ania shirley Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :p:pDunia ,pakuj się!!!!:p:p Już , za chwilę , bedziesz widzieć! Quote
danavas Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='ania shirley']:p:pDunia ,pakuj się!!!!:p:p Już , za chwilę , bedziesz widzieć![/QUOTE] kurcze to już tak blisko:) ale będzie laska szczęśliwa:) Quote
Ellig Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214426-Pilnie-prosimy-o-pomoc-w-z%C5%82apaniu-psa-%21-Hala-Mirowska%21Warszawa"]http://www.dogomania.pl/threads/214426-Pilnie-prosimy-o-pomoc-w-z%C5%82apaniu-psa-!-Hala-Mirowska!Warszawa[/URL]! PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!!!!!!!!!!W zlapaniu psa w Warszawie, Hala Mirowska , Nutusia juz tam jedzie.!!!!!!!!!!!! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214426-Pilnie-prosimy-o-pomoc-w-z%C5%82apaniu-psa-%21-Hala-Mirowska%21Warszawa%21?p=17609819#post17609819"]http://www.dogomania.pl/threads/2144...9#post17609819[/URL] Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 List od Pani doktor Łobaczewskiej: [I][B][COLOR=teal]Witam serdecznie![/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=teal]Dunia odzyska wzrok zaraz po zabiegu, jesli w trakcie operacji nie bedzie komplikacji, które moga zdarzyć się zawsze:(Ostrośc widzenia powraca w ciągu kilku dni po zabiegu.Co do opieki to przed wszystkim krople i ograniczenie ruchu-żadnych większych wysiłków i długich spacerów. Wszystko dokładni przed zabiegiem, będziemy musieli Dunię dokładnie zbadać okulistycznie przed zabiegiem w piątek.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=teal]Pozdrawiam O.Ł.[/COLOR][/B][/I] Quote
ania shirley Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Komplikacji nie będzie!!!!:lol::lol::lol: Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Nie ma mowy!! Dzwonilam do Slaya. Potwierdza termin piatkowy. Bedzie u Pani Celiny i Duni wcześnie rano. Te 200 PLN ma na swoim koncie, dzisiaj lub jutro prześle mi mail z kosztami podróży. Jeszcze 4 dni!!!! Quote
Nutusia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jakie komplikacje? Nie znam takiego słowa! Duniaszka, z pani Doktor bardzo przystojna kobieta jest - sama... zobaczysz! ;) Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 I Andrzeja zobaczy! I Panią Celinę zaraz potem i Dropsa! A ja dostałam maila w sprawie Duni. Krótki, zdawkowy, na razie się nim nie emocjonuję, odpisałam, zobaczymy. Quote
feliksik Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 jezu, już tak blisko - oj nie mogę się doczekać. Dunia znalazła swojego człowieka jak widzę - Karolinę. Trzymam kciuki za wszystko Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Dzwonila do mnie przed chwilką Karolina. Pani Celina jest w pracy, Karolina odwiedza Dunię w tym czasie, malutka strasznie piszczy, nawet jak Karolina jest z nią, Dunia cały czas nasłuchuje kiedy przyjdzie Jej mama.... Dzisiaj Karolina przyszła już drugi raz, nasłuchiwała, na klatce schodowej nie było nic słychać, ale jak już weszla do środka Dunia się rozplakała, chce być cały czas na rękach, wtedy się uspokaja... Nie wiem co poradzić.. Mam tylko nadzieję, że od piątku coś się zmieni... Podpowiedziałam, żeby dać Duni sweter, albo bluzkę Pani Celiny, może Dunia się przytuli do niego, czując zapach swojej "mamy" i zaśnie...ale nic to nie dało, to znaczy Dunia na niego nie zareagowała w ogóle. Muszę zadzwonić do Pani Celiny po pracy...tylko i tak nie za bardzo wiem co doradzić.... A Wy? Quote
Andzike Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Nelka nie piszczała tylko wyła... :( A Dunia się pewnie czuje przestraszona, trochę się w jej świecie ostatnio pozmieniało :( Pomysł z czymś pachnącym Panią Celiną - bardzo dobry! Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Może pomysł dobry, ale nieskuteczny. Pomysł ze smakołykami zawiniętymi w coś - np. w rękawiczkę - podpowiem dzisiaj Pani celinie. I może jeszcze radio cicho włączone... Nie wiem,... Quote
Nutusia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tak jest - radio, sweter i coś smakowitego z utrudnionym dostępem ;) Żeby miała Dziewczyna zajęcie, a nie rozpamiętywała jaka to ona nieszczęśliwa opuszczona sierotka... Quote
danavas Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Będziemy Duniu trzymać kciuki z Bobim:) Quote
edwarda Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jasza...serdeczne pozdrowienia i usciski dla Duni :) :* Bedzie dobrze :* Quote
Jasza Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dziękujemy :-) Dunia ma juz zakraplane oczka. Od jutra zacznie dostawać Encorton - 1 mg. na kilogram masy ciała. Wczoraj Pani Celina ją zważyła - mała waży... No, kto zgadnie? Obstawiajcie ;-) Rozmawiałm wczoraj z Karoliną i Panią Celiną, rzeczywiście Dunia jest histeryczką, daje im popalić. Radio ma włączone, smakołyki zostawione, sweter z zapachem - też. Poza tym nie jest sama całkiem tylko z Dropsem... Wczoraj popołudniu jak Karolina już poszła, to po jakimś czasie wrócił siostrzeniec Pani Celiny, powiedział, że na klatce było cicho, przy nim też Dunia była spokojna. Cekam na wieśi dzisiaj, bardzo bym chciała, żeby malutka zrozumiała, że nie dzieje jej się krzywda, że zawsze ktos wraca, że jest bezpieczna.... Operacja za trzy dni. Quote
ania shirley Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Obstawiam: 5kg? Oj , z tą histerią to cięzko! mogą być trudności z adoptowaniem. Może jak zobaczy swiat , to będzie w takim szoku, że zapomni, że się wyje? Quote
Jasza Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ania shirley - 5 kg. Danavas - 10 kg. Kto jeszcze? ;-) Quote
MALWA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Jasza']Ania shirley - 5 kg. Danavas - 10 kg. Kto jeszcze? ;-)[/QUOTE] 8 kg !:cool3: Quote
Jasza Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Zapisuję! [B]Ania Shirley - 5 kg. Danavas - 10 kg.[/B] [B]Malwa - 8 kg.[/B] Ktoś da więcej? Albo mniej? Quote
Jasza Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [B]Ania Shirley - 5 kg. Danavas - 10 kg. Malwa - 8 kg[/B] [B]Feliksik - 9 kg.[/B] [B]Kto jeszcze?[/B] [B]Na razie nikt nie zgadł ;-)[/B] Quote
Recommended Posts