chihuahua Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja dyskotek nie lubie , bo za glosne, a poza tym ciagle techno:placz::placz: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='chihuahua']A ja dyskotek nie lubie , bo za glosne, a poza tym ciagle techno:placz::placz: ja lubie techno:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja lubie techno:cool3: Ja tylko niektóre kawałki :razz: Ale był okres kiedy byłam zakręcona na punkcie cyberparty - radia internetowego techno :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czeeść :) szukaj tekgo wstrętnego kabelka :) a co do techno to lubie ale nie wszystko :) Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja tylko niektóre kawałki Ja też:lol: Ale ogólnie, to nie mam ulubionego rodzaju muzyki. Jedna piosenka mi wpadnie w ucho, inna nie. I aż wstyd się przyznać, ale nie znam żadnych wykonawców, ani utworów:lol: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Karolciu kochana gdzie sie podziewasz? Quote
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a):Ja też:lol: Ale ogólnie, to nie mam ulubionego rodzaju muzyki. Jedna piosenka mi wpadnie w ucho, inna nie. I aż wstyd się przyznać, ale nie znam żadnych wykonawców, ani utworów:lol: . Ja także słucham tego co wpadnie w ucho, niemam jednego okreslonego rodzaju :razz: No ale mam swoje ukochane zespoły, ich piosenki nie nudza mi sie wcale :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):jakie ?:)(10 znakow) Ale to nie techno - hoobastank, papa roach, BEP, Snoop Dogg ;) A żeby nie robić offa - Karola :mad: Quote
Samturia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ooo ja już wiem jak ona ma na imie... !!!!! KAROLINAAA Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Karoli niechce sie leniowi wejść na DGM.... :x Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 JA WAM DAM "ZAPOMNIAŁA O WAS" WYY!!!! :mad: Co do kabla - nie wiem gdzie jest nadal :/ EDYTA - NIE ŻYJESZ Samturia - a ty jak masz na imie?:p LUDZIE, teraz ide na inhalacje :/ Chyba już każdy wie że mam astme :eviltong: zara wracam Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jest! Nareszcie jest! I pewnie zaraz tu przyjdzie:eviltong: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 O nawet nie zdążyłam, a przylazła:lol: ! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Tina.Sara'] EDYTA - NIE ŻYJESZ a czemuż tooo :placz::placz::crazyeye::crazyeye: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a czemuż tooo :placz::placz::crazyeye::crazyeye: Zgadnij :evil_lol: Guffi napisał(a):Jest! Nareszcie jest! I pewnie zaraz tu przyjdzie:eviltong: O nawet nie zdążyłam, a przylazła:lol: ! nie masz wyczucia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tina.Sara napisał(a): nie masz wyczucia :evil_lol: :evil_lol: :obrazic: :siara: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 łaaaa :multi: Karolina żyje :multi: Masz fotki?? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 zgaduj zgadula :P mow mi tu ale już:D Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a)::obrazic: :siara: Co śpiewasz? zaklucasz mi cisze nocna :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):łaaaa :multi: Karolina żyje :multi: Masz fotki?? :evil_lol: Jak miło... Fotki? no jasne...!!! ŻE NIE!!!!! :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):zgaduj zgadula :P mow mi tu ale już:D No...JAK MI TU ZDRADZASZ ŻE NIE CHCE WEJŚĆ NA DGM :x:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ChiQuita ! Strzeż się bo Karcia cię ZABIJE !!! Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tina.Sara napisał(a):Co śpiewasz? zaklucasz mi cisze nocna :evil_lol: Ja niestety nie umiem śpiewać:-(. Pani od religii kazała mi zaśpiewać listę obecności(ale nie wiedziała, ze jestem takim antytalentem) to klasa pękała ze śmiechu. Nie mam żadnego poczucia rytmu, dlatego się do tego nie zabieram. Ale wydawało mi się, ze on gwizda:roll:... A gwizdać to fajnie umiem:evil_lol:. Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Ja niestety nie umiem śpiewać:-(. Pani od religii kazała mi zaśpiewać listę obecności(ale nie wiedziała, ze jestem takim antytalentem) to klasa pękała ze śmiechu. Nie mam żadnego poczucia rytmu, dlatego się do tego nie zabieram. Ale wydawało mi się, ze on gwizda:roll:... A gwizdać to fajnie umiem:evil_lol:. Oj tam, ja też nie umiem śpiewać :razz: Gwizda??????? AHA!!!!!!! no to nie gwizdaj mi tu:evil_lol: Też umiem:eviltong: Nie, no żartuje - róbta co chceta :D Quote
Recommended Posts