Czorcik Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Awit może zorganizuj jakis bazarek ?? tak rzucam propozycję , bo dług rośnie Quote
sharka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 jeśli brakuje wam fantów, postaram się coś poszukać wieczorkiem do wystawienia, porobię fotki i wyślę awit. Jeśli by się na coś zdecydowała to prześlę pocztą, ale to może tak do końca tygodnia potrwać bo z czasem trochę kiepsko u mnie. Pozdrawiam cioteczki i wujków :) Niech poniedziałek zacznie się jak wtorek ;) Quote
Awit Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Tak, chyba zaczynam się napalać na bazarek. Guliwer też coś miał mieć, Sharka chetnie przyjmę jak coś masz:-) Kurcze tylko ja nie bardzo mam co z domu wziąć.... A w niedzielę zrobiłam kilka ogłoszeń Szariczkowi. Quote
obraczus87 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Awit pamietam o ogloszeniach Szariczka, ale w chwili obecnej jestem w kiepskiej kondycji psych.. i nie mam siły usiąść do nich. Quote
sharka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Awit, proszę prześlij mi maila na pw, z góry dziękuję :) Quote
Awit Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Czorcik napisał(a):wystawiaj wszystko co masz :) Czorcik żebym była młodsza....Czy Ty wiesz co bym wystawiła...Ale na innym bazarku;-) sharka napisał(a):Awit, proszę prześlij mi maila na pw, z góry dziękuję :) Zaraz Ci wyślę. Cioteczki chętnie pozbieram jakieś fanty na bazarek, zdjęcia też. Quote
Czorcik Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 że też nikt się nie interesuje takim oryginalnym psem, taka uroda to rzadkość . Quote
Awit Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 No dobra, sharka dała mi fotki, fanty nawet ciekawe, miejmy nadzieję, że ktoś coś kupi.... Może poczekam jak dostanę i wtedy ten bazarek bym zrobiła.... Edit: A i sharka dołoży w grudniu Szariczkowi na hotelik!!! I wiecie, dziś znajoma mi obiecała dać 50zł:-) Może jakoś te święta nie będą takie biedne...:-( Edit: Dzwoniłam do Pani Małgosi właśnie. U nich wszystko jest dobrze, biegają, są radosne, jedzą jak wieprzki, śpią w sianku:-) Do kojca wracają bez problemu, są mądre i fajne. A Szarik to w ogóle jest sierotek taki. Np ma się napić wody i podchodzi do miski, a zbliża się inny pies do wody, to Szarik robi krok w tył. Znowu podchodzi, znowu inny pies podchodzi i Szarik znowu krok w tył. Mordeczka nasza, taki kochany, ustępujący innym. Quote
Czorcik Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 no bo on taka pierdółka jest, zero agresji :) Quote
Awit Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Sharka to działa jak ekspress:-) Już mam rzeczy na bazarek, sama chętnie bym niektóre zakupiła... Quote
sharka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Transport spadł jak z nieba :) I bazarek tuż tuż :] Quote
danavas Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 melduje się u Szarutkiego boya po długiej przerwie:) tarmosze ucholki :) na dniach rusza druga edycja wyborów Miss i Mistera dogo...Szarik będzie jednym ze "spadkobierców" tej imprezy....wybory miały być w październiku ale z małym poślizgiem będą na początku grudnia... już jako nie jesienne ale zimowe...a co..;) i jeszcze mała prywata.....sory Szarik ale muszę.... http://www.dogomania.pl/threads/218412-Robaki-pchły-i-ludzka-głupota...trzy-psiaki-które-miały-umrzeć-z-głodu.... ale było to po raz ostatni...obiecuję... Quote
Awit Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Danavas dziękuję!!! A dziś Szarik i reszta będzie miała gości!! Szariczku mam już bazarek, jeszcze tylko ostatnie poprawki..... I może grosik wpadnie dla Ciebie. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Na dniach zakańczam bazarek(taką mam nadzieję) i robię następny. Mam troche fantów od M&S. I całość utargowanych finansów pójdzie na Szarego. Tak uzgodniłam z danavas:) pzdr. Quote
Awit Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Bardzo się cieszę:-) Wczoraj otrzymałam od osoby z poza dogo 50zł dla Szarika. Dziękuję!! Ukończyłam robienie 1szego mojego bazarku. Rzeczy dała sharka, dziękuję!! Proszę wstępujcie cioteczki Bazarek Szariczkowy Quote
Asiaczek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Zaliczyłam bazarek i wybrałam sobie fanty:) Pzdr. Quote
sharka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pozdrawiam Szariczka :) Ciotka sharka wysłała wczoraj kilka złociszków na hotelik za grudzień :) Quote
Awit Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Dziękuję!!! To bardzo dużo dla mnie, lada dzień muszę zapłacić 300zł za jego hotelik i 300 za Mundzię.................. Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 byliśmy u Szarego. w doskonałej formie jest , tylko tak za bardzo podchodzić nie chce , ale to już taki typ :) Quote
Kociabanda2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 podaję za ewu: Przesyłajcie proszę UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] Quote
Awit Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Horror, czytałam to już jakiś czas temu, gdzieś tu na dogo.... A Szarik, no cóż, to pies nie potrzebujący innych ludzi. On pokochał Panią Małgosię, jej na wszystko pozwoli:-) Szariczek i Mundzia dostali karmę od swoich gości. Dziękujemy Guliwerze i Czorciku:-) Edit: Otrzymałam dla Szariczka 80zł od MalgorzatyD, dziękuję!! Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 proszę bardzo :) z nim to jest dziwna historia , on powinien być sam u swojego człowieka , wtedy by zdecydowanie przylgnął do swego ludzia, tak mi się wydaje Quote
Recommended Posts