Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde, coś mi sie chrzani... siedze se na drugim kompie (beznadziejny, bo Linux) i normalnie nie mogłam napisać nic........ a moja mama pojechała po prezenty, jak wróci to wam napisze co kupiła :razz:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

ło matko gdzie ona tam wlazła :cool3::evil_lol::evil_lol:

oo jaka wygodnisia :loveu:

ona wlazła pod dom :cool3: mniej więcej... :eviltong: a Tina...hmmm... to jej ulubiony fotel, siedzi i sie gapi na ogród przez okno zawsze :cool3: przypomniało mi sie że raz Sare do domu wpuściłam a ona latała po kuchni to udałam obrażoną i usiadłam na kanapie... a ona przyszła do mnie, wgramoliła sie tam i usiadła identycznie zwrócona jak ja czyli na ściane naprzeciw i jakimś cudem podała mi łape...taka wygięta... :cool3:

Posted

czeeeść :multi::multi::multi::multi:

[SIZE=7]Tina

Wszys[COLOR=DarkOrchid]t[COLOR=DarkSlateGray]k[COLOR=Yellow]i[COLOR=RoyalBlue]e[COLOR=Magenta]g[COLOR=Gray]o [COLOR=Orange]n[COLOR=Cyan]a[COLOR=Yellow]j[COLOR=DarkSlateGray]l[COLOR=DarkOliveGreen]e[COLOR=LemonChiffon]p[COLOR=DarkOrchid]s[COLOR=DarkRed]z[COLOR=YellowGreen]e[COLOR=Orange]g[COLOR=Red]o :laola::laola::laola::laola:

sto la[COLOR=Red]t
:multi::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::bday::new-bday::new-bday:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']czeeeść :multi::multi::multi::multi:

[SIZE=7]Tina
Wszys[COLOR=darkorchid]t[COLOR=darkslategray]k[COLOR=yellow]i[COLOR=royalblue]e[COLOR=magenta]g[COLOR=gray]o [COLOR=orange]n[COLOR=cyan]a[COLOR=yellow]j[COLOR=darkslategray]l[COLOR=darkolivegreen]e[COLOR=lemonchiffon]p[COLOR=darkorchid]s[COLOR=darkred]z[COLOR=yellowgreen]e[COLOR=orange]g[COLOR=red]o :laola::laola::laola::laola:

sto la[COLOR=red]t
:multi::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::bday::new-bday::new-bday:

spóźniłaś się o 1 dzień:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: