ihabe Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ja moge tylko 5 zł stałej ale jak uda mi sie wiecej to zawsze wpłace... Quote
Jasza Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='ihabe']ja moge tylko 5 zł stałej ale jak uda mi sie wiecej to zawsze wpłace...[/QUOTE] Dziękuję z całego serca!! % PLN stałej to bardzo dużo!!! Juz wysyłam konto. A tymczasem drugi bazarek, jeszcze w budowie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208848-Książki-filmy-plusowy-BORDER-COLLIE-dla-Duni-do-15-czerwca-do-20.00?p=16991907#post16991907[/URL] Quote
gosia2313 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jasza, wiem, że jest to na wątku Duni, ale może dopisz na bazarku, że musimy zebrać 250zł na DT ; ) Zdjęcia zaraz będą! Quote
ihabe Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 wpłaciłam na dobry początek 10 zł dla Dunieczki:-) Quote
henikar Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja wpłacę 30 zł. jednorazowo, ale dopiero po niedzieli. Potem jak będzie potrzeba tez coś dorzucę. Quote
yolanovi Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 niestety na razie nie mam wiadomości z serwisu - pewnie auto niegotowe. mam nadzieję, że bedzie do odbioru jutro. jeśli odbiorę auto jutro to pojadę jutro po mała do schronu. mam kontakt tel. do Jaagi i jej mamy, więc zadzwonię. Quote
Jasza Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Bardzo dziękuję Jolu za pomoc. Malutka musi wytrzymać jeszcze jeden dzień.... Quote
__Lara Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Jasza']Z Twoimi fantami wystawię osobno.;)[/QUOTE] Ja też mam jakieś szpargały, może podeślę Ci zdjęcia Jaszko? ;) Quote
Jasza Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Nie wiem czy się nie pogubię, mam teraz trzy bazarki otwarte... Może ktoś mógłby wystawić? Javena? Zapytam ją, ale jeżeli nikt się nie znajdzie, to ja wystawię. Bardzo, bardzo dziękuję! Quote
magda222 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nie mogę oferować stałej deklaracji, ale jednorazowo wspomogę. Poproszę o dane do przelewu. Quote
Awit Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kiedy dziewunia idzie do Jaagi? Sierotka taka, całe szczęście, że się znajdzie w normalnym domku. Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Mam nadzieję, że dzisiaj Jolanovi uda się Dunieczkę zabrać.... Że to już dzisiaj będzie ten dzień.... Czekam na wieści.... Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [B]aniu_shirley[/B] - nie mam słów dziękujemy bardzo. kochani wszystkie wpłaty będę wpisywać w drugi post. Narazie doszły dwie wpłaty. wszystkim, którzy wyrazili chęć pomocy dziekujemy bardzo, będziemy mieli za co ją wyciągnąć z tego miejsca i zadbać o jej dalszy los. Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Feliksik - dziękuję! Moja mama dzisiaj wpłaci na poczcie za mnie i za siebie, pieniądze dotrą w poniedziałek pewnie. Quote
lika1771 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Słuchajcie mam pytanie kto wiezie sunie do Jaagi?Bo mam wielka prosbe chciałabym zeby od Jaagi wziasc sunie do weta bardzo mi na tym zalezy dołoze do transportu. Sonia przyjechała do Jaagi wczoraj ze schroniska w Tczewie okazało sie ze sunia chora(schronisko mowiło ze wszystko ok)a ze Jaaga nie mobilna nie ma kto Jej zawiesc do weta. To dla mnie bardzo wazne Tutaj watek [url]http://www.dogomania.pl/threads/207774-Sonia-mix-yorka-ma-szanse-na-bdt-potrzebujemy-wpłat-jednorazowych-zeby-pomoc-!!!!!!!!?p=16919409[/url] Quote
yolanovi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='lika1771']Słuchajcie mam pytanie kto wiezie sunie do Jaagi?Bo mam wielka prosbe chciałabym zeby od Jaagi wziasc sunie do weta bardzo mi na tym zalezy dołoze do transportu. Sonia przyjechała do Jaagi wczoraj ze schroniska w Tczewie okazało sie ze sunia chora(schronisko mowiło ze wszystko ok)a ze Jaaga nie mobilna nie ma kto Jej zawiesc do weta. To dla mnie bardzo wazne Tutaj watek [url]http://www.dogomania.pl/threads/207774-Sonia-mix-yorka-ma-szanse-na-bdt-potrzebujemy-wpłat-jednorazowych-zeby-pomoc-!!!!!!!!?p=16919409[/url][/QUOTE] ja wczoraj rozmawiałam z Jaagą bo oferowałam się przywieźć Dunię do niej. Trzebaby najpierw Dunię też zwieźć do weta i potem do Jaagi o ile bedzie zdrowa. Pytanie: co jeśli okaże się, że nie jest zdrowa - powrót do schronu? ja mogłabym dzisiaj podjechać do Jaagi i do schronu, pozawozić dziewczyny ale dopiero ok. 18.00. Z kim mam sie skontaktować w sprawach organizacyjnych? Poustalać do którego weta należy pojechać i co w przypadku gdyby Dunia okazała się również chora? Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jejku, odpycham skrzynkę zaraz. Jolanovi - Jaaga musiałaby się wypowiedzieć co z weterynarzem. Dunia trafiła do schroniska zdrowa, jest po kwarantannie, więc jeśli nie ma żadnych objawów typu biegunka itp. to myślałam, że jedzie od razu do Jaagi. Zaraz do niej zadzwonię. Quote
Recommended Posts