całkiem, ale jest progres :) Ania po prostu trafiłaś na jego lepszy , łaskawszy humor :) Quote
Awit Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Szarik znowu będzie/był obiektem do fotografowania:-) Quote
Guliwer89 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Aniu poprosimy różowy nochal zawstydzony :):) Quote
Awit Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 No dobrze, sprawy formalne. Zrobiłam przelew za hotelik za grudzień-310zł. I już Szarik znowu ma minus na ponad 400zł. Dobrze, że mam opcję debetową na koncie. Quote
sharka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 sharka napisał(a):ciotka oddaje się obecnie hazardowi :diabloti: i w dogo lotto próbuje pakiecik ogłoszeń trafić :cool3: jak jeszcze raz wspomnę o hazardziku cioteczki i wujkowie to proszę sprowadzcie mnie na ziemię... :mad: Quote
Guliwer89 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zapraszam na bazarek dla Basta pustki tam niesamowite a ciuszki urocze :):) http://www.dogomania.pl/threads/218642-Wszystko-dla-BASTA............-Do-04.12.2011-do-godz.20-00 Quote
Awit Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 sharka napisał(a):jak jeszcze raz wspomnę o hazardziku cioteczki i wujkowie to proszę sprowadzcie mnie na ziemię... :mad: Sharka.... Ja wiem, że gdybyś tak wygrała pokaźną sumkę gdzieś, to byś Szariczkowi na hotelik czy jedzonko nie pożałowała, tylko hojnie go obdarowała:-) Quote
Czorcik Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Słuchajcie pomóżcie Bastowi , kurcze taka walka była o tego psa , na siłe wyciągnięty śmierci , taką wole walki miał , Bast po amputacji członka i teraz nie ma na życie , ręce opadają , :(:( link w moim podpisie a tu bazarek ( ktoś napisał że lipny :(:(:( ): http://www.dogomania.pl/threads/218642-Wszystko-dla-BASTA............-Do-04.12.2011-do-godz.20-00 Quote
sharka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Awit']No dobrze, sprawy formalne. Zrobiłam przelew za hotelik za grudzień-310zł. I już Szarik znowu ma minus na ponad 400zł. Dobrze, że mam opcję debetową na koncie.[/QUOTE] A do tej pory z bazarku ile udało się uzbierać? Quote
Awit Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Sharka z bazarku nie mam żadnych wpłat, nie podawałam konta, nawet jak ktoś coś kupił w KT to i tak poczekam na koniec, bo może ten ktoś kupi coś ostatniego dnia..... Na bazarku będę pisała wszystko, że wysyłam pw z kontem, że wysłałam rzeczy itd. A jak będę dostawała wpłaty to będę pisała tu oczywiście. A dziś dostałam wpłaty na Szariczka od Kocurek 22zł <czyli 5 euro> i od Czorcik 20zł. Dziękuję!! Quote
Awit Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 No to cioteczki, otrzymałam 1szą wpłatę z bazarku od kejciu, kwota 8zł:-) Dziękuję. I doszło 10zł od Oleny84, dziękuję:-) Quote
Awit Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Wiecie co? Dobra cioteczka ofiarowała pakiecik Szariczkowi, pakiecik ogłoszeń:-) Tylko wyślę jej tekst i zdjęcia, jak mi da maila.... I wykreśliłam z tekstu zdanie, że mógłby spokojnie mieszkać ze zwierzętami. Zostawiłam, że z dziećmi. Nie będę pisała, że jest tak delikatny, że łatwo może zostać zdominowany przez innego psa. Może to zostać źle odebrane. TEKST: Szarik jest 1,5 rocznym wspaniałym psem. Trudno uwierzyć, że tak delikatnemu, spokojnemu, zrównoważonemu psu zły człowiek chciał odebrać życie skazując go na śmierć w męczarniach i samotności w lesie… Z dnia na dzień coraz bardziej ufa człowiekowi, sam podchodzi do głaskania, lubi się przytulać, poznaje człowieka od tej dobrej strony. Szarik uczy się, że smycz służy do spacerów, nie do przywiązania. Uwielbia dzieci, inne psy, do kotów odnosi się pozytywnie. Szarik ma książeczkę zdrowia, jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony, zabezpieczony p.insektom. Spokojnie może zamieszkać w domu z dziećmi. Jeśli chcesz mieć wiernego, przekochanego, wyjątkowego i tak pięknego psa-zadzwoń. Quote
sharka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fajny tekst :) i bardzo dziękujemy cioteczce :loveu: Quote
Awit Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Tylko cioteczka już się nie odezwała do mnie i nie mam gdzie jej wysłać..... Quote
sharka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Awit, poczytaj i wklej tekst tu ;): http://www.dogomania.pl/threads/218077-Ogłoszenia-dla-Nemo-gt-do-4.12-godz.-22.00-Zakończone!/page20 Albo odezwij się na pw do cioteczki :) Quote
Awit Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Zrobione, sharka nie wiem skąd wygrzebałaś ten bazarek, dziękuję! Quote
Recommended Posts