anka11 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hejka :D ale sliczne te fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 kurde, coś mi sie chrzani... siedze se na drugim kompie (beznadziejny, bo Linux) i normalnie nie mogłam napisać nic........ a moja mama pojechała po prezenty, jak wróci to wam napisze co kupiła :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ło matko gdzie ona tam wlazła :cool3::evil_lol::evil_lol: oo jaka wygodnisia :loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): ło matko gdzie ona tam wlazła :cool3::evil_lol::evil_lol: oo jaka wygodnisia :loveu: ona wlazła pod dom :cool3: mniej więcej... :eviltong: a Tina...hmmm... to jej ulubiony fotel, siedzi i sie gapi na ogród przez okno zawsze :cool3: przypomniało mi sie że raz Sare do domu wpuściłam a ona latała po kuchni to udałam obrażoną i usiadłam na kanapie... a ona przyszła do mnie, wgramoliła sie tam i usiadła identycznie zwrócona jak ja czyli na ściane naprzeciw i jakimś cudem podała mi łape...taka wygięta... :cool3: Quote
Tina.Sara Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 nooo... mam dużo foteczek :) Tinka dostała prezent, dziewuchy zjadly torcik i wszytko jest fajnie:razz: Fotki później, jak przegram:cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To ja bardzo poproszę o te fociaki... :evil_lol: Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Akurat na oczekiwanie sie załapałam:mad: Jak zawsze! Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a jak tam zdrówko? bo tera ja choruję :shake: no? to kiedy te foteczki będą? :multi::multi: Quote
Tina.Sara Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ewa - tak jest... Karolina - hahah Barbara. H - ojej...to zdrówka życzę :buzi: fotki będą jak przegram Quote
anka11 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hejcia :D czyzby sa urodzinki Tinki?? xD wszystkiego naj xD i czekamy na focie :lol: Quote
Tina.Sara Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Edyta - cześć ;] Anka - przekaze jej :) dzieki :buzi: Quote
Xiara Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Hej! Wszystkiego najlepszego :multi: :multi: :multi: I na foteczki czekam :cool3: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Karolina :) Urodziny się odbyły a gdzie foteczki? a tak w ogóle to 100 lat dla Tinki :) Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Imprezuje i nie ma czasu na foteczki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 ha! fotki już wgrywają sie ;) i dzięki za życzonka, ludzie :cool3: Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 mam bardzo dobrą wiadomośc...są 222 foty! tak! 222 :cool3: Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nie rozumiem, ajak się wgrywają to nie robisz tego pojedynczo???:crazyeye::crazyeye: Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 nie :D mam serwer i wgrywam cały album :] Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No dobra. MACIE KILKA. A TUTAJ SĄ WSZYSTKIE FOTKI: http://tinasara.internetdsl.pl/urodziny-Tina-2007/ miłego oglądanka:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 czeeeść :multi::multi::multi::multi: [SIZE=7]Tina Wszys[COLOR=DarkOrchid]t[COLOR=DarkSlateGray]k[COLOR=Yellow]i[COLOR=RoyalBlue]e[COLOR=Magenta]g[COLOR=Gray]o [COLOR=Orange]n[COLOR=Cyan]a[COLOR=Yellow]j[COLOR=DarkSlateGray]l[COLOR=DarkOliveGreen]e[COLOR=LemonChiffon]p[COLOR=DarkOrchid]s[COLOR=DarkRed]z[COLOR=YellowGreen]e[COLOR=Orange]g[COLOR=Red]o :laola::laola::laola::laola: sto la[COLOR=Red]t :multi::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::bday::new-bday::new-bday: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 śliiiiiczna :loveu::loveu: Przybij piątke :multi::loveu: Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']czeeeść :multi::multi::multi::multi: [SIZE=7]Tina Wszys[COLOR=darkorchid]t[COLOR=darkslategray]k[COLOR=yellow]i[COLOR=royalblue]e[COLOR=magenta]g[COLOR=gray]o [COLOR=orange]n[COLOR=cyan]a[COLOR=yellow]j[COLOR=darkslategray]l[COLOR=darkolivegreen]e[COLOR=lemonchiffon]p[COLOR=darkorchid]s[COLOR=darkred]z[COLOR=yellowgreen]e[COLOR=orange]g[COLOR=red]o :laola::laola::laola::laola: sto la[COLOR=red]t :multi::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::bday::new-bday::new-bday: spóźniłaś się o 1 dzień:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts