Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Wyslalam do Kasi emaila i pw w sprawie karmy ale nie mam potwierdzenia. Srodki na zakup sa w skarpetce.
A za tydzien watek bedzie obchodzic rocznice powstania..szybko ten czas leci.

Edited by Katcherine
Posted

Tylko takie szybkie info chciałam wrzucić- więcej napiszę albo w weekend albo po- zero czasu przez najbliższe dni...

Wyniki Topaza ok!!!!:) Karma , leki działają rewelacyjnie i wyniki wątroby są w normie:) Morfo też ok, tylko płytki krwi jak zwykle wysokie-choć niższe niż ostatnio, ale to efekt braku śledziony. Topi został też zaszczepiony- wścieklizna i zakaźne, obciete pazurki ma. Dostaliśmy leki na serduszko na 2 tygodnie- takie osłonowe, poprawiające pracę- nic ciężkiego, rzeczywiście serducho pracuje ciężej, z racji wieku - nie mamy jednak co panikować. Wszystko napiszę potem. Zostajemy przy karie Trovetu, lekach anticancer, osłonowe na watrobę co 2 miesiąc podawać i zobaczymy co z serduszkiem. Dostaliśmy gratis kapsułki z omega 3 i 6 . Faktura na 204zł. Topi był wyjątkowo grzeczny!:)

Posted

Oj jak milo takich wiadomosci poczytac. Rozliczenie zrobie pod koniec przyszlego tygodnia. Ania czy na fb mozna te wiadomosci napisac wraz z podziekowaniem dla wszystkich wspierajacych Topcia i z prosba o dalsze wsparcie staruszka?
Czyli te dusznosci to serducho?
Mizianka dla Topcia i dla Szejka. Asia obiecala fotki Szejkusia.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Cioteczki mialam przerwe w dostepie do netu wiec bardzo przepraszam ale dopiero teraz uaktualnilam post rozliczeniowy.
Brakuje mi potwierdzonych wyplat za: Topcio leczenie 204 zl, Topcio hotelik maj i czerwiec co daje sume 200 zl, Topcio karma- 199 zl- Aniu ile wam zostalo? Na poczatku lipca wydatki Szejka: hotelik za czerwiec 400,21 zl...? i na poczatek sierpnia karma 99 zl.
Nie mam powtierdzenia o wplacie majowej Agaty , a ja musze scignac sponsora za lipiec..

Aniu? Asiu? Jak Topcio i Szejk?

Edited by Katcherine
Posted

Szejki ma się świetnie. Za to ja mniej ;), bo czeszę go i czeszę, a ciągle z niego wyłazi. Już mam odciski od grzebienia.
Oczywiście, żartuję. Ale nie wiem jak długo będzie jeszcze zmieniał futro.
Więc sesja foto się odwleka.

Karma dla Szejka pewnie dopiero na początek sierpnia, bo dopiero dostałam 20kg.

Posted

Joaa dzieki- to super wiadomosc z ta karma :), no i z Szejkusiem- Lol.
Hmmm- a moze go reklamowac dla tych zbzikowanych psiolubow co sweterki z psiego podszerstka na drutach dziergaja?jak taki wydajny? Leonebergera pokona?

Posted (edited)

6 czerwca wysylałam do Metra treść ogłoszenia Szejka. Dostałam taką odp:

"Witam serdecznie

Chciałem dopytać się odnośnie poniższego ogłoszenia czy interesuje Panią emisja w wersji płatnej czy w bezpłatnej?

Mogę przesłać Pani prośbę do redakcji Metra by zostało to wyemitowane, jednak w tym wypadku wersji bezpłatnej nie mogę obiecać ani emisji ogłoszenia ani odpowiedzi ze strony redakcji.

Jeśli chodzi o wersję płątną (123 zł/brutto - emisja stołeczna piątkowa), mogę to ogłoszenie zamieścić już w ten piątek, z tym że muszę prośić Panią o znaczne skrócenie treści. Aby ogłoszenie było emitowane ze zdjęciem, teks nie może przekraczać 250 znaków (w tym spacje i inne znaki) , w chwili obecnej jest tutaj 1064 znaków.
Proszę o kontakt do godziny 15ej jako że po tej godzinie mogę mieć miejsce z rezerwacją miejsca na piątkowe wydanie. "

no i napisałam, ze zapłacę te 123 zł brutto,skrócilam tekst, dostałam do potwierdzenia...czy ktoś wie, czy to ogłoszenie się ukazało???

Edited by andzia69
Posted

no to napisałam i się dowiedziałam, ze to ogloszenie się okazało 8.06:

i z tego co widać zero efektow i szkoda było tylko kasy na nie...to ogłoszenie zginęło w tłumie innych i większych:(:(