Romka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dla mnie też to nie jest ideał,musicie poczekać na wieści z wizyty poadopcyjnej... Quote
oddechmotyla Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 kurczaki żeby tylko ten domek nie był kolejną porażką... :( myślałam, że już będzie na 100% bezpieczny... Quote
Becia66 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 oddechmotyla napisał(a):wiadomo co u Luckyego słychać ? aż boję się pytać :shake:. Quote
Romka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dziewczyny,dzięki "realnej pracy" wolontariuszek z Łowickiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami,długoletnie wolontariuszki schroniska mają umowy wolontariackie jedynie na 3 miesiące i żadna nie ma upoważnień do kontroli dobrostanu zwierząt w wyniku wizyt poadopcyjnych.Jeśli otrzymamy takie upoważnienia natychmiast pojadę z wizytą poadopcyjną do Lakiego.Poinformuję o tym na wątku. Quote
Ziutka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Romka']Dziewczyny,dzięki "realnej pracy" wolontariuszek z Łowickiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami,długoletnie wolontariuszki schroniska mają umowy wolontariackie jedynie na 3 miesiące i żadna nie ma upoważnień do kontroli dobrostanu zwierząt w wyniku wizyt poadopcyjnych.Jeśli otrzymamy takie upoważnienia natychmiast pojadę z wizytą poadopcyjną do Lakiego.Poinformuję o tym na wątku. Wspaniale, no po prostu zajebiście :) Tylko i wyłącznie szkodzi psiakom, nic poza tym, paranoja :angryy: Nie umiem tego zrozumieć. Romka robi co może, wykłada własne pieniądze na pomoc psom, ja staram się psiaki ogłaszać jak mogę, Romka wykupuje też ogłoszenia na bazarkach, wychodzi z psami, zakłada wątki, robi foty, wozi psiaki do DS-ów a ktoś przyłazi i mąci, tylko i wyłąćznie psiaki na tym cierpią :angryy: qrwica mnie bierze. Romeczko, pamiętaj, że dogomaniacy są z Tobą!!! Quote
Olivin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Romka napisał(a):Dziewczyny,dzięki "realnej pracy" wolontariuszek z Łowickiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami,długoletnie wolontariuszki schroniska mają umowy wolontariackie jedynie na 3 miesiące i żadna nie ma upoważnień do kontroli dobrostanu zwierząt w wyniku wizyt poadopcyjnych.Jeśli otrzymamy takie upoważnienia natychmiast pojadę z wizytą poadopcyjną do Lakiego.Poinformuję o tym na wątku. Nie mogę sie doczekać tej wizyty. Quote
oddechmotyla Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 zapraszam na bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/223336-Gad%C5%BCety-HUSSE-na-karm%C4%99-smycze-i-obro%C5%BCe-dla-Olszty%C5%84ski-psiak%C3%B3w-10.03.12r.-godz.22?p=18665864#post18665864 Quote
Romka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Romka']Dziewczyny,dzięki "realnej pracy" wolontariuszek z Łowickiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami,długoletnie wolontariuszki schroniska mają umowy wolontariackie jedynie na 3 miesiące i żadna nie ma upoważnień do kontroli dobrostanu zwierząt w wyniku wizyt poadopcyjnych.Jeśli otrzymamy takie upoważnienia natychmiast pojadę z wizytą poadopcyjną do Lakiego.Poinformuję o tym na wątku.[/QUOTE] Nadal nie mamy upoważnień... Quote
Becia66 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Romka']Nadal nie mamy upoważnień...[/QUOTE] straszne to, taki fajny i urodziwy psiak był i może marnie skończył na jakimś łańcuchu albo jeszcze gorzej. Często nim myślę i straszna żałośc zbiera mnie i niemoc :shake:. W interesie schroniska jest przecież sprawdzić dom do którego wydali psa, więc nie rozumiem tego zupełnie. Czy to upoważnienie tak ciężko otrzymać ? Quote
UBOCZE Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Becia66']straszne to, taki fajny i urodziwy psiak był i może marnie skończył na jakimś łańcuchu albo jeszcze gorzej. Często nim myślę i straszna żałośc zbiera mnie i niemoc :shake:. W interesie schroniska jest przecież sprawdzić dom do którego wydali psa, więc nie rozumiem tego zupełnie. Czy to upoważnienie tak ciężko otrzymać ?[/QUOTE] Przykre to bardzo:shake:. Ja też się bardzo martwię o los Luckiego. Pamiętam, go z zimowej wizyty w Łowiczu. A najgorsza jest tu bezradność...:angryy: Quote
Romka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Myślę,że niedługo będą upoważnienia... Quote
Becia66 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jeden z bazarków jest robiony m.in. na Luckiego i Diankę z Łowicza odebranych interwencyjnie. Czy to chodzi o tego Luckiego ? Quote
Becia66 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Romka']Beciu podaj mi link do tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/233148-NOWE-LEGOWISKA-ZABAWKI-I-PSIE-AKCESORIA-na-zwierzęta-pod-opieką-*FPR-ZwP*-do-10-10?p=19762284#post19762284 Bazarek jest przeznaczony na coś tam, a pod zdjęciami jest dopisek : oraz dwa psy zabrane interwencyjnie ze wsi pod Łowiczem Diankę i Luckiego. Quote
Becia66 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 czy ktoś wie, co u Luckiego się dzieje ? Quote
Recommended Posts