Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 ja ide sobie pograć :cool3: wróce poźniej :) Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 wróciłam.... WIECIE CO... TYLE WAM KIEDYŚ NAWIJAŁAM O OGNISKU KTÓRE BYŁO 7 PAŹDZIERNIKA 2006 A NIE DAŁAM WAM FILMIKÓW! WŁAŚNIE JE WGRAŁAM. Proszę bardzo: http://www.zippyvideos.com/7457001286727286/ognisko/ http://www.zippyvideos.com/8411790536727246/ognisko2/ http://www.zippyvideos.com/9934673146727266/ognisko3/ Myślę że będzie działać. One działają w Quick Time Player i Windows Media. Nie wiem w czym tam jeszcze ;) Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 i jeszcze 2 z Tiną i Sarą (wszystkie 5 filmików z komórki) http://www.zippyvideos.com/5319842936727346/hau_hau/ http://www.zippyvideos.com/5854553676727356/am_am/ Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 witam:) kurdee.. u mnie zadne filmiki nie chodza;( te erii tez nie;( Quote
Tina.Sara Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Ehhh... to ja nie wiem co tam u ciebie sie dzieje :cool3: Quote
Tina.Sara Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 wiq napisał(a):moj komp to taki starozytny jest;) to przez to;) starozytny komp... hihihih:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
Xiara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego njalepszego z okazji dnia kobiet :multi: Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć ;) Wszyscy wpadają na cześć i nie zajrzą nawet na filmiki które sa na poprzedniej stronie :shake: Naprawdę denerwuje mnie jak ktoś odiwedza jakiś wątek tak naprawdę go nie czytając :roll: ALe ja żyę w innym świecie, pewnie nie powinnam się w ogóle odzywać :-P Na pierwszysch trzech widzę ładne ognisko, na czwartym dwie wariatki [zadziory to one są niezłe :cool3:], a oglądając czwarty przekręciłam łebek w bok :evil_lol: Piękne te Twoje wstręciochy :razz: ALe czy pozwalanie na takie hulanki przy ogrodzeniu nie uczy ich agresji w stosunku do innych psów? :razz: Quote
Anecioreczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No halo! Karolina! co sie dzieje?!:crazyeye: Quote
Tina.Sara Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Żyje :eviltong: Miałam formata:diabloti: Ludzie sie sprowadzają niedługo... Bo już domy będą budować za moją siatką. Najgorsze jest to że gościu jeden ma 2 psy... I nie wiem jak Tina zareaguje. Trzeba będzie rozsypać piach który jest w rogu płotu z powrotem bo jeszcze przeskoczy i będzie tragedia. Nowych fot... moment. mam nowe fotki. ale jeszcze sobie poczekacie :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Cześć ;) Wszyscy wpadają na cześć i nie zajrzą nawet na filmiki które sa na poprzedniej stronie :shake: Naprawdę denerwuje mnie jak ktoś odiwedza jakiś wątek tak naprawdę go nie czytając :roll: ALe ja żyę w innym świecie, pewnie nie powinnam się w ogóle odzywać :-P Na pierwszysch trzech widzę ładne ognisko, na czwartym dwie wariatki [zadziory to one są niezłe :cool3:], a oglądając czwarty przekręciłam łebek w bok :evil_lol: Piękne te Twoje wstręciochy :razz: ALe czy pozwalanie na takie hulanki przy ogrodzeniu nie uczy ich agresji w stosunku do innych psów? :razz: Hej hej:cool3: Dzięki że obejrzałaś. Nie, to ich agresji nie uczy... Tina zawsze była psychol i zawsze nie lubiła innych suk , więc no problem :cool3: A przez płot to ona łagoooodna... Quote
Anecioreczek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ile można czekać na foteczki?:placz: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Moja króweńka też za sukami nie przepadała, szczekanie przez siatke na inne psy to był jej żywioł ale wyplewilyśmy te nawyki przyjemnymi sposobami :mad: :evil_lol: Jak masz fotki to oczywiście my nie mamy nic przeciwko byś je nam tu pokazała :-P Quote
Tina.Sara Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Cześć Wam :) Naprawdę baaardzo baaardzo przepraszam, że tak baaaardzo żadko wchodzę na Dogomanie. Nie moge długo siedzieć na kompie bo mam kiepskie oceny. Wg mnie nie takie tragiczne. Same tróje ;P Hmmm.. Ogólnie to ja zwariuje niedługo. Nic mi sie nie chce. Przez cały tydzień bolało mnie serce i głowa. Wczoraj wieczorem po umyciu głowy padłam na łóżko na twarz... I od razu zasnęłam. I jeszcze sie nie wyspalam po całym tygodniu. Fotencje są, ale programu brak! ;/ Ale to sie załatwi zaraz. Hmmm... Może nawet w Photoshopie z 10 fotek zmniejsze i wgram,żebyście sie nie obrażali. Poza tym smutno mi się zrobiło jak tu weszłam. Nikt nie odwiedza już galerii Tiny i Sary tylko dlatego, że ja nie mam czasu zaglądać do innych :( Ale to miłe. No.. widze tylko was, FiGa i Anecioreczek. Reszte wcięło. Nie no. Nie dość że źle sie czuje, padam, serce mnie napiernicza, nie mam czasu, awantury o oceny, nic mi nie wolno to jeszcze na internecie nikogo nie ma żeby spytać "a jak tam u ciebie?" albo "co tam u dziewczynek?". Nie, no. Fajnie. Ale ja sie nie czepiam... Nowy system XP zrobiony a chodzi gorzej niż ten zepsuty! Wolny jak żółw albo jeszcze gorzej.. od 2 kwietnia do mnie do klasy będzie chodzić moja kuzynka, Olka. :) Dobra, zaraz zmniejsze pare fotek, dam tutaj i poodwiedzam troche waszych galerii jeśli mnie mama nie wygoni z kompa. :buzi: Quote
Tina.Sara Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 dam wam jedną, jutro reszte. na tym komputerze nie da sie nic robić! żółw. Quote
wiq Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mordy słodkie:loveu: p.s. niedawno się zastanawiałam, gdzie cię posiało, bo avatar masz jeszcze bożonarodzeniowy;) i się wyjaśniło;) oby do czerwca! Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cześć Wam :) Naprawdę baaardzo baaardzo przepraszam, że tak baaaardzo żadko wchodzę na Dogomanie. Nie moge długo siedzieć na kompie bo mam kiepskie oceny. Wg mnie nie takie tragiczne. Same tróje ;P Hmmm.. Ogólnie to ja zwariuje niedługo. Nic mi sie nie chce. Przez cały tydzień bolało mnie serce i głowa. Wczoraj wieczorem po umyciu głowy padłam na łóżko na twarz... I od razu zasnęłam. I jeszcze sie nie wyspalam po całym tygodniu. Fotencje są, ale programu brak! ;/ Ale to sie załatwi zaraz. Hmmm... Może nawet w Photoshopie z 10 fotek zmniejsze i wgram,żebyście sie nie obrażali. Poza tym smutno mi się zrobiło jak tu weszłam. Nikt nie odwiedza już galerii Tiny i Sary tylko dlatego, że ja nie mam czasu zaglądać do innych :( Ale to miłe. No.. widze tylko was, FiGa i Anecioreczek. Reszte wcięło. Nie no. Nie dość że źle sie czuje, padam, serce mnie napiernicza, nie mam czasu, awantury o oceny, nic mi nie wolno to jeszcze na internecie nikogo nie ma żeby spytać "a jak tam u ciebie?" albo "co tam u dziewczynek?". Nie, no. Fajnie. Ale ja sie nie czepiam... Nowy system XP zrobiony a chodzi gorzej niż ten zepsuty! Wolny jak żółw albo jeszcze gorzej.. od 2 kwietnia do mnie do klasy będzie chodzić moja kuzynka, Olka. :) Dobra, zaraz zmniejsze pare fotek, dam tutaj i poodwiedzam troche waszych galerii jeśli mnie mama nie wygoni z kompa. :buzi: Hey kochana :buzi: Serce powiadasz? no to nie za ciekawie ja też mam problemy z sercem, leczę się już od nie pamiętam kiedy a nadal nic nie wiadomo o co chodzi. Wiesz moje ocenki też nie za ciekawe a w poniedziałek wywiadówka to sie dopiero zacznie awantura... ale co tam jak na dzień dzisiejszy to nie interesuje mnie nic... Wybacz kochana ze nie zaglądałam ale mnie samej na dogomani nie było dosyć długo. No i wiem jak to jest jak Ciebie nie ma i nikt nie zagląda... Tu panuje prawo "coś za coś" i ja już przestałam naiwnie wierzyć w jakieś więzi tu między użytkownikami bo na początku myślałam że to coś więcej niż tylko forum.... buziaki :buzi::buzi: Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ojej Karolina, to źle z Tobą:-( Wiesz, ja też tu rzadko przychodzę i dlatego mnie tu nie było, dopiero teraz nadrabiam zaległości. Wiesz, teraz, kiedy nie ma już Azji [*], to muszę więcej czasu poświęcać Futrusiowi, ponieważ on jej szuka i tęskni:shake: To czekam na fotki, żeby się troszkę ożywiła galeria;) Quote
Recommended Posts