siekowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no no łobuz z tego naszego Rudzielca :) ale córa i mamusia śliczne :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zgubiłaś aparat? :mad: A jak juz się znajdzie to okaże się że baterii nie ma, a co później ..?? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tina.Sara napisał(a):Edyta....!! :mad: JA SERIO nie wiem gdzie ten aparat jest :/ no to pięknie :shake: łeee... niebedzie fotek :-( Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 spokojnie :cool3: ja chyba was wykończe :evil_lol: mam aparat, mam kabel, mam baterie...tylko że...nie opłaca sie przegrywać fotek jeśli za jakąś godzinke-dwie MAM FORMATOWANIE komputera, więc wgram jak już sie sformaci :cool3: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć Karolinuchu, Saruchu i Tintuchu:evil_lol: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Guffi - cześć :cool3: FiGa - NO WIESZ CO...Zaraz znów znikne z dgm...jak nie wierzysz to przyjedź do mnie, mójtata zaraz sie zabiera za kompa :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ALeż ja wierzę, jak najbardziej :razz: Tyle że 2 godz to wystarczająca ilośc czasu by pomniejszyć i wrzucić tu nam fotki :cool3: Quote
barbara.h Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 eeee, idę, niema nic ciekawego!:shake:;) Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 cześć ludzie...dysk jeszcze nie sformatowany :/ ale popsuty! fot nie będe przegrywać jeszcze, ale jeśli tak bardzo chcecie to dam wam fotki z mojego telefonu... ;) Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 jutro moja mama jedzie do zwierzęcego (ja wciąż chora...) i kupuje m.in.: - piłke jakąś dużą piszczącą - 2x puszka Pedigree - jakieś kosteczki - przysmaki - balony - czapeczki - miske :D No więc teraz powiem PO CO. Z tych 2 puszek Pedigree zrobię tort :cool3: Wsadze go do tej miski :cool3: powsadzam tez tam te przysmaki, a na górze w "tort" wsadze 5 kabanosików :cool3: Jak sie ktoś jeszcze nie domyśla to Tina kończy w CZWARTEK 5 LAT! :multi: :] zaraz dam fotki Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 DOBRA, macie tu fotki. Niektóre niewyraźne, no ale sami rozumiecie...z telefonu... a tu jeszcze z ogniska :loveu: CDN. Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Tina.Sara napisał(a):jutro moja mama jedzie do zwierzęcego (ja wciąż chora...) i kupuje m.in.: - piłke jakąś dużą piszczącą - 2x puszka Pedigree - jakieś kosteczki - przysmaki - balony - czapeczki - miske :D No więc teraz powiem PO CO. Z tych 2 puszek Pedigree zrobię tort :cool3: Wsadze go do tej miski :cool3: powsadzam tez tam te przysmaki, a na górze w "tort" wsadze 5 kabanosików :cool3: Jak sie ktoś jeszcze nie domyśla to Tina kończy w CZWARTEK 5 LAT! :multi: :] zaraz dam fotki:multi::multi::multi::multi:yupi ...będzie imprezka;) Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Będziemy świętować :cunao:, a możemy zacząć już dzisiaj :cool3:??? :sweetCyb: Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi:yupi ...będzie imprezka;-) hihi :evil_lol: będzie, będzie :cool3: leemonca napisał(a):Będziemy świętować :cunao:, a możemy zacząć już dzisiaj :cool3:??? :sweetCyb: Chcesz świętować przez 3 dni? :eviltong: Quote
Agushka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Oooo urodzinki będą :multi::multi: To zrób koniecznie fotki :) Miło się ogląda letnie zdjęcia, ehhh, gdyby tak już był maj... ale panience wygodnie :) Quote
Koma Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Świetne zdjęcie :loveu: jak merdają ogonkami :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 tatarata... nie gadaj że to obecne fotki :razz: Nie wierzę że w TERAZ macie taką trawę :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Agushka napisał(a):Oooo urodzinki będą :multi::multi: To zrób koniecznie fotki :smile: Miło się ogląda letnie zdjęcia, ehhh, gdyby tak już był maj... ale panience wygodnie :smile: No, zrobie fotki, zrobie :loveu: No, Tince baaardzo wygodnie, a później cały fotel w kłakach i w piachu :cool3: Koma napisał(a): Świetne zdjęcie :loveu: jak merdają ogonkami :cool3: Dzieki :cool3: No, to merdanie mi sie udało :cool3: :: FiGa :: napisał(a): tatarata... nie gadaj że to obecne fotki :razz: Nie wierzę że w TERAZ macie taką trawę :eviltong: Jak ty czytasz? Przecież to stare fotki z lata z mojego aparata :cool3: z telefona znaczy sie Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :mad: Że z telefona to doczytałam, ale że letnie to mi gdzieś umknęło :niewiem: Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 MIło mi wpaść do twojej galeri ;);) Quote
Samturia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jeju ile fotek a niektóre są wręcz śliczne! zacytowałabym je ale ja leniuszek jestem ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Samturia napisał(a):jeju ile fotek a niektóre są wręcz śliczne! zacytowałabym je ale ja leniuszek jestem ;) Martuszku- leniuszku. Oj Ty leniuszku... Fotki rzeczywiście cool. Podpisuję się moimi rączkami i Kumpla łapkami. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts