:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Tina.Sara']Tyyy...bo znów stane sie agrasywna :mad: :cool3: Podjęłam decyzję!!! Sylwia!!!... . . . . . . . . . . . WYBACZAM CI! :razz: :sweetCyb: :B-fly:Wiedziałam że tak będzie..:B-fly: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tina.Sara napisał(a):ktoś ci pozwolił machać łapami? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żartuje :buzi: no wiesz w końcu ADHD mam :D:diabloti: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::B-fly:Wiedziałam że tak będzie..:B-fly: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmm... :evil_lol: Masz dar jasnowidzenia? :diabloti: _ChiQiuTa_ napisał(a):no wiesz w końcu ADHD mam :-D:diabloti: A ja myślałam że owsiki :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tina.Sara napisał(a): A ja myślałam że owsiki :diabloti: teeż :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):teeż :eviltong: pozdrów je ode mnie:evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tina.Sara napisał(a):Hmmm... :evil_lol: Masz dar jasnowidzenia? :diabloti:Nie - doszłam do tego drogą dedukcji :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Sylwia - a już myślałam :P To ja sie teraz już żegnam, oczy mnie już bolą. Nie wejde już...Jutro może wpadne :cool3: DOBRANOC :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tina.Sara napisał(a):Sylwia - a już myślałam :P To ja sie teraz już żegnam, oczy mnie już bolą. Nie wejde już...Jutro może wpadne :cool3: DOBRANOC :buzi: dobranoc:buzi: Quote
Dobcia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć Karolcia;) Nie chcesz dać nam foteczek? A to czemu? My bardzo chcemy:razz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czesc. Co tam słychac u ślicznotek, mamusi i córusi??? Quote
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć Karolcia;) Nie chcesz dać nam foteczek? A to czemu? My bardzo chcemy:razz: bo posiała kabel!! czy coś tam :mad: Quote
Tina.Sara Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 cześć wam... Guffi - żadko teraz wchodze na komputer Ewa&kumpel - nic ciekawego Dobcia - nie miałam kabla, Barbara.h miała racje :cool3: Kamcia - HMMM...SERIO? :cool3: Dobra, ludzie, przyznaje sie. Ale z wielkim bólem... ... ... ... ... ... Znalazłam kabel...:cool3: Ale tera to ja nie wiem gdzie aparat jest :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tina.Sara napisał(a): Dobra, ludzie, przyznaje sie. Ale z wielkim bólem... ... ... ... ... ... Znalazłam kabel...:cool3: Ale tera to ja nie wiem gdzie aparat jest :cool3: no nie Gargamelu ale masz problemy :shake: Robisz nam to specaljnie ja to czuje... w kościach :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No a gdzie sie Gargamel podziewa ?? Quote
barbara.h Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 chętnie bym Ci pomogła znalkeźć, ten aparat ale idę palulu bo poadam na pysk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Edyta....!! :mad: JA SERIO nie wiem gdzie ten aparat jest :/ cała reszta - cześć :cool3: Barbara.H - jak miło :cool3: Quote
Recommended Posts