Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dzisiaj kolejny telefon od Pani; trwają rozmowy rodzinne- mąż jest akualnie na wyjeździe. Pani ma suczkę w typie Collie, jest to rodzina psiarzy. To na razie na tyle..... Czekamy dalej na rozwój sprawy.

Posted

Becia66 napisał(a):
Niech on już idzie do swojego domku !!! Tak mi go strasznie szkoda...:shake:

Wiem, wiem ale musimy trochę uzbroić się w cierpliwośc i zaczekać do Świąt.

Posted

Laki pojechał dziś do domu,będzie mieszkał na wsi pod Łowiczem,adopcja prosto ze schroniska.W tym samym domu co Laki zamieszka Liszka,mała łaciata suczka.Powodzenia Laki,odwiedzimy cię na pewno piesku...

Posted

docha napisał(a):
Romka, wiesz coś więcej, nie będzie to łańcuch przy budzie?

Nic ,nie wiem oprócz tego,że ludzie zdaniem p.Marka ze schroniska,wyglądali przyzwoicie.Psiaki mają spać w stodole pełnej słomy.Odwiedzimy dom z wizytą poadocyjną.

Posted

[quote name='docha']A czy laki i liszka sa pokastrowane bo nie doczytalam
Laki jest po kastracji a Liszka po sterylizacji,wszystko dopilnowane!
Laki posty 57-58 tego wątku

Posted

Romka, nie wiem dlaczego, ale martwię się tą adopcją, ta wieś daleko od Was jest? a Liszka to która psica? taki fajny pies do sportów.

Posted

[quote name='docha']Romka, nie wiem dlaczego, ale martwię się tą adopcją, ta wieś daleko od Was jest? a Liszka to która psica? taki fajny pies do sportów.
Liszka jest strasznie kontaktową i sympatyczną sunią, jak Lucky. Mam nadzieję, że nie będzie im doskwierać samotność, bo nie przyniesie im t o niczego dobrego. Trzeba koniecznie sprawdzić ten dom.

Posted

docha napisał(a):
Romka, nie wiem dlaczego, ale martwię się tą adopcją, ta wieś daleko od Was jest? a Liszka to która psica? taki fajny pies do sportów.

Pojedziemy tam na pewno,wieś jest blisko nas...ja też nie lubię adopcji prosto ze schroniska...jak tylko będę coś wiedziała dam znać.

Posted

Skojarzyla mi sie z ta sprawa adopcja voxa, ktory pare lat siedzial w schronie, poczym wzial go chlop i trzymal zamknietego w komorce. Wolontariuszka to odkryla i dziewczyny prawie podstepem odebraly psa, ktory po dt u lilutosi ma swietny dom z ogrodem. Najciekawsze jest to, ze chlop trzymal w domu i na obejsciu dwa psy i nie rozumielismy po co bral dodatkowo voxa.
Liszka jest sliczna i tez do stodoly. Oby moje zle przeczucia byly nie uzasadnione.