Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Mam zapytanie w sprawie Lakiego...domek bez kotów;) i domek gdzie 15 lat był pies,który odszedł ze starości...

och, bardzo sie cieszę, więc trzymam kciuki mocno :thumbs:.

Posted

Ja również kciukam :)

Dorwałam dziś Łiskasa :diabloti: I postanowiłam go trochę postresować ale... nie miałam czym. Lucky kilka razy na niego popatrzył, raz czy dwa podszedł blisko powąchać i wracał po głaski. W pewnym momencie poprosiłam Olę, żeby postawiła kociaka na ziemi, może Lucky go nie widzi czy coś, dlatego jest taki grzeczny? A Łiskas dał nogę na płotek i stamtąd podziwiał okolicę. Lucky nawet nie gonił go wzrokiem.

Posted

[quote name='Kaja10014']Jeżeli zdjęcia do Was nie przemawiają zapraszam na króciutki filmik ;)

I zdjęcia i filmik przemawiają do nas......, super psiak taki radosny, przytulas merdał tym ogonkiem i wcale nie wykazywał zainteresowania kotem. Taki bądz maly a domek też Ci się należy wyjątkowy.

Posted

[quote name='Kaja10014']Jeżeli zdjęcia do Was nie przemawiają zapraszam na króciutki filmik ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2PnadGwRE9Q
Kaju,bardzo dziękuję Ci za te zdjęcia i film...wiedziałam,że tak będzie.Laki ma z Tobą wspaniałą więż...i kot nie był najważniejszy.Może gdyby miał więcej czasu na zbudowanie takiej więzi w nowym domku...stało się...szukamy domku dalej.A do mnie nikt nie odezwał się ponownie,telefon milczy...:-(
Może trzeba odnowić mu allegro?

Posted

Romka napisał(a):
A tu na tym blogu jak powiedziałam mi przyszła opiekunka Lakiego...będziemy pisać o Lakim:

no to teraz moje drogie lektura obowiązkowa...:lol::lol::lol:

Usunęłam adres bloga na prośbę byłego domku Lakiego...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dlaczego nikt nie chce takiego wspaniałego psa? :(

znajdzie się domek i dla niego, śliczny, młody, u nas też adopcji jak na lekarstwo...:shake:
Trudno to tłumaczyć wakacjami bo patrząc z drugiej strony to najlepszy czas na to, by wprowadzić psa do domu bo dzieci i młodzież mają wolne, na urlopy nie wszyscy przecież wyjeżdżają...

Posted

Romka napisał(a):
Chce,chce...właśnie wysłałam wątek...czekamy na rozwój sytuacji...;)

och, jak dobrze, siedzi mi ta psina na sercu z wiadomych względów. Lakuniu trzymam mocno kciuki :thumbs:

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Nasz biedny Luckie jest nadal w schronisku i co najgorsze jest zdominowany przez małego i elektryzujacego Lampo. Luckie boi sie wyjśc z budy, dzis co prawda już witał sie z nami przez kraty ale widać że jest mu zle w tym towarzystwie.